Hei venner, Ønsker dere alle en fargerik og glad høstfestival igjen! Jeg skal forberede noen søtsaker i dag, spesielt vår tradisjonelle "Ghughute" for barnet. Så, la meg dele mine synspunkter om dette siste kjøpet med deg alle før min lille gal våkner opp fra hennes lur og får meg til å kjøre mot kjøkken! Dette er mitt første hudpleie kjøp fra Exuviance. Jeg er ikke superimpressert med denne rene raffineringsvæsken, og jeg føler meg ikke helt skuffet over meg, så jeg har blandede følelser. La oss lese mer om det.

Pris: $ 45 for 1,75 Fl Oz, ekskluderer frakt og skatt

Produktbeskrivelse: Denne lette, ikke-fettete pH-balansert væsken er den perfekte daglige basen for fet hud. Formulert med Phytotal, en botanisk blanding som hjelper til med å kontrollere oljeprodukter uten irritasjon. Inneholder Exuviance's patenterte NeoGlucosamine, som er klinisk bevist for å redusere utseendet på mørke flekker fra alder eller akne og forbedre fastheten for yngre hud.

Min erfaring med Exuviance Sheer Refining Fluid med SPF 35:

Den rene raffineringsvæsken med fuktighetskrem kommer i en ugjennomsiktig, hvit plastflaskeemballasje med en pumpeåpneråpning. Det har imidlertid en liten knott festet på åpningen for å forhindre utilsiktet lekkasje. Jeg ville personlig ha verdsatt en sikkerhetsdeksel, selv om min smårolling alltid spiller med så små ting. Det har ingen duft og det virker litt kjedelig i emballasje som medisinske kremer. Samlet sett er det ganske slank, men ikke så brukervennlig eller reisevennlig pakking.

Væsken er beskrevet som ren, men den er litt tykkere i konsistens enn mine vanlige fuktighetskremer. Sannsynligvis bidrar det høye spf innholdet til sin tykke kremete tekstur. Tykkere konsistensvæsker virker aldri på min oljeholdige hud som de gir et lite skinnende lag på huden min. Og dette rene raffineringsvæsken er ikke noe unntak da jeg ser et skinnende lag etter å massere det på huden min, som ikke føles glatt eller fet i kontakt, men det gjør ansiktet mitt skinnende generelt, noe som er spørsmål om bekymring. Jeg trenger to pumper av denne væsken for ansikt og nakke, og mens jeg liker hvordan det absorberer mykt i huden min, hater jeg den skinnende overflaten. Heldigvis brøt det meg ikke ut heller ikke det forverret min oljeaktige akne utsatt hud. Jeg følte positive endringer i mine tørre kinn som de følte seg jevnere med hver bruk, men som forventet kunne det ikke hjelpe meg med porestørrelse eller raffinere hudtekstur. Jeg måtte alltid følge opp med et matt pulver og / eller Clinique pulver sminke for å fjerne det skinnende laget, og jeg kunne ikke merke noen signifikant forskjell i porestørrelse.

Jeg var ganske glad for å få høyere SPF dekning, og det hjelper sikkert med solbeskyttelse som jeg ser mindre solbrenner i disse dager, men ansiktet mitt ser ikke ut til å være rent eller skinnfritt i det hele tatt. Jeg har lyst til å bruke olje blotting papirer eller pulver innen en time å ha på seg denne væsken som også forteller at den har dårlig eller ingen olje kontroll eiendom. Jeg tror denne formelen og finishen vil passe til normal tørr hudskjønnhet, ettersom de trenger dypt skinnende utseende; pluss det hjelper med tørre flekker, aldrende flekker veldig bra; det kan passe kombinasjon av tørr hud også, men for fet hud skjønnhet, det er veldig vanskelig. Faktisk faller hudtype i kombinasjon av hudtype i vinter, men jeg føler meg ubehagelig etter bruk av denne væsken, så jeg er sikker på at det er et skip for meg selv om sommeren.

Fordeler med Exuviance Sheer Refining Fluid med SPF 35:

• En tykk, hvit, klebrig, hurtig absorberende væske / fuktighetskrem. • Det sprer seg lett på huden vår med en dugg glans eller skinne noen ganger som kan være egnet for tørr hud. • Det bidrar til en stor grad med tørrhet og alder flekker. • Den har et høyere SPF-innhold enn noe jeg har prøvd så langt. • Selv det har aldri understreket eller forverret min akne utsatt hud. • Det er ganske effektivt behandlingsvæske for aldrende flekker, og solbrenner også flekker.

Cons av Exuviance Sheer Refining Fluid med SPF 35:

• Pumpeåpneråpningen har ingen sikkerhetsdeksel, men bare en liten knott ganske mye til min mislikning. • Den har så kjedelig duft og emballasje. • Det etterlater et skinnende lag på min hud etter søknad. • Den har svært dårlig eller ingen olje kontroll eiendom. • Det virket ikke for mine åpne porer. • Det er ikke egnet for bruk under sminke. • Dyrt.

IMBB Rating: 3/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Exuviance Sheer Refining Fluid med SPF 35? Jeg trenger å anbefale det til skjønnheter med tørr, uttørt hud eller gals som søker høy SPF-beskyttelse; andre, vennligst hopp over det. Personlig vil jeg ikke få det igjen. Jeg føler at det er så dyrt for bare å være et godt tørr vær solkrem for meg.

Shu Uemura Anti / Oxi Skin Raffinering Anti-Dullness Cleansing Oil Review Kaya White Resilience Refining Mist Review Shiseido Ibuki Refining Moisturizer Review Clinique Pore Refining Solutions Instant Perfection Makeup Review Neutrogena Pore Refining Cleanser Neutrogena Pore Refining Toner Review Estee Lauder Idealist Pore Minimerer Skin Refinisher Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: