Hei damer,

Jeg er glad for å være tilbake med en gjennomgang av et duftprodukt. Dagens gjennomgang vil være på 'Oriental Blossom', fra 'Streax' parfymerte kroppsdyser. Les mer for å vite om denne orientalske duften gjorde meg glad.

Pris: INR 190 for 100 ml

Holdbarhet: 2 år

Produktbeskrivelse: Er du en av de letteste kjærlighetsdame jentene drevet av følelser og vennlighet? Deretter er den drømmende kombinasjonen av Jasminer, Wild Vanilla og Spicy Citron Zest en fyr å feie deg av føttene dine. Gjør deg klar til å ta ut din sanselige side med Oriental Blossom

Min erfaring med Streax Forfriskende Oriental Blossom Perfumed Body Mist:

Til å begynne med er jeg noen som sjelden går for orientalske dufter. Når kjedsomhet sparker inn, går jeg for en orientalsk, og det er hvordan denne orientalske duften blomstret på meg, og nå handler jeg alt om denne orientalske skjønnheten. Som den blomstrende og fantastiske beskrivelsen tåken hevder å være, er forestillingen like god. Jeg er ikke akkurat avhengig av denne duften, men denne hyggelige tåken kan få deg til å bruke det oftere enn du kanskje forventer. Og med kontinuerlig bruk blir det bare bedre.

Fragrance Beskrivelse:En floriental duft som inneholder delikate nyanser notater av dugg kysset jasmin, vill vanilje og krydret sitron zest forlater deg å gå på skyer av sensuell glede. Denne drømmende, sensuelle duften for dagen kan ikke være overveldende for dine sanser. Selv om du ikke er en stor fan av blomster eller orientalske notater, vil du se deg selv bli trukket til denne sjeldne balansen av blomsternotater med et snev av krydrede og fruktige notater.

Selv om du ikke liker sånn vanilje duft eller den tunge duften av jasminer, kan denne raske feminine kombinasjonen av begge sammen med et snev av sitrusnote forlate deg forbløffet, og ha lyst på mer av dette. "Ikke døm en bok ved omslaget" ville være egnet for denne parfymerte tåken, da ingenting om denne tåken ser smigrende ut.

emballasje: Jeg elsker at emballasjen gir en generell, behagelig, lilla refleksjon. Den parfymerte tåken kommer i en søt, liten, reisevennlig, robust flaske med et klistremerke med produktspesifikasjonene og kravene. Jeg er glad for at de har notatene angitt. Jeg ser det som en stor fordel, da spesifikasjoner for duft notater kan alltid hjelpe deg med å utforske eller begrense på duft notater etter eget valg. Selv om emballasjen er enkel, er det trygt å bære rundt da dysen og hetten forblir intakt. Jeg elsker også utseendet på denne tåken da ingenting er billig om det.

Oppholdsstyrke: Jeg er fornøyd med oppholdskraften i disse tåke så mye som jeg elsker lilla. Jeg må si at jeg er imponert over sporene av lilla (duft) i skapet mitt. En spritz eller to av dette om morgenen eller midt om morgenen vil vare til kveld, mens duften av duften etterhvert forsvinner, og etterlater spor av det til natt. Det er en beroligende slitasje på dagen som definitivt trenger påføring spesielt under varme, fuktige værforhold. Denne kan definitivt gjøre en stor tåke når du går på en strand spasertur. Det kan vare lett opptil seks pluss timer med sitt beste på den tredje timen.

Denne tåkes oppholdskraft er imponerende, samtidig som det ikke er plagsom for følsomme neser. Det er definitivt sterkt, men ikke overveldende. Så hvis du har vært på jakt etter en kroppståke som varer lenge, noe som ikke er plagsomt for huden din eller nesen, må du vurdere å eie denne. Likevel, hvis du er over følsom i noen grad, vil jeg anbefale deg å teste det eller prøve et nytt stykke som det er budsjettvennlig.

Samlet ytelse: Jeg er glad for at denne parfymerte kroppståken er en vinner når det gjelder alt - pris, emballasje, duft og oppholdskraft. En spritz eller to av det til kontor, en fest eller en uformell utflukt gjør det til en praktisk all-purpose parfyme / tåke. Denne parfymerte tåken kommer til din redning når du glemmer parfymen din på en date, bryllup eller en spesiell anledning.

Hvis jeg må si en con om dette bare for det skyldes, kanskje en overstyrt oppholdskraft, bare fordi det staver "parfymert tåke" eller en bedre emballasje? La meg tenke vanskeligere! 😛 Ærlig, å holde humor til side, for pengene du betaler, får du alt du vil ha fra denne mini-flasken som lukter volumer. For å oppsummere dette viste seg å være et veldig godt, tilfredsstillende kjøp og verdt å kjøpe tilbake.

Pros av Streax Forfriskende Oriental Blossom Perfumed Body Mist:

• Emballasje • Fragrance - en hyggelig floriental dagtid duft • Rimelig • Reise vennlig • Total verdi for pengene • Enkel re-applikasjon • Veldig god oppholdsstyrke • Ikke flekker klær • Ikke en overveldende duftende tåke

Cons av Streax Forfriskende Oriental Blossom Parfymert Body Mist:

• Oppholdsstyrken er ikke akkurat nok for meg 😛

IMBB Rating: 4.9/5

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Streax Forfriskende Oriental Blossom Perfumed Body Mist? Dette er min andre, og det er nesten over. Så ja, jeg ville tilbakekjøp det. Hvis du er fan av orientalske dufter, må du gi denne milde tåken et forsøk. Jeg anbefaler dette hvis du liker modne dufter.

Kjennelse: En floriental duft som du ikke kan hjelpe med å falle for!

Streax Forfriskende Peach Kjærlighet Parfymert Body Mist Streax Pro Nutri Care Reparasjon Max Shampoo og Masque Streax Pro Hair Spa Streax Perfect Shine Hair Serum Streax Pro Nutri Care Reparasjon Max Shampoo og Masque Za Total Hydration Amino Mineral Forfriskende Gel Skjønnhetsformler Tea Tree Forfriskende Body Wash Fa Oriental Moments Dusjkrem Blossom Kochhar Aroma Magic Brightening Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: