Hei alle sammen,

I dag vurderer jeg Jane Iredale Pure Pressed Blush Barely Rose, som er en vakker, myk, kul rosa nyanse. For å vite mer, les videre, vær så snill 🙂

Produktbeskrivelse: Lag vakre, spylte kinn med vår mineralske rødme. Farger så subtile og naturlige du vil se ut som du lyser fra innsiden ut.

Pris: £ 22 for 2,8 gm.

emballasje:Jane Iredale renpresset rødme "Barely Rose" kommer pakket i en vakker rose-gull liten kompakt med et speil.

Det er et klips på siden, som må presses for å åpne kompakten, og den lukkes med et klikk trygt. Dette forhindrer utslipp av produktet i posen eller vesken. Den er veldig lett og reisevennlig, kan lett passe inn i vesker eller vesker til bruk på farten.

Slik søker du:Bruk vår hvite vifte børste eller kule børste å søke. Klipp børsten under den ytre delen av kinnbenet ved hjelp av en av våre bronzere. Pensle den opp på kinnbenet. Påfør en lysere farge til eppet på kinnet og børst ut og ned, bort fra toppen av kinnbenet. Bland de to fargene sammen med penselen du pleide å bruke din base på. Den perfekte rødmen for deg er kinnets farge når den spyles. For å begrense et ansikt, ta fargene inn i midten av ansiktet, men ikke lengre fremover enn midt på iris. To farger skaper et subtilt, sofistikert utseende. For å utvide et ansikt, hold rødmen mot utsiden av ansiktet. Harmoniser rødme og leppefarge. Det gir et naturlig, trukket sammen utseende.

Min erfaring med Jane Iredale Barely Rose PurePressed Blush:

Jeg har brukt Jane Iredale Pure Pressed Blush i "Sheer Honey" og var veldig imponert over tekstur, pigmentering og oppholdskraft. "Barely Rose" er en myk, kul rosa nyanse, som manglet i min forfengelighet, og jeg bestemte meg for å kjøpe denne nyansen. Barely Rose er glutenfri, men ikke vegansk, siden den inneholder karmin.

Barely Rose er en matt skygge, har god pigmentering, enkel å blande, følsomhetstestet, og opphold setter hele dagen. Lett og trygt for sensitiv hud, fri for kjemikalier og fargestoffer, den er formulert med ingrediensene "bra for huden".

Denne nyansen gir en naturlig, "bare rødmet" finish til kinnbenet. Jeg bruker først min grunnleggende grunnlag, etterfulgt av concealer, etter å ha brukt base / mineral løs pulver, ved hjelp av Natio blush børsten, søker jeg rødme på kinnbenet mitt. Barely Rose gir et vakkert, naturlig blusset utseende. Det føles ikke pulveraktig eller kalkaktig, har en glatt satin tekstur, forblir satt, faller ikke eller falmer.

En liten mengde er nødvendig, fargeintensiteten kan bygges, avhengig av antall swipes fra ren finish for å bygge opp, ønsket effekt. Det irriterer eller tørker ikke ut min følsomme hud. Det gir et glamorøst utseende mot ansiktet mitt og forbedrer fargen på kinnbenet mitt.

Denne tekstur er veldig lys og satin, en myk rosa nyanse, perfekt til vanlig bruk, spesielle anledninger og kveldsutflukter. Imidlertid liker jeg å ha på seg denne rødmen i løpet av dagen. Ved en eller to ganger har jeg brukt den som en øyeskygge, og det ga en vakker, naturlig rosa rosa effekt til øynene mine. Det beste med Jane Iredale Pure Presset utvalg av øyenskygge og rødme er at de også kan brukes på øyne og kinn.

Pros av Jane Iredale Barely Rose PurePressed Blush:

  • Fri for kjemiske fargestoffer og potensielt irriterende ingredienser.
  • Egnet til bruk på øyne og lepper.
  • Formulert med nærende mineraler.
  • Gir en myk vask av "bare rødmet" farge.
  • Avsluttes vakkert og naturlig.
  • Glutenfri

Ulemper med Jane Iredale Barely Rose PurePressed Blush:

  • Ikke vegansk, har karmin.
  • Mengde er mindre, for prisen betalt.

Vil jeg anbefale Jane Iredale Barely Rose PurePressed Blush?

Ja, jeg anbefaler denne rødmen til alle som liker å prøve. Du kan velge mellom 10 nyanser som er tilgjengelige i deres "Pure Pressed" rødmeområde.

IMBB Rating: 5/5

Jane Iredale PurePressed Eye Shadow Rose Gold Jane Iredale Dream Tint Tinted Moisturizer Jane Iredale Amazing Base Løst Mineralpulver Jane Iredale Amazing Base Loose Mineral Foundation med SPF 20 Silkeaktig jente Pure Fresh Oil Control Trykkpulver Maybelline Pure Mineral Natural Healthy Pressed Powder Alv. Studio Wanderlust Presset Mineral Blush Alv. Cabo Cabana Studio Presset Mineral Blush Clinique Soft Pressed Powder Blush Compact Kit Human Heart Nature Love Minerals Presset Blush i Petal Bloom Becca Rose Gold Shimmering Presset Skin Perfector

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 27 2019