Hei alle! I dag vurderer jeg en øyenskygge blyant som kan dobles opp som en kajal. Jeg har 3-4 nyanser av disse øyenskyggepennene, og jeg vurderer svart i dag. La oss komme i gang!

Pris: 249 INR

Produktbeskrivelse: Lag rene eller dramatiske effekter med denne samlingen av luksuriøse øyenskygger. I en praktisk blyantapplikasjon som er rik på farger, er trend-setting mote nyanser rask, oppstyrfri og fabelaktig.

Min erfaring med Jordana 01 Pitch Black Jumbo Eye Shadow Pencil:

emballasje: Disse blyantene kommer i en lubben tre blyant form. De er fargekodede og er derfor lett plassert i en stash. Hetten er gjennomsiktig og passer litt tøff. Derfor kan denne blyanten ikke kastes i en pose akkurat slik. Kroppen har gylne detaljer trykt på den og du må skarpere opp blyanten. Mangel på produktspilding oppstår på grunn av det. Uansett, emballasjen er fin og praktisk, men bare hetten er litt løs.

Farge: Som skyggenavnet sier, er det veldig sant å farge. 'Pitch Black' er en intens svart farge. Det er ikke matt og har en fin, blank effekt på den. Det ser flott ut som en kajal. Jeg vil helst bruke dette som en kajal, men dette er et godt alternativ som en base øyeskygge også. Det er høyt pigmentert og ett slag er nok for den mørke, tonehøye fargen som dukker opp.

Tekstur: Jeg trodde virkelig ikke at denne blyanten ville ha en så jevn og kremaktig tekstur. Selv om det er et stort pluss for meg, er flipsiden at siden den er kremaktig, har den en tendens til å øke mye og det smelter også mye. Jeg nyter virkelig dette på min vannlinje fordi det ikke smelter så ille i forhold til når det brukes som en base øyeskygge. Du må bare sette den med en svart øyenskygge slik at den ikke beveger seg på lokkene dine. Det kan være et godt alternativ for tørre lokk, men oljeaktige lokk bør bare holde seg borte eller sette det raskt.

Stå i kraft: Som en kajal forblir den litt lenger enn den som brukes som øyenskygge. Oppholdsstyrken når den brukes som kajal, er ca. 5-6 timer med smussing, og som øyenskygge er 4 timer, men med mye krølling.

Fordeler av Jordana 01 Pitch Black Jumbo Eye Shadow Pencil:

• Blanke skygge i skyggen. • Fornuftig priset. • Super jevn og kremaktig. • Meget pigmentert. • Fargekodd emballasje. • Anstendig oppholdskraft når den brukes som kajal. • 2 i 1 produkt.

Ulemper med Jordana 01 Pitch Black Jumbo Eye Shadow Pencil:

• Smelter lett. • Okayish holder strøm. • Ikke lett tilgjengelig.

IMBB Rating: 3.9/5

Ville jeg anbefale Jordana 01 Pitch Black Jumbo Øyenskygge blyant? Ja. Jeg liker det, men jeg finner ikke meg selv å nå det for ofte fordi jeg elsker mine ansikter Magneteyes Kajal mye mer enn denne.

Jordana Jumbo Eyshadow Pencil: Levende Lilies Jordana Eye Primer Eyeshadow Base Review Jordana Eyeshadow Quad Golden Era Review Jordana Turkis & Caicos 08 Fargeeffekter Øyeskyggepulver gjennomgang Jordana Fargeeffekter Pulver Øyenskygge Trio - Pop Art Jordana Brow og Eye Shadow Powder - Brunette Review Jordana Incolor Øyenskygge Black Tie Affair Review, fargeprøver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: