Hilsener til dramatiske lash damer!

Dette er min første mascara fra ELF, og selv om jeg har hatt en god opplevelse med ELF-produkter, dessverre, vil jeg ikke kunne si det samme for denne. Jeg har prøvd flere dyre og budsjettmascaraer på mine religiøse turer for sminkoppkjøp, men hadde aldri prøvd noen mascara fra Elf, og kanskje vil aldri prøve igjen i fremtiden også. Les videre for å få vite mer om denne mascaraen.

Produktbeskrivelse: En all-in-one profesjonell mascara som forlenger, definerer og volumiserer vipper. Den unikt formede, universal silikonbørsten har presisjonsbørster til å belegge hver lash for et dramatisk utseende. Den maksimale ytelsen, den langvarige formelen gir hele dagen flekkerfri, slank fri slitasje for nydelige vipper.

ingredienser:

Pris: $3

Jeg tar på e.l.f. 3-i-1 Mascara - veldig svart:

emballasje:Et sylindrisk, matt svart rør med en vriketopp. Spooly penselen er unik type og har et lite balllignende fremspring foran og børstene er ganske tette som et nåletre. Det plukker opp akkurat den riktige mengden produkt i en pumpebevegelse, og det er ikke nødvendig å fjerne overskudd, minst mine lashes klumper sammen.

Tekstur:Det er ikke veldig flytende-y eller vått, men har en veldig tykk konsistens og er ment å holde fast på øyenvippene og gi den en løft og volum. Det klager imidlertid ikke på det, men på den lyse siden klumper det ikke øyenvippene mine, eller la noen stygg mascara goop bak.

pigmentering: For å få ønsket resultat som påkrevd av produktet, må man påføre flere strøk, men selv da får det ikke jobben gjort. Det gir lange vipper, men ikke tette eller voluminøse, som jeg ser etter i en mascara når jeg kjøper den.

applikasjon: Fjern ekstraproduktet av spolens spiss og bruk fra roten opp - bruk den vanlige wiggle-bevegelsen for å få et pent, naturlig, men voluminøst "falsk lash" -utseende; bortsett fra i dette tilfellet er den voluminøse effekten ikke tydelig.

Brukstid:Oppholder seg for hele dagen, har minimal nedfall. Den er vanntett og svettebestandig, og forblir på plass til jeg fjerner med en god sminkefjerner.

Jeg liker denne mascaraen, det gir lengden på viskene mine, en fin løft og livet til øynene mine, men for å legge til volum, må jeg ytterligere lag et annet lag krøllende mascara for å få ønsket utseende. Jeg pleier å bruke to forskjellige slags mascara om gangen, så jeg bryr meg ikke om den delen, men folk som ikke liker å hakke sminke eller bare er lat, kan ikke like å gjøre det.

Pros av e.l.f. 3-i-1 Mascara - veldig svart:

 • Sofistikert, stilig emballasje.
 • Spoolie er tett og dekker alle vippene på en gang.
 • Gir lengde på visker i noen få slag.
 • Flere strøk gir et utseende av lange, saftige vipper.
 • Tørker lett.
 • Klumper ikke vipper.
 • Gjør ikke øyet tørr eller sprøtt.
 • Fleksibel, vanntett og svettebestandig.
 • Ikke la mascara goop bak.
 • Rimelig.

Ulemper med e.l.f. 3-i-1 Mascara - veldig svart:

 • Legger ikke til volum på lashene.
 • Jeg er ikke sikker på hvorfor et balllignende fremspring er tilstede foran.

Ville jeg tilbakekjøp e.l.f. 3-i-1 Mascara - veldig svart? Nei, fordi det ikke levde opp til kravet sitt, og jeg lager vanligvis forskjellige mascaraer på mine lashes fordi jeg liker å og ikke fordi jeg må, og derfor vil jeg ikke kjøpe en mascara som mangler voluminerende egenskaper.

IMBB Rating: 3/5

ELF Volume Plumping Mascara ELF Mineral Infused Mascara ALV. Essential Wet Gloss Lash og Brow Clear Mascara ELF Essential Lengde og definere Mascara i svart Nivea 3 i 1 Micellar rensevann L'Oreal Volume Million Lashes Mascara Maybelline Hypercurl Volum 'Express Mascara Lakme Eyeconic Mascara Makeup Revolution London Amazing Lengder Clear Mascara

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: