Hei vakre lesere

Dette er min første eyeliner fra ELF, og jeg kjøpte dette produktet fordi jeg ønsket å prøve noe nytt og for det andre trengte jeg en flytende øyefôr. Les videre for mer informasjon om dette produktet.

Produktbeskrivelse: Ikke mer å rive eller trekke på øyelokkene dine med denne lettglidende ekspertvæsken. Den fargesikre lineren er rik på farge, og gir et langvarig, definert utseende.

 • Begynn på øvre hjørne av øyet langs lashlinjen og arbeid utover.
 • Plasser børstespissen i nærheten av lashrøttene, og i en mild, flytende bevegelsesbørste farge langs den naturlige kurven på lash linjen.

ingredienser:

Pris: $2

Jeg tar på ELF Jet Black Expert Liquid Liner:

Jeg har massevis av sorte eyeliners i form av blyanter, geler, flytende liners og så videre, men det hindrer meg aldri fra å kjøpe flere sorte eyeliners fordi en jente ikke kan få nok av disse svarte skjønnhetene - bare med en feie forvandler de slik du ser ut. Dette produktet er ikke på nivå med de andre eyeliners som jeg har brukt i fortiden, men fortsatt verdt $ 2.

emballasje:Denne liner kommer i en ganske liten konisk krukke med bare en fjerdedel av emballasjen som holder produktet. Resterende tre fjerdedel av flasken er en hette som har en slank, flat børste som ikke er stiv og kan brukes som en liten pensel. Penselen har veldig fine børster som kan gi deg en presis tynn linje og er perfekt for å gjøre vinger med øyenlinser.

Farge: En solid svart farge som gir en gjennomsiktig linje i en enkelt sveipe og det er heller ikke den svarte sorten, jeg har brukt eyeliners med bedre fargeintensitet.

pigmentering:God pigmentering for en flytende liner, men ett slag gir ikke en ugjennomsiktig linje som jeg forventer fra de fleste øyelinser; Jeg må vente på linjen for å tørke ut og deretter legge til et annet lag og gjenta denne prosessen for noen få ganger for å få en solid svart linje.

Shimmer and Shine:Det har ikke glimmerpartikler, men gir en satin svart finish; Jeg vil helst gå for noe med enten matt eller glimmerfarge, og ikke en mellomliggende.

Oppholdsstyrke:Det gir god slitasje. Denne liner har noen mindre feil, men lav slitasje er ikke en av dem. Det bryter ikke eller fleller av og forblir intakt til jeg fjerner det på slutten av dagen med sminkefjerneren min. Det er ganske vanntett og svettebestandig og holder godt på dekslene.

Denne liner er bare for $ 2 og verdt hver krone fordi kostnadene og ytelsen til dette produktet overskrider de mindre feilene den har. Jeg nøt virkelig å ha på seg dette produktet og skape vinger med øyenlinser.

Pros av ELF Jet Black Expert Liquid Liner:

 • God emballasje, liten linerflaske.
 • Fås i 5 forskjellige nyanser.
 • Anstendig pigmentering som kan bygges.
 • Smudgeproof og vanntett.
 • Børstehårene er pakket i form av en tynn linje og hjelper til med å skape en skarp, presis linje; Godt å få et bevinget utseende.
 • Tørker veldig raskt.
 • Helt rimelig.
 • Lett tilgjengelig.

Ulemper med ELF Jet Black Expert Liquid Liner:

 • Mengden skulle ha vært litt mer.
 • Det er ikke svarteste svart liner.
 • Pigmentering kunne ha vært bedre.

Ville jeg tilbakekjøpe ELF Jet Black Expert Liquid Liner? Nei, men vil fortsatt prøve andre eyeliners fra dette merket fordi de utfører så godt og så lett på lommen min. Jeg anbefaler dette produktet til lesere, spesielt for de som elsker budsjett shopping.

IMBB Rating: 3/5

ELF Essential Vanntett Eyeliner Pen i Sort ELF Cream Eyeliner Black Elf Lock On Gel Liner Ønsker den brun ELF Essential Liquid Eyeliner - Midnight MAC Liquid Eyeliner i Boot Black Maybelline Hyperglossy Liquid Liner Best Liquid Black Eyeliners Tilgjengelig i India: En Samling TheBalm Schwing Black Liquid Eyeliner NYX Vinyl Væske Eyeliner i svart

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: