Hei folkens,

ColourPop kosmetikk har fremmet noen fantastiske skjønnhetsprodukter. Dette USA-baserte merket fikk tonnevis av popularitet i 2015, og det går ikke hvor som helst i 2016, det er her for å bli! Jeg har allerede tonnevis av leppestifter fra ColourPop, og etter å ha lest raving vurderinger, bestemte jeg meg endelig for å hente en highlighter. La oss se hvordan dette produktet gikk for meg.

Pris: $8

Min erfaring med ColourPop Wisp Super Shock Cheek Highlighter:

emballasje: Emballasjen til denne highlighteren er nøyaktig den samme som highlighter. Mengden som tilbys er ganske mye.

Tekstur: Strukturen til denne highlighteren er bokstavelig talt som smør! Jeg er helt forelsket i tekstur av denne vakre highlighter.

pigmentering: Bare en liten sveipe i pannen, og du vil ha mye produkt på fingrene. Pigmenteringen er utrolig, men du må være forsiktig med søknaden, ellers kan du ende opp med å få for mye høydepunkt på ansiktet ditt.

Skygge:Skyggen "Wisp" er en lys gylden champagnefarge med gullglitterpartikler. Fargen ser annerledes avhengig av hudtonen din, og den ser også annerledes ut under forskjellige lys. Dette er en utrolig høydepunktsskygge for rettferdige, mellomstore og dype hudtoner. Det er en allsidig farge og kan også brukes som øyenskygge. Høylyset har en perleformet finish som gir en skikkelig myk finish til huden.

Hvis du ikke har zits eller akne på huden din, så ser det bokstavelig talt ut som en flytende highlighter. Hvis du bruker for mye, kan du ende opp med å ha glitter over hele ansiktet ditt. Så vær forsiktig når du pusser børsten din i pannen. Det er også ekstremt buttery i tekstur, noe som betyr at det er utsatt for brudd raskt. Den beste måten å bruke den på er med fingrene først, og bland den deretter litt med penselen. Denne høylyseren forblir på i 5 timer på min oljeholdige hud og begynner å visne bort posttimer, etter at jeg kan se en liten glitter som sprer seg på hele kinnet mitt.

Hvis du ikke er i hele den vanlige highlighter-trenden, kan du bruke dette super shock cheek highlighter og bruke et vanlig vev for å støv av glitterpartiklene. Når du gjør det, viser denne highlighter med en subtil finish. Jeg prøvde det begge veier, og jeg er forelsket i det! Jeg kommer sikkert til å kjøpe andre highlighters fra ColourPop og også øyeskyggen fra dem. Det beste er at det ikke har noen form for duft i det hele tatt. Den triste delen er at å få disse produktene i India er ganske et problem. Jeg hadde heldigvis en slektning som sendte den til meg, men fraktkostnaden koster mye.

Fordeler med ColourPop Wisp Super Shock Cheek Highlighter:

 • Vakkert champagnelys.
 • Slitesterk formel.
 • Myk og smøraktig tekstur.
 • Sterkt pigmentert.
 • Gir det perfekte, dystre blikket (perleformet finish).
 • Allsidig nyanse.
 • Duftfri.
 • Reise vennlig.
 • Ville passe mange hudtoner.

Ulemper med ColourPop Wisp Super Shock Cheek Highlighter:

 • Dyrt med fraktkostnader i India.
 • Hvis du ikke er forsiktig, kan du ende opp med for mye produkt på ansiktet.
 • Det er en liten glitter som faller ut.
 • Kan bryte lett på grunn av kremaktig tekstur.

IMBB Rating: 4.8 / 5. Jeg elsker denne høylyseren, men jeg vil ikke kjøpe tilbake fordi jeg liker å prøve nye produkter.

ColourPop Cosmetics Avenue Ultra Matte Lip ColourPop Bumble Ultra Matte Lip ColourPop Cosmetics Super Shock Shadow i sannhet, dekk ColourPop Cosmetics Super Shock Shadow i Chipper, Dare ColourPop Kosmetikk Slave2Pink Super Shock Presset Pigment Best Face Highlighters å velge mellom Hard Candy Angel Face Highlight og Contour Cheek Duo The Body Shop Radiant Highlighter Lakme Absolute Moon Lit Highlighter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: