Hei alle sammen,

Dette er første gang jeg fikk en farget mascara. Det er fra merkevaren MUA. Les videre for å få vite mine erfaringer med denne mascaraen.

Produktbeskrivelse: En sminke må ha - farget mascara, som er tilgjengelig i en rekke iøynefallende nyanser for å skape en slående effekt. Langvarig og kan brukes alene, eller som et høydepunkt til slutten av vippene på toppen av normal skygge.

Veibeskrivelse: For å oppnå ønsket utseende Påfør mascaraen til øvre vippene først. Deretter tar du penselen, holder den under de øverste vippene, nær røttene og feie børsten oppover fra rot til spiss. For å bygge ønsket volum, legg til noen mascara frakker. For bunnviskene, bruk spissen av børsten til å påføre et tynt lag med mascara i delikate slag.

Pris og antall: INR 700 for 5 ml

Holdbarhet: 3 år

Min erfaring med MUA Shade 3 Mascara:

Mascara kommer i et langt rør. Røret er av samme farge som mascara, og den har en svart skruehett. Denne fargekodede røret hjelper til med å identifisere skyggen. MUA-logoen er preget i sølv på røret. Applikatoren er lang og god. Samlet sett er emballasjen vanlig og det er ikke noe fancy om det. Mascaraen er turkisblå i fargen. Fargen viser seg veldig godt på øyevipper.

Skyggen er vakker og ser fin ut. Mascaraen er litt tykk og kremaktig i konsistens. Formelen er ikke så vassen. Fargede mascaraer er spesielt utviklet for å markere tipsene til øyevippene. Derfor hjelper denne mascaraen ikke mye med å krølle og øke øyenvippene. Men det er ok, jeg forventer ikke at det skal gjøres. Mascaraen klumper ikke i det hele tatt. Derfor er den helt klumpfri og smussfri.

Mascaraen er heller ikke flaky. Imidlertid er disse fargede mascaraene fra MUA ikke vanntette i det hele tatt. De kommer veldig lett ut med vann. Den herlige mascaraen er stor. Den forblir på i 5-6 timer. Totalt sett er dette en fin farget mascara.

Pros av MUA Shade 3 Mascara:

• God emballasje • Levende nyanse • Klumpfri • Flager ikke • Smudgeproof • God oppholdsstyrke

Cons av MUA Shade 3 Mascara:

• Ingen ingrediensliste nevnt • Ikke vanntett

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøp MUA Shade 3 Mascara? Ja, jeg vil prøve andre nyanser fra dette området.

MUA Shade 3 Liquid Eyeliner Makeup Academy F2 Foundation Blending Brush MUA E1 Eyeshadow Brush Makeup Academy E3 Blending Eyeshadow Brush MUA Pro Retractable Lip Brush MUA Makeup Academy Sage 3 I 1 Extreme Contour Eye Pen Tom Ford Extreme Mascara Raven 01 Giorgio Armani Eyes for å drepe overdreven Mascara Bourjois Volum 1 Sekund Vanntett Mascara

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: