Hei alle,

Jeg hadde nylig hentet noen nyanser fra det nylig lanserte Burt's Bees leppestift-sortimentet. Jeg har allerede vurdert nyanser "Magenta Rush", "Fuchsia Flood" og "Brimming Berry." I dag vurderer jeg skyggen "520 - Scarlet Soaked." Les videre for å finne ut mer om denne leppestiften.

Pris: $ 8,99, prisene varierer fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse: Intenst farge oppfyller konditionering 8-timers fuktighet. Fulldekkende, levende farge i 14 nyanser laget med 100% naturlig fuktighetsgivende ingredienser som moringa og bringebærfrøoljer for å hjelpe myke og forholde leppene dine hele dagen.

 • 8-timers fuktighet.
 • 100% naturlig.
 • 14 allsidige nyanser leverer saftig, fet farge.
 • Glatt, satin finish.
 • Tørker ikke ut leppene.
 • Hjelper til å hydrere og fukte lepper som gir dem en myk og glatt følelse.
 • Fungerer naturlig fuktighetsgivende ingredienser som bivoks, moringaolje, bringebærsfrøolje og vitamin E.

Min erfaring med Burt's Bees Scarlet Soaked # 520 Lipstick:

emballasje:Lippestiften kommer i en brun, rektangulær plastemballasje med honeycomb-design. Du kan se leppestiftens skygge fra honningkassen, og selve navnet vises på et klistremerke nederst. Emballasjen ser ganske attraktiv ut, men det er noen ting jeg ikke liker om emballasjen. For det første er emballasjen veldig lett og følgelig føles litt billig. For det andre lukker lokket litt for stram etter min smak, og jeg må trekke den med en liten kraft for å åpne den opp.

Og til slutt svinger leppestiftet ikke helt ned i tønnen. Dette kan føre til utilsiktet nicking av spissen av leppestiftet.

Shade / pigmentering:"# 520 Scarlet Soaked" er en nydelig rød nyanse som jeg sikkert vil se bra ut på noen. Det er en av de mest slitesterke røde som jeg har sett, og en del av grunnen er også pigmenteringen som er litt på den rene siden. Selv om leppestiftet dekker leppene i en enkelt sveipe, er pigmenteringen ikke helt fet. Du kan lagre det på for å intensivere fargen. Layering fører ikke til clumping av leppestift.

Tekstur / Avslutt / Vedvarende kraft:Tekstur av denne leppestiften er som en tykk balsam. Den glir jevnt på leppene uten å slepe seg i det hele tatt. Formelen er faktisk veldig fuktighetsgivende på grunn av tilstedeværelsen av ingredienser som bivoks, moringaolje, bringebærsfrøolje og vitamin E.

For en fuktighetsgivende leppestift, er den varige kraften også bra. Det varer på meg i ca 5 timer med litt snacking og lette måltider. Det overfører, men ikke for mye. Leppene fortsetter å føle seg myke selv etter at fargen har slått av. Lippestiftets finish er en nydelig halvmatt med glans.

For å oppsummere, er dette en 100% naturlig leppestift med godheten til en leppebalsam, akkurat den rette mengden farge og en god oppholdsstyrke - et must-ha ifølge meg.

Pros av Burt's Bees Scarlet Soaked # 520 Lipstick:

 • Nydelig rød nyanse.
 • Vakker finish med glans.
 • Gjelder jevnt på leppene.
 • Fantastiske fuktighetsgivende egenskaper.
 • Laget med 100% naturlige ingredienser.
 • Anstendig pigmentering.
 • Anstendig varig makt.

Cons av Burt's Bees Scarlet Soaked # 520 Lipstick:

 • Lippestiften svinger ikke helt ned.

IMBB Rating:

5/5

Ville jeg tilbakekjøp Burt's Bees Scarlet Soaked # 520 Lipstick? Jeg vil sikkert anbefale denne nyansen til deg hvis du er på utkikk etter en litt ren rød leppestift. Jeg vil ikke tilbakekjøpe nøyaktig samme nyanse.

Burt's Bees Brimming Berry 514 leppestift Burt's Bees 512 Fuchsia Flood Lipstick Burt's Bees 511 Magenta Rush Lipstick Burt's Bees Replenishing Lip Balm Burt's Bees Renewal Intensive Firming Serum Burt's Bees Renewal Intensive Firming Serum Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - Berry Dreamy Lotus Herbals Pure Colours Iced Berry Lipstick Catrice 060 Marry Berry Shine Appeal Fluid Lipstick Lakme Absolute Creme Lipstick - Sheer Berry Too Faced Smeltet Berry Smeltet Liquified Long Wear Lipstick L'Oreal Paris Rouge Caresse leppestift - Sweet Berry

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: