Hei alle sammen,

Koreanske skjønnhetsmerker er så populære i dag at de fleste amerikanske og franske band er skremt av dem og har begynt å imitere dem. Ulta og Sephora er flink med koreanske hudpleie og makeup-merker og med rette, fordi de har en tendens til å fungere veldig bra. Fortsett å lese for å vite mer om dette leppe- og kinnproduktet.

Produktbeskrivelse: Helt siden vi brukte BB-krem, har vi elsket den koreanske tilnærmingen til skjønnhet. Og takket være dette kult-favoritt koreanske merket, har vi nå de signatur ultra glatte leppene ned pat. Beriket med et nærende fruktkompleks som inneholder papaya-ekstrakt, fyller denne lette flekken lepper med saftig farge. Denne flekken fortsetter lys og holder seg i timevis. I tillegg gir den søte emballasjen en flørtende, morsom touch til vår sminkeplass.

ingredienser:

Pris: $7.58

Jeg tar på Peripera Peris fargetone - Jordbærjuice:

Jeg vet ikke om Benefit Cosmetics etterlignet Peris fargetone som Benetint, eller om det er omvendt, men begge deler er veldig like produkter og har samme funksjonalitet.

emballasje: Dette produktet kommer i et klart plastrør, det er størrelsen på min pinky finger og har en rosa vrihettehette som har en svampapplikator festet til den. Hetten har en tegneserieutskrift av en søt jente som er signaturen til Peripera-merkevaren.

Tekstur:Denne fargen har en løpende konsistens; kaller det farget vann er en bedre beskrivelse. Hvis jeg skulle knuse noen jordbær, sikt dem og tilsett væsken til vann, så ville jeg få denne nøyaktige fargen; Det er imidlertid langt mer langvarig enn naturlig juice fordi vi alle kan være enige om at ren juice og vann ville forsvinne i en smell.

Farge: Det er som konsentrert jordbærkstrakt i vann - det er slik jeg ville beskrive fargen på dette produktet. Jeg elsker denne fargen, og det ville gå på de fleste hudtonene fordi det ser veldig naturlig ut og legger til en rødaktig nyanse på leppene som kan gå bra selv uten noen annen sminke på ansiktet.

pigmentering:Det er en leppefarget og er derfor ment å legge til litt nyans for lepper og ikke tilby ekstrem dekning. Det er tydeligere på kinnene når de brukes som rødme og legger til en veldig sunn flush til ansikt. Fargen kan bygges opp, men bare til en viss grad.

Shimmer and Shine:Ingen glimmer og glans. Når det tørker, ser det ut som huden med sin naturlige farge og ingenting annet på den.

Parfyme:Denne fargen har en sitrusy duft, som hvordan modne jordbær ville lukte som. Jeg liker duften, men det forsvinner etter en tid.

Oppholdsstyrke:Den har en god slitasje tid for bare en nyanse. Det er vanntett i stor grad og var på leppene mine selv etter måltid og drikke. Det kan fade litt, men ikke for mye.

Pros av Peripera Peris Tint Vann - Jordbær Juice:

  • Svampapplikatoren er god og hjelper til med å påføre produktet jevnt på leppene.
  • Kan smusses med fingrene.
  • Kan brukes både på lepper og kinn.
  • Leveres i 5 forskjellige farger.
  • Ser helt naturlig ut og er perfekt for et "nei sminke" utseende.
  • Gir en god slitasje, vanntett.
  • Ikke så dyrt.
  • De fleste koreanske merkene er lett tilgjengelige online.

Cons av Peripera Peris Tint Vann - Jordbær Juice:

  • Emballasje er litt vanskelig fordi det har en tendens til å gå ut av hånden, og hvis det skjer, vil alt produktet spyle ut, jeg snakker med erfaring.
  • Det er ikke for de som trenger høy dekning.

Ville jeg tilbakekjøpe Peripera Peris Tint Vann - Jordbærjuice?

Jeg har blandede følelser om dette produktet - skal jeg gå for noe som ser ut som jeg har brukt fruktjuice på leppene mine? Jeg vet ikke, men igjen, det er et unikt produkt og definitivt verdt et forsøk. Jeg kan kanskje kjøpe noen få nyanser i fremtiden.

IMBB Rating: 4/5

Lakme Absolutt Victorian Rose Lip Tint Matte Lakme Absolutt Starlet Red Lip Tint Matte Lakme Absolute Raving Red Lip Tint Matte Bite Beauty Lush Lip Tint - Vannmelon Vannbasert Lip Tint Bourjois Rouge Hei Tech 85 Groseille Irreelle Becca Lychee Beach Tint Fordel Benetint

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: