Hei alle sammen! Jeg har lagt merke til at i bad og kroppspleie er det mange merker med "frostet" -kategorier, som The Body Shop Frosted Cranberry og Bath & Body Works Frosted Winter Woods. Så kjøpte jeg øyeblikkelig dette settet fra serien Frosted Cherry & Vanilla of Grace Cole. Ærlig, etter å ha lest mye om Grace Cole på IMBB, og etter å ha visst at den er allment tilgjengelig her i Storbritannia, plukket jeg opp et par produkter og ja, de er strålende. Grace Cole har så mange varianter i deres bad og kroppsprodukter som jeg er sikker på skjønnheter som elsker å hengi seg til duftende kroppsprodukter, vil sikkert like dem. Dette frostede kirsebær- og vaniljekroppsområdet består av badefiskere, skumbad, kroppsvask, kroppsrør og mange flere. Dette er mitt første kjøp av Grace Cole, så bla ned for å lese mer.

Pris: £6

Produktbeskrivelse: Grace Cole Frosted Cherry & Vanilla Bathing Travel Behandler. En perfekt samling av reise nødvendigheter beleilig begavet med en petite reiseveske. Føl deg oppdatert, næret og utsøkt duftende mens du er på farten.

Min erfaring med Grace Cole Frosted Cherry & Vanilla Beautiful Cleansing Set:

emballasje: Dette badesett settet har 100 ml hver kroppsvask og kroppsrør sammen med en kroppsboll. Produktene er pent pakket i rød og hvit attraktiv boks; det er også perfekt til gave. Begge produktene er pakket i søte sylindriske flasker med en skruehett som er ganske praktisk for enhver reisepose.

Parfyme: Personlig, være det en lotion, fuktighetskrem eller en dusjkrem, jeg liker aromatiske kroppsprodukter. Og alle som er glad i friske fruktige, men delikate dufter, bør uten tvil kjøpe dette settet. Den har en rik kirsebær duft indusert med svake lag med vanilje duft. Det er definitivt ikke overveldende og skjønnheter med følsomme neser vil også like det. Aromaen gleder deg og, selv om den ikke er sterk, lukten vil forbli lenge. Frostet kirsebær gir en frisk berøring mens vanilje gir litt rikdom til produktet.

Kroppsvask: Dette produktet har en herlig forfriskende blomstret kirsebærblomst duft. Duften lingers på huden i en time eller så etter dusjen, men føles aldri overveldende. Den har en meget tynn konsistens, og du trenger bare en myntstørrelses mengde på loofahen for å skape nok skum. Skummet er ganske skumaktig og har dype rensende eiendeler som forlater huden frisk. Denne kroppsvasken har aldri tørket ut huden; Det er imidlertid behov for en fuktighetskrem for å søke etter dusj.

Kroppskule: Den kompakte loofahballen gir nok skum, og selv etter flere bruksområder har den ikke mistet sin form eller kvalitet.

Fuktighetskrem: For sent har jeg begynt å konsentrere meg mer om kroppsstørrelser i reisestørrelser, da de er ganske praktiske å bære. Spesielt når du kjøper et nytt produkt, og du ikke er sikker på resultatet, er det mye tryggere å prøve den lille versjonen. Som enhver annen makeup-junkie har håndvesken min en spesiell plass til noen sminke og kosmetiske produkter. Blant mange produkter som en leppebalsam, kompaktpulver, ansiktscreme og en petite kroppssprøyte, er en kroppsrøme et must. Denne kroppen lotion har en av de yummiest dufter! Den har en veldig tynn, jevn tekstur som raskt kan absorberes inn i huden. Den fukter perfekt, og etterlater underskudd av kirsebær og vanilje smaker. Personlig følte jeg at duften av kroppen lotion er liten mild i forhold til kroppsvask.

Pros av Grace Cole Frosted Cherry & Vanilla Beautiful Cleansing Set:

• Reise vennlig emballasje. • Frisk duft. • Fantastiske kirsebærdufter med fine vaniljehint. • Hud er hydrert etter bruk. • Ganske rimelig.

Cons av Grace Cole Frostet Kirsebær & Vanilje Vakre Rensesett:

• Ærlig, jeg fant ingen.

IMBB Rating: 5/5

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Grace Cole Frosted Cherry & Vanilla Beautiful Cleansing Set? Alle de vakre skjønnhetene der ute, vennligst nyt denne vakre fruktige opplevelsen og ja, jeg vil plukke den opp igjen.

Grace Cole Jordbær & Kiwi Dusj Gel Review Grace Cole Jordbær og Kiwi Body Lotion Review Grace Cole Jordbær og Kiwi Body Butter Review Grace Cole Vannmelon Og Pink Grapefrukt Body Wash Review Grace Cole Vannmelon og Pink Grapefrukt Body Butter Review Grace Cole Passion Frukt og Guava Dusj Gel Review Grace Cole Passion Fruit & Guava Body Scrub Review Grace Cole Boutique Wild Fig og Pink Cedar Body Lotion Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 19 2019