Hei alle sammen,

I dag vurderer jeg Jane Iredale Pure Moist Lipstick i skyggen "Margi", som er en kremaktig matt sant rød leppestift. For å vite mer om denne leppestiften, vennligst fortsett å lese.

Produktbeskrivelse: Levende pigmenter blander med nærende naturlige oljer og fruktekstrakter for blomstrete myke lepper som føles, ser og smaker fantastisk. Ripe, saftige farger metter leppene med tjuefire allsidige nyanser som kleber leppene med høy slagfarve og overdådig dybde. Den kontinuerlig kremete, rike og glatte formelen glir lett på for langvarig farge. Den slanke røret er designet for enkel og presis anvendelse.

emballasje: Jane Iredale PureMoist leppestift kommer i en elegant, gylden farget emballasje, med en metallfarget ring i midten; pakket i en hvit pappkasse. Den indre leppestiftkulen har Jane Iredale skrevet på den. Luken lukkes godt, like over ringen. Lippestiften er lett i vekt og føles elegant å holde i hendene.

Pris:

£ 19.950 for 3 gm

Viktige ingredienser: Triiostearyl citrat er en appelsinskall voks som erstatter behovet for petroleum. Moringa Oil (hydrogenert moringaoljeestere) er den mest stabile oljen i naturen som kan brukes i kosmetikk. Rik på fettsyrer og vitaminer A og C. Avokado og solsikkefrøoljer lindrer, tilstander og gir antioksidantbeskyttelse. Blackberry og granateple ekstrakter gir antioksidant beskyttelse og saftig frukt smaker.

Min erfaring med Jane Iredale Margi PureMoist leppestift:

Jeg ville ha en leppestift som ville fukte leppene mine og ikke spre seg ut, med en god oppholdskraft og pigmentering. Jeg var tilbøyelig til å kjøpe denne Jane Iredale PureMoist leppestift fordi merkevaren hevder at det har levende pigmenter, er langvarig, nærer lepper, og har en glatt formel som glir lett på leppene. Jane Iredale Margi PureMoist leppestift er en kremaktig matt sant rød skygge. Dette er en vakker lys og fet rød.

Det er en god balanse mellom kule og varme toner, det er ikke en tomatrød, og har ikke mange blåtoner som noen andre røde nyanser. Denne nyansen er intenst pigmentert og den varige kraften er veldig god. Denne nyansen forsvinner ikke etter sipping på vann, med te eller kaffe, eller etter å ha spist lette snacks; Men etter et fullt måltid, blir det vekk og forlater en jevn flekk på leppene. Denne flekken forblir til jeg tørker den ut eller vasker den bort.

Denne leppestiften er god for vanlig slitasje, i løpet av dagen, for kveldsutflukter, og også for spesielle anledninger. Intensiteten er byggbar, avhengig av antall swipes. På min moderat rettferdige hud og pigmenterte lepper er en til to swipes nok til å få den ønskede finishen. Den slanke røret gir enkel og presis bruk, uten å smette eller spre seg. Gjett hva? Jeg følte ikke behovet for å bruke en leppeforing for å skissere mine lepper, selv om jeg er vant til å skissere leppene mine, før jeg bruker en leppestift.

For det andre er det ikke nødvendig å bruke en leppebørste til å bruke denne leppestiften. I utgangspunktet følte jeg at teksturen til denne leppestiftet ikke var veldig glatt fordi den ikke glidet seg lett. Men etter en eller to swipes ble det normalt, og nå glir det lett på leppene som muliggjør jevn påføring. Denne leppestiften er ikke ekstremt kremaktig eller veldig tørr, gir en perfekt kremaktig matt og lysende finish til leppene. Mine lepper føler seg hydrert og fuktig gjennom slitasje.

Pros av Jane Iredale Margi PureMoist leppestift:

  • Beroligende egenskaper, fukter leppene godt.
  • Gir en luksuriøs og betinget følelse til leppene.
  • Krav om å gi antioksidant beskyttelse til leppene.
  • Intensiv pigmentering.
  • Langtids leppestift.
  • Slank formet rør muliggjør presis anvendelse.
  • Slank og vakker gullfarget vakker emballasje.
  • En lys, fet, vakker rød skygge - en ekte rød.
  • Vegan, glutenfri.

Ulemper med Jane Iredale Margi PureMoist leppestift:

  • Etter min mening ingen.

Vil jeg anbefale Jane Iredale Margi PureMoist leppestift? Ja, jeg anbefaler denne leppestiften til alle dere der ute som liker lyse og dristige røde leppestifter. Du kan prøve enten denne eller velge fra en rekke 26 nyanser fra dette området.

IMBB Rating: 5/5

Takk og Skål!

Jane Iredale Rio Just Kissed Lip Plumper Jane Iredale PurePressed Eye Shadow Rose Gold Jane Iredale Dream Tint Tinted Moisturizer Jane Iredale Amazing Base Løst Mineralpulver Faces Ultra Moist Lipstick - Pretty Pink Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - Berry Dreamy Faces Canada Ultra Moist Lipstick - 43 Touche Faces Ultra Moist Lipstick i Mauve Strung

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: