Hei alle sammen! Dagens gjennomgang handler om Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 050. Hva en melon.

Pris: € 4 for 5 ml

Produktbeskrivelse: VISION EN VOGUE Shine Appeal Fluid Lipstick er en ekte skjønnhetshybrid og forener den rene fargen på en leppestift med den maksimale glanseffekten av en glans. Den inneholder vitamin E som pamperer det følsomme leppeområdet og gir en jevn og lys finish. Med nyanser å velge mellom myk nøgen til klassiske røde nyanser, er Shine Appeal Fluid Lipstick helt sikker på at alle fargedrømmer blir oppfylt.

ingredienser: Polybuten, OCTYLDODECYL stearoyl-stearat, TRIETHYLHEXANOIN, TRIISODECYL trimellitat, isocetylstearat, VP / heksadecen-kopolymer, DIISOSTEARYL malat, SILICA DIMETYL SILYLATE, glyserylbehenat / EICOSADIOATE, pentaerytrityl TETRAISOSTEARATE, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, tokoferylacetat, dietylheksyl SYRINGYLIDENEMALONATE, caprylsyre / caprin TRIGYLCERIDE, aroma (FLAVOR ), CI 19140 (GUL 5 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77891 (TITANIUMDIOXID).

Min erfaring med Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 050 Hva en melon:

I den siste tiden har mange væske leppestift produkter kommet i markedet. Catrice presenteres også i flytende leppestifter 2015 og her er en fra samlingen. Jeg ville definere Shine Appeal Fluid Lipstick som en sterkt pigmentert lip gloss. Jeg er ikke en lip gloss person, men ønsket å gi væske leppestift et forsøk. Dette skjer for å være min første leppestift.

Emballasjen er kult. Den kommer i et kvadratisk plast gjennomsiktig rør. Hetten er en skruehett og er svart i fargen. På kappen er navnet Catrice preget. Emballasjen på det hele ser fantastisk ut. Produktet leveres med en applikator som en lipgloss. Applikatoren er solid og gir full kontroll under påføring.

Konsistensen av produktet er glatt og lett. Lippene føles fuktig når leppefargen påføres. Den flytende leppestiften er ren og føles mer som en lipglans med høy pigmentering. Det er absolutt ingen shimmers eller glitter i produktet. De føler seg heller ikke klissete på leppene.

Produktet har en veldig mild duft. Det lukter for det meste av vanilje. Søknaden er veldig lett ettersom applikatorstaven glir jevnt fordeler produktet jevnt på leppene. Produktets oppholdsstyrke er ikke så stor. Mine varte litt mer enn en time. Etter det forsvinner glanset sakte og ser mer matt ut. Fargen blir enkelt overført når du drikker eller spiser. Det trenger definitivt reapplication etter et måltid.

Fargen "What a Melon" er lys rødaktig rosa nyanse som ser flatterende ut på de fleste hudtoner. Produktet påføres mer enn ett lag gir et mer pigmentert utseende. Jeg pleier å bruke mer enn ett lag. Alt i alt er jeg ikke fornøyd siden oppholdskraften er ikke så stor. Jeg foretrekker leppestift-utseendet enn leglans eller flytende leppestift. Men hvis du er mer av en lip gloss person, så bør du definitivt prøve.

Fordeler med Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 050 Hva en melon:

• Stilig pakking • Nærer lepper • Ikke klebrig • Lett parfymert • Mer pigmentert når påført i lag / strøk • Passer til de fleste hudtoner • Ingen glans eller glitter

Ulemper med Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 050 Hva en melon:

• Svær formel. • Oppholdsvarigheten er litt mer enn en time.

IMBB Rating: 3.5/5

Ville jeg tilbakekjøp Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 050 Hva en melon? Ikke egentlig. Jeg foretrekker og føler meg tryggere med leppestift på leppene mine enn leppeblank eller væske leppestift. Jeg liker heller ikke å bruke produktet på nytt; dette skjer for å være tilfelle her.

Vil jeg anbefale Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick Hva er en melon? Hvis du er mer av en lip gloss person, så vil du definitivt like det. Det er ikke så dyrt, så gi det en tur.

Catrice 370 I En Rose Garden Ultimate Color Lipstick Review Catrice 410 Rocking Som En Pink Star Ultimate Color Lipstick Review Catrice 310 Les My Lips Ultimate Color Lipstick Review Catrice 020 Maroon Ultimate Color Lipstick Review Catrice 340 Berry Bradshaw Ultimate Color Lipstick Review Catrice 210 Pinkadilly Circus Ultimate Color Lipstick Review Catrice Lipstick i Shade 390 "På den rosa siden av livet" Anmeldelse

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 19 2020