Khadi Tea Tree Oil Review

Innholdsfortegnelse:

Khadi Tea Tree Oil Review
Khadi Tea Tree Oil Review

Video: Khadi Tea Tree Oil Review

Video: Khadi Tea Tree Oil Review
Video: 5 Toxin Free Shampoos in India (for Long & Healthy Hair) - YouTube 2023, Juni
Anonim

Khadi Tea Tree Oil

Hei alle sammen,

Jeg har kjent om tea tree og dens egenskaper i over 12 år nå. Jeg begynte å lide av akne i en alder av 16 år. Selv da bruker jeg tea tree i forskjellige former som ansikt vask, kremer og så videre. Jeg kom inn i essensielle oljer i fjor. La oss lese videre for å finne ut hvordan te-treet hjalp meg med å kurere akne.

Produktbeskrivelse og bruksanvisning:

Gir lindring fra kaldt, bihulebetennelse beroliger muskelaksler og leddgikt forhindrer koke og andre hudinfeksjoner kontrollerer flassrens og rydder huden. Veibeskrivelse: Ta tilstrekkelig mengde av denne oljen og fortynn den med bæreroljen din.

Pris:

Rs. 315 etter rabatt for 15 ml

Image
Image

Min erfaring med Khadi Tea Tree Oil:

Jeg har lidd fra mild til svært alvorlig akne i nesten 10 år. Jeg prøvde ulike produkter når akne var mild, men måtte besøke en hudlege da det ble svært alvorlig. Jeg bestilte for Khadi tea tree olje i april og har brukt det ganske ofte i forskjellige former:

• Jeg blander noen få dråper i rosenvann, oppbevar det i en sprøytebeholder i kjøleskapet og bruk det som en rensemiddel under og etter treningssøktene mine. Etter en løp tørker jeg ansiktet mitt med et vev og sprayer dette på ansiktet og la huden min suge den. Dette hjalp meg med å unngå akne etter treningsøkter. • Jeg tar 3 til 4 dråper og legger det direkte på huden min en gang i 15 dager (selv om mange mennesker rådgiver det ikke skal brukes direkte og bør fortynnes), bidrar dette til å tørke acne raskere og forhindre nye. Det stikker ansiktet mitt i et øyeblikk og lukten forsvinner om noen minutter. Innen noen få minutter føler jeg en kjølefølelse. Jeg bruker dette bare om natten som om det ble brukt i løpet av dagen, ville oljen føre til soling. • En gang i uken legger jeg til noen dråper i nattkremet, og dette hjelper igjen med å tørke de eksisterende og det gir en glød neste dag. • Jeg legger til noen dråper sammen med rosenvann i fullere jord og la det stå i 30 minutter. På denne måten fører fullers jorden ikke til en liten tørke etter at den er vasket • Jeg legger til noen dråper i badvannet mitt og jeg føler meg ganske avslappet. • Jeg hadde ikke arr, så jeg kan ikke si om Khadi tea tree olje virker på å redusere eller fjerne dem.. • For mitt hår blander jeg det sammen med mandelolje. Jeg har ingen soppinfeksjoner på hodebunnen, men lukten hjelper i en beroligende søvn.

Image
Image

Hva jeg ikke liker om Khadi Tea Tree Oil:

• Det er 2 dyser for oljen som skal løses, en stor og en liten. Det er ingen måte man kan bruke og den andre kan lukkes. Hvis ikke veldig forsiktig, vil jeg ende opp med å ta ekstra dråper som fører til sløsing.

Image
Image

Vil jeg anbefale Khadi Tea Tree Oil?

Ja! For følsom og akne utsatt hud er det et must i huden din samling.

Ville jeg kjøpe inn Khadi Tea Tree Oil?

Ja! Jeg vil alltid holde en flaske som det hjelper i å unngå etter trening akne.

Aroma Magic Tea Tree Oil Review Kropps Shop Tea Tree Skin Clearing Toner Lush Tea Tree Water Kropps Shop Tea Tree Skin Clearing Exfoliating Pads The Body Shop Tea Tree Face Mask The Body Shop Tea Tree Oil Jovees Tea Tree Oljekontroll Vask Lotus Acne Gel med Tea Tree Oil og Lotus haul Torsdag Plantasje Tea Tree Oil Review og bruk

Populært emne