Hali Halo alle!

Jeg har nylig fått håret mitt og fikk det også rettet ut igjen. Jeg har blitt forelsket i rett hår, men kjemikalier og varme som er brukt har resultert i hårfall. Så jeg trengte noe for å redusere håret mitt fall. Jeg fant denne nye sjampoen og balsam på telleren og kunne ikke vente å prøve dem ut. Dove leverer alltid hva det hevder; deres produkter har alltid jobbet for meg. Jeg har allerede vurdert sjampoen her, og dette er balsamens vurdering.

Produktbeskrivelse: Dove Regenerating Nourishing Conditioner nærer og pleier selv alvorlig skadet hår. Beriket med rød alger kompleks reparerer spyling av den indre strukturen av håret og sikrer at det ser frisk ut igjen, føles godt og styrket opp til 100%.

Sunt hår ved regenerering: • Håret er smidig og sterkt som ubeskadiget hår • Med inspirert av naturens røde alger kompleks for dypvirkende omsorg • Eliminerer tegn på skadet hår og gir håret verdifulle næringsstoffer tilbake • Reparasjoner på skadet hår, for eksempel hvis det er skadet av farging eller varme • Egnet til daglig bruk • Pensel, glatt, kam, krøll eller farge: Uansett hva du gjør for å føle deg vakker - bør hårskader ikke spille noen rolle. Oppdag den nyeste omsorgslinjen av Dove Advanced Hair Series spesielt for alvorlig skadet hår. • Den røde algen er preget av en eksepsjonell motstand mot skadelige påvirkninger i sitt naturlige miljø.

Koste: € 3,45 for 250ml / ca. 245 INR for 250ml

ingredienser: Aqua (vann), Cetearylalkohol, Dimetikon, Stearamidopropyl Dimetylamin, Glyserin, Amodimetikon, Behentrimoniumklorid, C10-40 Isoalkylamidopropyletyldimonium Etosulfat, Karragenan, Cetrimoniumklorid, Dipropylenglykol, Dinatrium EDTA, DMDM ​​Hydantoin, Glukonolakton, Hydrolysert Keratin, Melkesyre, Metylarakidsyre , Parfum (Fragrance), PEG-7 Propylheptyleter, Fenoksyetanol, Propylenglykol, Natriumklorid, Natriumsulfat, Trehalose, Butylfenyl Methylpropional, Geraniol, Hydroksitronellal, Linalool.

Min erfaring med Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Conditioner:

Produktet kommer i en tubeemballasje med blank ytre overflate. Det er for det meste hvitt med en dash of bright red som gjør det skiller seg ut på disken. Røret er veldig stabilt. Den har en klaffhette som åpner og lukker lett. Plastmaterialet i røret er veldig mykt og gjør det enkelt å klemme balsammen. Mengden av produktet som er utladet, kan enkelt styres. Jeg ville erklære det som reise trygg emballasje.

På samme måte som sjampoen, er balsammen også fylt med godheten til røde alger og keratinkompleks. Røde alger er kjent for å være pakket med vitaminer, mineraler og antioksidanter. Keratinkomplekset er bra for hår. Balsammen er hovedsakelig rettet mot skadet hår. Skaden kan skyldes farging, varme, kjemikalier fra stylingprodukter og også fra miljø som forurensning. Dette var perfekt for meg siden varmen og kjemikaliene som ble brukt for å styrke håret mitt, har gjort litt skade.

Jeg bruker vanligvis en myntstørrelsesbalsam for håret mitt for det meste konsentrere seg om tipsene. Konsistensen er kremaktig og sprer seg godt. Håret mitt føles silkeaktig glatt etter bruk, og lukter fantastisk i noen timer etter bruk. Håret mitt er ikke helt fritt eller tørt, men har blitt godt betinget, takket være denne balsam. Duften av balsam er frisk og fruktig. Lukten og emballasjen gjør det mer som et spa-produkt.

Det føles bortskjemt når jeg bruker slike typer produkter, og jeg tror alle av oss fortjener en slik skjemme. 🙂 Jeg er ikke sikker på hvor godt det hjelper håret mitt, blir problem, men alt jeg kan se er at håret mitt føles fint, mykt og silkeaktig. Det fungerer perfekt med partneren sjampo.

Pros av Dove Advanced Hair Series Regenerere næring Conditioner:

• Egnet for farget hår • Balsam målrettet mot skadet hår • Handy emballasje • Frisk fruktig duft • Fyllt med godhet av røde tangkompleks og Keratin reparasjonssystem • Lever håret mykt, mykt og mykt

Cons of Dove Advanced Hair Series Regenerere Næringsinnhold:

• Kan ikke tenke på noen

IMBB Rating: 4.9/5

Ville jeg tilbakekjøp Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Conditioner? Det lukter så godt at jeg vil fortsette å bruke den til jeg finner noe bedre.

Vil jeg anbefale Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Conditioner? Området Regenerere næring er perfekt for skadet hår. Hvis du har skadet hår og sliter med å finne riktig produkt, bare gå for det. Du vil se forbedringer.

Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture Shampoo Dove Oxygen Moisture Conditioner Dove Go Fresh Body Wash Dove Elixir Rose & Almond Oil Dove Pink Anti Perspirant Deodorant Roll On Olay 2 i 1 Advanced Ribbons Firming Butter Body Wash Estee Lauder Advanced Night Repair Synkronisert Recovery Complex Purederm Snail Age Regenerating Multi-Step Treatment 3D Mask Dove Pro-Age Nutrition Hand Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: