Hei alle,

I dag vurderer jeg en leppestift som jeg først trodde var en øyeskygge. Når man ser på fargen, er det vanskelig å gjette om det er et øyenskyggefargeblyant eller en leppestift. Jeg gjorde en "makeup goof up", men det er greit, jeg bruker det som et øyeprodukt i stedet! La oss komme i gang med anmeldelsen!

Pris:

249 INR

Min erfaring med Jordana 14 Chocolate Cream Lipstick:

emballasje: Denne blyanten kommer i en knust treblyantform. Den er fargekodd og kan enkelt plasseres i en stash. Hetten er gjennomsiktig og passer litt tøff. Derfor kan denne blyanten ikke kastes i en pose akkurat slik. Siden du må skarpere opp blyanten, er det mye spild på produktet.

Farge:Jeg liker hvordan disse blyantene heter; "Chocolate Cream" er en nydelig brun med et snev av gull. Det ser ut som en metallisk nyanse, som disse folieøyskyggene. Det er ganske lik skyggen "Autumn Leaves", men er litt annerledes. Denne har litt mer gull til det og mindre brun i sammenligning. Jeg vil heller og åpenbart bruke dette som en kajal heller enn å plassere det på leppene mine, men denne blyanten kan også gå som en god base øyeskygge. Det er høyt pigmentert og ett slag er nok for fargen å dukke opp.

Tekstur: Jeg trodde virkelig ikke at denne blyanten ville ha en så jevn og kremaktig tekstur. Selv om det er et stort pluss for meg, er flipsiden at siden den er veldig kremaktig, har den en tendens til å kreke mye og også flekker mye. På mine lepper skjønner det imidlertid veldig tørt. Jeg må bruke litt leppebalsam fordi det gjør leppene myke. Jeg liker det virkelig på vannet mitt fordi det ikke smetter så ille som når det brukes som en base eller som en øyeskygge selv. Du må bare sette den med en tilsvarende øyenskygge slik at den ikke beveger seg på lokkene dine. Det kan være et godt alternativ for tørre lokk, men oljeaktige lokk bør bare holde seg borte eller sette det raskt.

Oppholdsstyrke:Som en kajal forblir den litt lenger enn når den brukes som leppestift. Oppholdsstyrken når den brukes som kajal, er omtrent 5-6 timer med flekker og som leppestift er omtrent 4 timer, men med mye fading.

Oppsummering fordeler og ulemper:

Fordeler med Jordana 14 Chocolate Cream Lipstick:

 • Vakker nyanse.
 • Fornuftig priset.
 • Super glatt og kremaktig.
 • Veldig pigmentert.
 • Fargekodd emballasje.
 • Anstendig oppholdskraft når den brukes som kajal.
 • Kan også brukes som øyenskygge.

Ulemper med Jordana 14 Chocolate Cream Lipstick:

 • Smelter lett.
 • Gjennomsnittlig oppholdskraft.
 • Kan ikke brukes som leppestift.
 • Ikke lett tilgjengelig.

IMBB Rating: 3/5

Endelig dom: Jeg elsker skyggen, men bare for mine øyne. På leppene ser det forferdelig ut!

Jordana Lipstick True Red Jordana Lipsticks i Shade Amber, Bronze og All Spicy Jordana leppestift i 169 rosa sitronade Jordana 026 Garnet Lipstick Maybelline 312 Hot Chocolate Colorshow leppestift Clinique Long Last Lipstick - Pink Chocolate Covergirl Swiss Chocolate 810 Continuous Color Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: