Hilsen til alle IMBB!

Jeg bruker ikke en såpestang til mine daglige badebehov, og hver uke eller to kjøper jeg en ny kroppsvask med en annen smak, bare for å holde ting interessant. Kroppsvasken i denne anmeldelsen er mitt siste kjøp, og selv om jeg har hatt bedre erfaring tidligere, trodde jeg fortsatt at dette produktet fortjente en anmeldelse. Les videre for å vite hvorfor jeg elsker denne kroppen vaske.

Produktbeskrivelse: Nyt med denne lykkelige Creamy Almond Verbena kroppsvask. Denne omhyggelige duften er en fin blanding av frisk blomst og mandelkrem med en myk berøring av glitrende verbena. Skjem bort huden din med frisk, melaktig godhet. Infundert med søt mandelolje, verbena, melkeprotein og hudpleie Vitamin E. En salig daglig kroppsvask og dusjgel.

ingredienser:

Pris: $2.98

Jeg tar på Suave Essentials Almond Verbena Creamy Body Wash:

Jeg har brukt vanlig kroppsvask som en av Dove eller VOS, og jeg har brukt mer luksuriøse av Victoria's Secret, Bath og Body Works og så videre, men jeg har ikke en personlig favoritt, og jeg fortsetter å bytte merkevarer og smaker i denne forbindelse. Imidlertid likte jeg denne spesielle kroppsvasken fra Suave som jeg vurderer for deg i dag, og jeg vurderer å kjøpe en annen flaske når jeg går tom for denne.

emballasje: Denne kroppsvasken kommer i en stor 12 flaske klemmeflaske med en flip cap på toppen og det er veldig enkelt å dispensere produkt fra flasken til min loofah. Flasken er gjennomsiktig og viser fargen og mengden av produktet i flasken.

Konsistens: Siden det er en fuktighetsgivende kroppsvask, har den en tykk lotionlignende konsistens, og en liten mengde er nok for en dusjøkt hvis den brukes med en god loofah.

Parfyme: Jeg liker lukten, men jeg er ikke gal om den, den har en myk floral duft og har ingenting proprietær om det. Ved å bruke denne kroppen er det imidlertid fortsatt en god opplevelse, fordi den har en subtil duft, gir sjenerøs mengde skum og tørker ikke ut huden min.

En liten dollop på en våt loofah er nok for en dusjøkt. Jeg gni min loofa over hele kroppen og massasje i noen få minutter med ekstra konsentrasjon på områder som jeg barberer siden de trenger ekstra peeling. Når jeg ikke er i rush, bruker jeg en børste for å fjerne inngrodd hår og også å bli kvitt cellulitt i øvre lårregion.

Det gir en generøs mengde skum, til det punktet at hvis jeg til tider ikke har tid til å bruke barberkrem eller kroppsolje for å barbere, bruker jeg bare denne kroppen til å barbere av bena og når den brukes under varm dusj, det gjør hele prosessen jevn og enkel.

Det er en god og billig kroppsvask som ville gjøre det bra i vår dusjcaddy. Påstanden om at det inneholder mandel eller melkekstrakter eller at det gir silkeaktig glatthet til huden, høres litt overdrevet ut, men igjen merker alle merkene opp sine produkter for å ta tak i forbrukerens oppmerksomhet og derfor har jeg ingen tvil om Suave gjør det.

Pros av Suave Essentials Almond Verbena Kremet kroppsvask:

 • God emballasje.
 • En liten mengde går langt.
 • Subtile blomsterduft.
 • Gir en sjenerøs mengde skum.
 • Liten mengde er nok til engangsbruk.
 • Kan brukes til barbering av ben.
 • Exfoliates kroppen når den brukes med en loofah eller kroppsborste.
 • Blader huden myk, glatt.
 • Ikke i det hele tatt tørking.
 • Ikke dyrt.

Cons av Suave Essentials Almond Verbena Kremet Body Wash:

 • Duften kunne ha vært litt bedre og unik.

Ville jeg tilbakekjøp Suave Essentials Almond Verbena Creamy Body Wash?

Vanligvis gjentar jeg ikke kroppen min, og jeg vil mest sannsynlig holde fast ved det med denne smaken fordi det som jeg nevnte ovenfor ikke er noe unikt om dette produktet; Men alle de av dere der ute som liker å prøve ut ny kropp vasker nå og da, kan du sjekke ut denne kroppen vaske.

IMBB Rating: 4/5

Suave Naturals Daily Clarifying Shampoo Suave Professional Rosemary Mint Shampoo Suave Dry Shampoo Spray Suave Naturals Pomegranate Splash Conditioner The Body Shop Almond Shower Gel Dove Pampering Almond Cream og Hibiscus Body Wash C. Booth Honey Almond Nourishing Bath og Body Wash L'Occitane Almond Shower Oil Palmolive Bergamot og Verbena Forfriskende og Aromatisk Dusj Gel Grace Cole Lily og Verbena Cleansing Shower Gel Sephora Collection Vanilje Kremet Kroppsvask Sephora Lagoon Creamy Body Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: