Hei søt, Tea tree olje anses som en magisk potion for akne utsatt og blemished hud, men det har egentlig ikke hjulpet meg ut til dato! Men TBS er et pålitelig merke, så jeg fikk disse ansiktsservietter bare for å holde ansiktet mitt rent og sunt. Jeg har brukt TBS tea tree rekkevidden før og ble ikke forlatt som fornøyd, så jeg hadde ingen forventninger før jeg prøvde disse. La oss se hvordan de jobbet for meg.

Pris: Rs 500 for 25 kluter

Produktbeskrivelse: Disse en-trinns våtservietter for blemmet hud fjerner sminke, pore-clogging urenheter og overflødig olje. Rens og oppfrisk huden på farten. • Fjern sminke, urenheter og olje • Reduser overflødig glans • Ikke tørk over huden • Håndveske-vennlig • Bionedbrytbar

Min erfaring med Body Shop Tea Tree Cleansing Wipes:

emballasje: Tea tree wipes kommer i vanlig te tre stil emballasje i fersk minty grønn med en blank flaske-grønn etikett over det. Pakken er stor og er lastet med kluter! Det er en pakke med 25 kluter og er ganske dyrt fordi disse er bare WIPES tross alt! Pakken er opphøyd, og etikettforseglingen fungerer veldig bra for å trekke av en tørke av den. Jeg elsker at den stakkende delen fungerer bra fordi mange ganger mister noen etiketter klistreligheten, slik at klutene mister sin fuktighet og da er de ikke til nytte for oss. Klutene kommer i hvit farge som vanlig. De er ganske store for å rense hele mitt ansikt og nakke. En tørke renser alt perfekt.

Føl på huden og duften: Klutene er ekstremt milde på huden min og de er akkurat som babyservietter. De tar vare på huden din i stor grad. De er myke og glir veldig pent på hudrengjøringsdelen ved en del av ansiktet mitt. De er ikke så våte; de har fuktighet i dem, men ikke som vanlige kluter vi bruker, og det var grunnen til at jeg var litt skeptisk til det mens jeg fjernet sminke min. Men de renser huden vakkert. Duften er et super forfriskende te tre en og det sverger egentlig og gjenoppretter mine sanser. Øyeblikket jeg lukter det, føler jeg meg avslappet. Det forårsaker en liten prikkende følelse mens du tørker ansiktet av meg og denne prikkende følelsen er den samme som vi opplever når du bruker te-treprodukter. Men det får meg til å føle at det fungerer! Duften forblir på ansiktet mitt eller en stund, og da blir det flau av.

resultater: Jeg ble igjen forbauset over hvordan det renset huden min. Teknisk fungerer det som vanlige kluter, men jeg føler ikke behov for å vaske ansiktet mitt etter å ha brukt dette, noe som er et godt alternativ for meg når jeg er veldig sliten for å fjerne sminke min. Det fjerner alle urenheter fra huden min, og jeg kan faktisk se smuss på klutene. Jeg er ikke sikker på om det fjerner pore-clogging urenheter eller ikke fordi mine porer i nærheten av nesen min så det samme.

Det blir også kvitt alt sebum og overflødig skinn på ansiktet mitt og avslører den faktiske gløden i ansiktet mitt som jeg elsket da ansiktet mitt så rent, klart og glødende. Det fjerner sminke effektivt også unntatt for tung sminke som kremet eller gel liners som må gnides mye. Men jeg vil ikke klage som de ikke har noen makeup fjerning krav. Jeg tror ikke klutene gjorde noe for huden min fordi pimples mine var de samme, så jeg vet ikke hvorfor de skriver at disse bare er egnet for skittet hud. Og kirsebær på kaken er The Body Shop tester ikke på dyr.

Pros av Body Shop Tea Tree Cleansing Wipes:

• Svært forfriskende emballasje og de er ganske hendige også. • Viskene er store nok til å rengjøre ansikt og nakke. • Meget mild på huden. • Fjern alle urenheter, sebum og overflødig glans. • Duften av disse klutene er ekstremt forfriskende, beroligende og avslappende. • Rengjør også sminken og gjør ansiktet mykt rent. • Grusomhet fri.

Ulemper med kroppshandelen Tea Tree Cleansing Wipes:

• Dyrt. • Ikke gjorde noe for mine blemishes.

IMBB Rating: 3.9/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Body Shop Tea Tree Cleansing Wipes? Nei, jeg vil ikke bruke så mye på kluter! Vi har massevis av anstendig ansiktsservietter fra rimelige merker som fungerer på samme måte, så hvorfor splurge så mye? Du kan kjøpe noen pakker med Kara i stedet for dette.

Konklusjon: Jeg tror at teetræren er noe jeg ikke vil ønske å nyte nå fordi produktene er gode, men ikke gode!

Skjønnhetsformler Australian Tea Tree Cleansing Wipes Review Inglot Melk og Tonic Make-Up Remover Wipes Review Støvler 17 Oljekontroll Makeup Remover Wipes Review Tarte Fresh Eyes Maracuja Vanntett Eye Makeup Remover Wipes Review MAC Wipes gjennomgang og eksperiment Colorbar On The Go Makeup Remover Wipes Review Beauty Formulas Feminine Intimate Hygiene Wipes Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: