Hei alle sammen,

I dag vurderer jeg Dolce og Gabbana # 320 Dahlia Classic krem ​​leppestift. Jeg var tilbøyelig til å kjøpe denne krem ​​leppestift fordi det hevder å være en slitesterk, rik pigmentert med en fuktighetsgivende formel. Dahlia er en rik, mørk vinrød, intens pigmentert nyanse. For å vite mer om utførelsen av denne klassiske krem ​​leppestiften, les videre på 🙂

Produktbeskrivelse: Dolce og Gabbana klassisk krem ​​leppestift gir intens farge med rik fuktighet for langvarige forførende lepper. Embrace ditt humør med en rekke feminine nyanser, fra delikate naken til livlige røde. Skapet for kvinnen; Ønsker langvarig leppefarge i en bred palett av nyanser.

emballasje: Dolce og Gabbana klassisk krem ​​leppestift har en sofistikert gylden farget emballasje, som kommer pakket i en svart farget pappkasse. D & G er skrevet på leppestiftkulen og Dolce og Gabbana er skrevet på emballasjen. Luken lukkes godt, leppestift føles lett og luksuriøst å holde.

Hvordan å bruke:

Påfør alltid leppestiften med den uttrekkbare leppebørsten, flekk med et vev og sett på igjen. Følg med en Dolce og Gabbana lip gloss i midten av leppene for en sensuell finish.

Pris: £ 25,50 for 3,5 gm.

Min erfaring med Dolce og Gabbana Dahlia # 320 The Lipstick Classic Cream Lipstick:

I min erfaring har noen kremete leppestifter som er ekstremt kremaktig og buttery, en tendens til å spre seg mye med en langvarig kraft. Disse leppestiftene hydrerer ikke eller fuktes i leppene mine, men la mine lepper tørke og flekkete. Dolce og Gabbana's # 320 Dahlia er en klassisk rødvinskygge. Det er en dyp, mørk bær rød med subtile kul undertoner og en satin finish. Konsistensen er mildt kremaktig og gir en rik, intens fargeutbetaling, gjelder jevnt, uten å sette seg inn i leppe linjer, og sprer seg ikke eller fjær.

Tekstur er tynn og glatt; denne leppestift føles lys på leppene, ikke tykk eller kremaktig og gir en jevn, jevn definisjon til leppene. Jeg skitserer først leppene mine ved hjelp av en leppeforing, så bruk leppestift med en leppebørste og om nødvendig påfør et topplakk med leglans. Jeg har også prøvd å bruke denne nyansen direkte med leppestiftet, det sprer seg ikke eller smelter, men overføres deretter.

Denne nyansen har intens pigmentering og den varige kraften er veldig god, etterlater en jevn flekk bak. Formelen er rose duftende og har en mild bitter smak, noe som er ganske bra med meg, og jeg føler meg komfortabel å bruke denne leppestiften. Skyggen er mildt kremaktig og moderat fuktighetsgivende - gir en satin, luksuriøs finish til leppene.

Skyggen "Dahlia" ser litt mørk ut på min moderat rettferdige hud. Jeg har det på kveldstid og ved spesielle anledninger. Jeg har også brukt den i løpet av dagen og det ser bra ut. Denne kremete leppestiften overlever te, kaffe og brus, har en tendens til å lyse opp etter måltider, men etterlater en moderat flekk bak som ikke går bort med mindre det vaskes eller tørkes.

Dahlia er en klassisk kremskygge, som ikke føles smøraktig eller ekstremt kremaktig, men mildt fuktighetsgivende og etterlater en satinfinish på leppene mine.

Fordeler med Dolce og Gabbana Dahlia # 320 The Lipstick Classic Cream Lipstick:

  • Langvarig leppefarge.
  • Rike fuktighetskrem og sterke pigmenter beholder fuktighet uten å føle seg fet.
  • Delikat duftende med Dolce og Gabbana's signatur pulverisert rose duft.
  • Tilgjengelig i en rekke farger, fra levende røde til delikate n * des og myke pinks.
  • Sofistikert gullfarget emballasje, føles elegant å holde.

Cons av Dolce og Gabbana Dahlia # 320 The Lipstick Classic Cream Lipstick:

  • Ingen, etter min mening.

Vil jeg anbefale Dolce og Gabbana Dahlia # 320 The Lipstick Classic Cream Lipstick? Ja, jeg anbefaler denne skyggen til alle. Fra dette området kan du velge mellom en rekke 46 feminine nyanser i dette området.

IMBB Rating: 5/5

Dolce & Gabbana Lipstick Magnetisk Monica 120 Dolce & Gabbana Sensual 280, Eksotisk 50 Passion Duo Gloss Lipstick Dolce & Gabbana Matte leppestift Dolce Fire 605, Dolce Lover 624 Dolce Gabbana Goddess 140 Lipstick Revlon Dahlia Ultra HD leppestift Tom Ford Black Dahlia Matte leppestift YSL Rouge Pur Couture - Rose Dahlia 17 - Det er den vakreste Coral Pink! Colorbar # 008 Classic Rust Ultimate 8hrs Stay Lipstick KIKO Luscious Cream Lipstick # 504 Raspberry Bite Beauty Pecan Butter Cream Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: