Hola skjønnheter!

Hvordan har du det i dag? Jeg er tilbake med en annen Tarte Tarteist Lip Paint i en vakker koral rosa glans i dag. Jeg har lagt merke til at slike koralpinker alltid er vanskelig for vår hudtone, men de ser veldig flatterende ut når de er parat med pent gjort sminke. La oss lese mer om Tarte Tarteist Så Hent Lip Paint!

Pris: $ 20 for 0.20 Fl Oz, ekskluderer frakt og skatt

Produktbeskrivelse: Hva det er: En ultrapigmentert, matt flytende leppestift i en rekke slitesterke, trendy, hverdagsfarger.

Hva det gjør: Maling på pigment for å lage et tarteist ™ -lips mesterverk med denne elegante, ultra-matte, flytende leppestiften. Designet for stiler som strekker seg fra moderne minimalistisk til fet og dramatisk, begynner denne high-definition mettede formelen som en tradisjonell leppestift som har blitt flytende og konsentrert, noe som resulterer i en luksuriøs fløyelsaktig tekstur med en sofistikert matt finish. Den fullstendige formelen kommer i en rekke trendige dristige og daglige nyanser, og har en penselstav med ergonomisk skrå, myk applikator slik at alle kan male på presis pigment uansett ferdighetsnivå.

Min erfaring med Tarte Tarteist Lip Paint - Så Hent:

Denne nyansen er plassert i en glansformet plastrøremballasje med en fotfot. Det har en mild, myty lukt og smak som kan være bekymret for skjønnhet med følsomme neser. Samlet sett er det ganske brukervennlig og reisevennlig.

Skyggen "So Fetch" er beskrevet som et medium korallrosa, noe som er ganske sant til beskrivelsen, da jeg synes det ligner på min Bite Beauty High Pigment Pencil Corvina i fargebetaling og i ferdig. Det ser vanskelig ut for blek / lys / rettferdig hudfarger, men jeg føler at det kan fungere. Jeg liker også tekstur som virker verken lik eller kremaktig, mer som en mousse. Konsistensen er litt tørr, men likevel spredbar og klemmer leppekonturene mine så godt at det faktisk forbedrer dem.

Jeg har innsett at selv om det kan tilgi mild tørrhet på leppene, krever det godt skrubbet og hydrert lepper. Men når det er satt på mine lepper, føler jeg ikke tørrhet eller behovet for å bruke en leppebalsam i flere timer. Som jeg nevnte tidligere i "Lovespell" -anmeldelse, har denne leppemaling en selvjusterende formel som fører til jevn finish og halvmattig fargebetaling. Det setter aldri inn i en komplett tørr matte flekk.

Ja, alle disse leppemalerne opprettholder en mousseaktig, pulveraktig, halvmattig finish på leppene mine som tørker litt over tid. Men så overfører det til alt, men forblir for godt 5-6 timer. Jeg tror ikke touch-up vil gi en jevn finish til denne matte flekken. Denne spesielle nyansen er mer på den tørre siden og kommer opp nesten ugjennomsiktig.

Det er imponerende å merke seg at det heller ikke settes inn i leppelinjene eller fremhever dem; Faktisk forgir det mindre tørrhet på leppene for innledende par timer uten å forverre eller fremheve ytterligere tørrhet. Jeg er ganske imponert over denne skyggen, selv om jeg føler at skjønnhet med tørre lepper kan finne det vanskelig etter et par timer som det forvandler seg til en matt pulverformel.

Og som den forrige skyggen, har vi ikke noe rom for å korrigere selv mindre feil på huden vår, da den minste flekken ikke kommer løs lett hvis vi ikke bruker sminkefjerner. For det andre føler jeg at det vil trenge frisk påføring etter fading, spesielt på tørre lepper som rester av leppemaling holder seg til tørre flekker. Personlig kan jeg få det igjen som jeg liker den ugjennomsiktige, pulverformede finishen av disse leppemalingene.

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Fordeler av Tarte Tarteist Lip Paint - Så Hent:

• En kremaktig, matt koral rosa flytende leppestift med ikke-tørrende, ikke-klebrig formel • Sprer seg lett • Løsner ikke inn i leppe linjene • Finalen er nesten ugjennomsiktig med intens fargebetaling i bare 1-2 swipes • Fremhever ikke eller forverrer problemer med tørre lepper • Lips føles myk og smidig så lenge skyggen holder seg på leppene • Tørker ikke ut leppene • Oppholder seg i 5-6 timer • Rettferdig, reisevennlig emballasje

Ulemper med Tarte Tarteist Lip Paint - Så Hent:

• Har en mild minty smak • Denne skyggen er vanskelig for tørre og uttrukne lepper • Skygge kan være vanskelig for noen hudtoner • Overfører mye • Krever frisk tilførsel etter måltider • Dyrt

Jeg ser virkelig ikke prisen som en con, selv om jeg antar at vi kan få denne kvaliteten til lavere pris også, mens andre bekymringer lett kan sees. Jeg tror at hvis du elsker semi-matte formel, bør du helt sjekke dette utvalget.

IMBB Rating: 4.2/5

Tarte Kosmetikk LipSurgence Lip Gloss in Exposed Tarte LipSurgence Matte Lip Tint - Envy Tarte Hopp LipSurgence Natural Matte Lip Tint Tarte Exposed Lipsurgence Matte Lip Tint L.A. Girl Hot Mess Glasset Lip Paint J Cat Red Potion Langvarig Wonder Lip Lip Inglot # 108 Sleeks Cream Lip Paint

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: