Hei alle sammen! Tilbake med en anmeldelse i dag, vil jeg dele min erfaring med å bruke Jovees Argan Kernel Oil Hair Repair Conditioner. Les videre for å få vite mer.

Pris: Rs. 320 for 250 ml

Produktbeskrivelse: Dette er en unik kondisjonskomponent med Argan Kernel Oil. Gingerrot ekstrakt, havre Straw ekstrakt, persille Blomst ekstrakt og andre naturlig avledede ingredienser bidra til å reparere og re-moisturize skadet hår, infusjon det på nytt med sunn bevegelse, silke og glans. Det hjelper også håret svekket av miljøpåvirkning, varmestyling. Dens høykvalitets ingredienser hjelper styrke og reparerer hår fra innsiden ut.

Min erfaring med Jovees Argan Kjernel Oil Hair Repair Conditioner:

emballasje: Emballasjen er attraktiv, med en solid kremflaske og gyllenhette. Hetten er flip åpen type og lukkes sikkert med et klikk. Flasken er gjennomsiktig, og du kan se mengden produkt igjen hvis du holder det mot lys. Emballasjen er trygg.

Denne reparasjonsbalsammen virket som et svar på mine bønner. Kom vintre, og mitt normalt tørre hår blir grovt og uhåndterbart, og jeg håpet det skulle være en frelser. Balsammen er av riktig konsistens, med en svak behagelig lukt. Å være hverken for rennende eller for tykk, jeg finner det lett å spre på hårakselen min. Det er også lett å vaske av, og jeg trenger ikke å vente på mye tid for å få et rent hår.

Kommer til effekten av produktet, gjorde det absolutt ingenting for håret mitt. De høye påstandene er en bløff, og jeg er helt skuffet. Min normale Dove og favoritt Matrix Opticare balsam fungerer så mye bedre enn dette. Det hydrerte ikke min tresses, heller ikke gjorde dem myke, hoppete, silkeaktig - alt jeg forventer en balsam å gjøre. Jeg mener at jeg ikke forstår hvordan kan et produkt ikke gjøre noe? Det er bare ingen endring. Jeg trodde kanskje jeg må vente litt tid før jeg kunne se tegn på skadereparasjon. Vel, ikke lykke ennå.

Det har vært et par måneder, og jeg venter fortsatt på at dette skal gjøre noe! Jeg føler at jeg kastet alle pengene ned i dreneringen, ettersom jeg har sett bedre utøvere til halve prisen. Jeg vil anbefale Organix, Matrix eller Herbal Essences noen dag over dette, da dette ikke er verdt prisen. Jeg har fortsatt mer enn halvparten av flasken igjen, og jeg vil finne andre bruksområder av balsam.

Pros av Jovees Argan Kjernel Oil Hair Repair Conditioner:

• Reisevennlig flaske. • Attraktiv emballasje. • Hyggelig lukt. • Høy konsistens.

Ulemper med Jovees Argan Kjernel Olje Hår Reparasjon Balsam:

• Ikke gjør håret mykt glatt eller noe. • Ingen observerbare resultater. • Dyrt.

IMBB Rating: 2/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Jovees Argan Kjernel Oil Hair Repair Conditioner? En rungende nei!

Jovees Henna & Ginseng Anti Hair Loss Shampoo Review Jovees Honey og Apple Conditioning Shampoo Review Jovees Anti Dandruff Shampoo Review Jovees Color Lock Shampoo Review Jovees Revitalizing Hair Tonic Review Jovees Regrowth og Revitalizing Klar til å bruke Hair Pack Review Jovees Hair Serum Grape Seed & Almond Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: