Hei alle sammen!

I dag vurderer jeg Jane Iredale Montreal Just Kissed Lip Plumper. Montreal er en rosa rosa, en fin, kul skygge som gjør at leppene kan pisses, gir et rent utseende og føles smøraktig. For å vite mer, fortsett å lese.

Produktbeskrivelse: Lærene dine er fulle og kissbare med vår toppsalgende fargete lip-plumper. Kul mint og ingefær pluss spesielle peptider gir fuktighet og synlig plumping som varer. Tonet leppe plumper med unike, tidsløse peptider designet for å øke hydrering. Gingerrot ekstrakt stimulerer blodsirkulasjonen, slik at leppene virker fyldigere. Sheasmør, solsikkeolje og avokado mykner og hydrerer. Eteriske oljer av sitron og mandarin exfolierer døde hudceller.

Viktige ingredienser: • Bivoks gir antimikrobiell beskyttelse. • Shea smør fuktighet • Palmitoyl oligopeptid stimulerer produksjonen av kollagen, øker liphydrering, reduserer lip furrows og øker leppens volum.

Pris: £ 22 for 3g

emballasje: Elegant, krom farget emballasje med en gylden ring i midten. Den leveres pakket i en hvit papp. Innerslangen er gyldenfarget, og har "Jane Iredale" trykt på den. Dette produktet er lett i vekt og føles elegant å holde i hånden.

Min erfaring med Jane Iredale Montreal Bare kysset Lip Plumper:

Jeg var tilbøyelig til å kjøpe dette produktet fordi Jane Iredale hevder at deres leppeplumper gir et fyldigere utseende og ren finish til leppene, holder leppene fuktet, øker hydrering og stimulerer kollagenproduksjonen. Montreal er en vakker rose rosa kul skygge, som gir en ren finish til leppene. Skyggen er byggbar, og for et intensivt ønsket utseende er det nødvendig med mer swipes på mine pigmenterte lepper. Den slanke leppestiftkulen, gir direkte og presis anvendelse uten å smette eller spre seg.

Lip liner og leppe blyant kan elimineres mens du bruker denne leppe plumper. Det gir fuktige lepper og en jevn overflate og holder leppene hydrert. I utgangspunktet vil denne leppepumpe ikke glide lett eller gi jevn applikasjon, men etter få bruksområder muliggjør det en jevn og enkel applikasjon. På applikasjonen føles denne leppepumpen litt mytisk, har en myk smak som gir en mild brennende følelse mot leppene, men legger seg ned når du blir vant til det. Montreal har ok pigmentering, kan bygges og overlever ikke måltider.

Denne skyggen er egnet for jevnlig bruk, på dagtid, til spesielle anledninger og kveldsturer. Det tørker ikke eller irriterer mine lepper, men exfoliates og nærer mine lepper, og gjør dem myke og smidige. Det forsvinner ikke etter å ha nippet til vann, brus, te eller kaffe, men taper etter at måltidene forlater en veldig mild flekk. Denne nyansen ser vakker ut på min moderat rettferdige hud og til og med på pigmenterte leppene mine. Jeg har blitt komplimentert, at denne nyansen ser nydelig ut. Det gir et fyldigere, kissbart utseende til leppene.

Fargeprøver:

Pros for Jane Iredale Montreal Bare kysset Lip Plumper:

• Inneholder ingredienser som exfolierer og nærer leppene • Fuktighet og gir en langvarig plumped effekt • Hjelper stimulere produksjonen av kollagen og øker liphydrering • Gir en ren finish og et fyldigere utseende på leppene • Har god pigmentering, er langvarig og byggbar • Slank leppestiftrør gjør det enkelt å bruke • Vakker, elegant emballasje • Denne nyansen inneholder ikke gluten

Ulemper for Jane Iredale Montreal Just Kissed Lip Plumper:

• Har en mytisk, myk smak • Denne nyansen er ikke veganer

Ville jeg anbefale Jane Iredale Montreal Bare kysset Lip Plumper? Ja, jeg anbefaler denne nyansen til alle som ønsker å bruke en leppeplumper. Du kan også velge mellom ni andre nyanser tilgjengelig i denne serien.

IMBB Rating: 5/5

Takk og skål!

Jane Iredale Rio Just Kissed Lip Plumper Jane Iredale PurePressed Eye Shadow Rose Gold Jane Iredale Dream Tint Tinted Moisturizer Jane Iredale Amazing Base Løst Mineralpulver Lakme Just Kissed Kinn og Lip Tint Hvordan lage Lip Plumping Lip Scrub hjemme Beste Lip Plumping produkter for tynne lepper Forever 21 Pink Crystal Mega Lip Plumper NYX Pump It Up Lip Plumper i Jessica

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: