Hei alle,

Jeg hadde nylig hentet noen nyanser fra det nylig lanserte Burt's Bees leppestift-sortimentet. Jeg har allerede vurdert skyggen "Magenta Rush" og "Fuchsia Flood." I dag vurderer jeg skyggen "514 - Brimming Berry." Les videre for å finne ut mer.

Pris: $ 8,99, prisene varierer fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse: Intenst farge oppfyller konditionering 8-timers fuktighet. Fulldekkende, levende farge i 14 nyanser laget med 100% naturlig fuktighetsgivende ingredienser som moringa og bringebærfrøoljer for å hjelpe myke og forholde leppene dine hele dagen.

 • 8-timers fuktighet.
 • 100% naturlig.
 • 14 allsidige nyanser leverer saftig, fet farge.
 • Glatt, satin finish.
 • Tørker ikke ut leppene.
 • Hjelper til å hydrere og fukte lepper som gir dem en myk og glatt følelse.
 • Fungerer naturlig fuktighetsgivende ingredienser som bivoks, moringaolje, bringebærsfrøolje og vitamin E.

Min erfaring med Burt's Bees Brimming Berry 514 Lipstick:

emballasje:Lippestiften kommer i en brun, rektangulær plastemballasje med honeycomb-design. Du kan se leppestiftens skygge fra honningkassen, og selve navnet vises på et klistremerke nederst. Emballasjen ser ganske attraktiv ut, men det er noen ting jeg ikke liker om emballasjen. For det første er emballasjen veldig lett og følgelig føles litt billig. For det andre lukker lokket litt for stram etter min smak, og jeg må trekke den med en liten kraft for å åpne.

Og til slutt svinger leppestiftet ikke helt ned i tønnen. Dette kan føre til utilsiktet nicking av spissen av leppestiftet.

Skygge / pigmentering: #514 Brimming Berry er sant til sitt navn og er en nydelig bærskygge. Faktisk har jeg innsett at alle nyanser i dette området har navn som akkurat samsvarer med skyggen i kulen.

Brimming Berry er en veldig vakker nyanse som vil se bra ut på alle hudfarger. Denne leppestiften har en anstendig pigmentering. Den leverer ikke en fullfarget fet farge i en sveipe, men nok farge til å dekke leppene. Du kan lagre det på for å intensivere fargen. Layering fører ikke til clumping av leppestift. Generelt er pigmenteringen av dette spekteret av leppestifter mot den rene siden. Jeg fant "Brimming Berry" for å være den sterkest pigmenterte blant nyanser jeg eier.

Tekstur / Avslutt / Vedvarende kraft:Tekstur av denne leppestift føles som en tykk balsam. Det glir jevnt på leppene og det er absolutt ingen slepebane i det hele tatt. Formelen er faktisk veldig fuktighetsgivende på grunn av tilstedeværelsen av ingredienser som bivoks, moringaolje, bringebærsfrøolje og vitamin E.

For en fuktighetsgivende leppestift, er den varige kraften også bra. Det varer på meg i ca 5 timer med litt snacking og lette måltider. Det overfører, men ikke for mye, og det beste er at leppene mine fortsetter å føle seg myke selv etter at leppestiftet har slitt seg. Denne leppestiftformelen vil sikkert appellere til de med tørre lepper. Lippestiftets finish er en nydelig halvmatt med glans.

For å oppsummere, er dette en 100% naturlig leppestift med godheten til en leppebalsam, akkurat den rette mengden farge og en god oppholdsstyrke - et must-ha ifølge meg.

Fordeler med Burt's Bees Brimming Berry 514 Lipstick:

 • Nydelig bærskygge.
 • Vakker finish med glans.
 • Gjelder jevnt på leppene.
 • Fantastiske fuktighetsgivende egenskaper.
 • Laget med 100% naturlige ingredienser.
 • Anstendig pigmentering.
 • Anstendig varig makt.

Cons av Burt's Bees Brimming Berry 514 Leppestift:

 • Lippestiften svinger ikke helt ned.

IMBB Rating: 5/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Burt's Bees Brimming Berry 514 Lipstick? Mens jeg elsker dette hele spekteret, vil jeg absolutt anbefale denne spesielle nyansen til alle dere. Dette er en nyanse jeg vil tilbakekjøpe hvis jeg ender opp med å fullføre den.

Burt's Bees 512 Fuchsia Flood Lipstick Burt's Bees 511 Magenta Rush Lipstick Burt's Bees Replenishing Lip Balm Burt's Bees Renewal Intensive Firming Serum Burt's Bees Renewal Intensive Firming Serum Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - Berry Dreamy Lotus Herbals Pure Colours Iced Berry Lipstick Catrice 060 Marry Berry Shine Appeal Fluid Lipstick Lakme Absolute Creme Lipstick - Sheer Berry Too Faced Smeltet Berry Smeltet Liquified Long Wear Lipstick L'Oreal Paris Rouge Caresse leppestift - Sweet Berry

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: