Hei alle sammen! Jeg har nylig fått håret mitt og fikk det også rettet ut igjen. Jeg har blitt forelsket i rett hår, men kjemikalier og varme som er brukt har resultert i hårfall. Så jeg trengte noe for å redusere håret mitt fall. Jeg fant denne nye sjampoen på disken og kunne ikke vente å prøve den ut.

Pris: € 3,45 for 250 ml ca.

Produktbeskrivelse: • Sunt hår ved regenerering • Håret er smidig og sterkt som ubeskadiget hår • Med inspirert av naturens røde alger kompleks for dypvirkende omsorg • Eliminerer tegn på skadet hår og gir håret verdifulle næringsstoffer tilbake • Reparasjoner på skadet hår, for eksempel hvis det er skadet av farging eller varme • Egnet til daglig bruk • Den unike formelen med rødt tangkompleks og Keratin Repair System styrker skadet hår fra innsiden og utsiden for å gi håret sitt sunne utseende og dets smidighet tilbake - nesten som om det aldri hadde blitt skadet.

Forresten: Den røde algen er preget av en eksepsjonell motstand mot skadelige påvirkninger i sitt naturlige miljø.

ingredienser: Aqua (Vann), Natrium Lauret Sulfat, Glykoldistearat, Natriumklorid, Glyserin, Akrylater / Behenet-metakrylatkopolymer, Amodimetikon, C10-40 IsoalkylamidopropyletyldimoniumEtosulfat, Karragenan, Cetrimoniumklorid, Sitronsyre, Cocamid MEA, Dimetikon, Dimetikonol, Dimetylpalmitamin , Dipropylenglykol, Dinatrium EDTA, Glukonolakton, Guarhydroxypropyltrimoniumklorid, Hydrolysert Keratin, Laureth-23, Laureth-4, Metylarakidsyre, Metylisotiazolinon, Glimmer, Parfum (Fragrance), PEG-4, PEG-45M, Fenoksyetanol, Poloksamer 407, PPG -12, propylenglykol, silika, natriumbensoat, natriumhydroksid, natriumlaurylsulfat, natriumsulfat, styren / akrylaterkopolymer, TEA-dodecylbenzensulfonat, TEA-sulfat, trehalose, tridecet-12, xantangummi, butylfenylmetylpropionell, geraniol, hydroksykitronellal, linalool , CI 77891.

Min erfaring med Dove Advanced Hair Series Regenerate Nutrition Shampoo:

Dove leverer alltid hva det hevder. Det er det som gjør Dove spesielt for meg. Deres produkter har alltid jobbet for meg. Denne sjampoen ble utgitt 2 måneder tilbake i Tyskland, og vil snart være tilgjengelig i resten av verden. Jeg har kjøpt sjampo og balsam og bruker kombinasjonen. Her er anmeldelsen av sjampoen først. Produktet kommer i en røremballasje med en blank ytre overflate. Det er for det meste hvitt med en dash of bright red som gjør det skiller seg ut på disken. Røret er veldig stabilt. Den har en klaffhette som åpner og lukker lett. Plastmaterialet i røret er veldig mykt og gjør det enkelt å klemme ut sjampoen. Det er en kontrollert utslipp av sjampoen fra åpningen. Jeg ville erklære det som reise trygg emballasje.

Sjampoen er fullpakket med godheten til røde alger og keratinkompleks. Røde alger er kjent for å være pakket med vitaminer, mineraler og antioksidanter. Keratinkomplekset er bra for hår. Sjampoen retter seg hovedsakelig på skadet hår. Skaden kan skyldes farging, varme, kjemikalier fra stylingprodukter og også miljøfaktorer som forurensning. Dette var perfekt for meg siden varmen og kjemikaliene som ble brukt for å rette håret mitt, har gjort ganske skade.

En liten mengde produkt produserer mye skum og så langt går en lang vei. Det var også lett å vaske ut produktet også. Håret føles veldig godt næret etter vask. Håret føles også rent og lukter fantastisk. Vasken etterlater håret mykt og mykt. Håret mitt føles litt mer sunnere også. Den beste delen er sjampoens duft. Den friske og fruktige lukten er å falle for. Lukten og emballasjen gjør det mer som et spa-produkt. Det føles som å skjemme bort å bruke slike typer produkter, og jeg tror alle av oss fortjener en slik velvære! Jeg kunne ikke få ut en stor forskjell i hårfall etter første bruk. Jeg elsker sjampoen og vil fortsette å bruke den hvis håret mitt faller helt opp.

Pros av Dove Advanced Hair Series Regenerate Nutrition Shampoo:

• Egnet for farget hår. • Sjampo rettet mot skadet hår. • Handy emballasje. • Frisk fruktig duft. • Fyllet med godhet av røde tangkompleks og Keratin Repair System. • Blader håret mykt og glatt.

Cons of Dove Avansert Hair Series Regenerate Nutrition Shampoo:

• Kan ikke tenke på noen.

IMBB Rating: 4.9/5

Ville jeg tilbakekjøp Dove Advanced Hair Series Regenerate Nutrition Shampoo? Jeg vil sikkert fortsette å bruke dette til jeg fullfører røret. Hvis håret mitt faller i stor grad, ville det definitivt fortsette å bruke det samme. Jeg elsker måten håret mitt lukter etter å ha brukt produktet.

Vil jeg anbefale Dove Advanced Hair Series Regenerate Nutrition Shampoo? Hvis du elsker å bruke spa-produkter, så gi det en tur. Det nærer godt og håret ser sunnere ut. Du vil definitivt elske måten håret ditt lukter etter hver bruk.

L'Oreal Paris 6 Olje-nærende sjampo gjennomgang Kaya Nourishing Shampoo Review L'Oreal Hair Spa Deep Nourishing Shampoo Review Kiehls Olive Fruit Oil Nourishing Shampoo + Conditioner Review Patanjali Damage Control Hair Conditioner Review 20 beste hår masker for sunt hår Dove Regenerating Nutrition Hand Cream Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 21 2019