Har Ayur Herbal Coconut Shampoo virkelig godhet med kokosnøtter?

Innholdsfortegnelse:

Har Ayur Herbal Coconut Shampoo virkelig godhet med kokosnøtter?
Har Ayur Herbal Coconut Shampoo virkelig godhet med kokosnøtter?
Anonim

Ayur Herbal Coconut Shampoo

Hei alle 🙂

Jeg elsker å skrive for IMBB mer enn noe annet nå til dags. Jeg bor i Delhi, og jeg tror de fleste av oss Delhiites elsker å gå til IITF i kort Trade Fair. Jeg også gikk der og hentet noen produkter derfra. Jeg plukket sjampo, en av dem var Soya Protein Shampoo fra Ayur (som jeg kommer til å vurdere snart) og en annen en Coconut Shampoo. Så la oss finne ut hvordan denne sjampoen gikk for meg..

Produktbeskrivelse: En sjampo som skryter av en deilig kokosnøtt duft, renser forsiktig tørt hår. Den har nærende og hydratiserende egenskaper til tilstand og gir volum til håret. Det forbedrer hårveksten, samtidig som du kontrollerer ubegrenset graying. Det gjør håret mykt og håndterbart.

Image
Image

Pris: Rs. 130 for 500 gms.

Ingredienser og krav:

Image
Image

bruk: To ganger eller tre ganger i uken, i henhold til hårets tilstand.

Konsistens: Det er perlehvid i farge med en litt løpende konsistens.

Min erfaring med Ayur Herbal Coconut Shampoo:

Jeg plukket denne sjampoen på et øyeblikk på grunn av omtale av kokosnøtter, fordi jeg aldri har prøvd en sjampo før det har kokosnøtter i den. Vel snakkende om emballasjen, den kommer i en stor ugjennomsiktig plastflaske med brunt farget flip-flophette som er ganske solid.

Jeg brukte en mynt størrelse mengde sjampo for skulderlengdehåret mitt. Det var faktisk lett å skylle dette av. Noen sjampoer er litt klissete og det tar en god mengde vann for å skylle dem av håret ditt, men det var ikke tilfelle med denne.

Jeg elsker lukten av kokosnøtter, og jeg ventet en fin kokosnøtt lukt, men jeg var skuffet. Når du legger kokosnøtter på flamme for lenge, og de brenner. Denne sjampoen luktet slik, men det var ikke overveldende i det hele tatt.

Da jeg vasket håret mitt, gjorde det en god jobb med å rense håret mitt riktig. Det var ingen rester igjen, men jeg følte at håret mitt var litt tørt etter at du hadde brukt det, så måtte du bruke et balsam.

Image
Image

Pros av Ayur Herbal Coconut Shampoo:

  • Reise vennlig emballasje
  • Det er en urte sjampo
  • Det renser hårbunnen godt
  • Gir litt volum for å halte håret
  • Selv om jeg forventet en coconuty duft

Ulemper med Ayur Herbal Coconut Shampoo

  • Det gjorde ingenting å låse i fuktighet
  • Du må bruke et balsam
  • Den har parabener

IMBB Rating: 3/5.

Kjennelse:Hvis du vil ha en knirkende, ren hodebunn, kan du prøve det ellers hvis du hopper over det, vil du ikke gå glipp av det. (Det rhymed) 😛

Image
Image

Ayur Herbal Shampoo Støvler Ingredienser Kokos og Almond Shampoo Schwarzkopf Gliss Marrakesh Oil & Coconut Shampoo Enliven Kokos og Vaniljesjampo Lush Trichomania Dry Hair Solid Shampoo Oriflame Coconut & Ricemilk Nourishing Hair Mask Hvordan lage kokosmelk sjampo: Gjør det selv Ayur Herbal Skin Toner Ayur Herbal Aloe Vera Astringent Ayur Herbals Cold Cream med Aloe Vera

Populært emne