Hei kjære damer! Håper alle nyter vintre!

I dag er det om et helt nytt produkt for meg fra et nytt merke i min stash. Jeg tenker på min mening om Wilma Schumann Hydrating Kollagen Eye Pads. Hva er disse, hvordan de jobber og er de verdt pengene; la oss finne ut.

Produktbeskrivelse: Forbedre øyekonturområdet ved å synlig redusere utseendet på fine linjer, rynker og puffiness. 100% rene kollagen gelputer gir intens fuktighet og er enkle å bruke og ikke-irriterende.

Pris: $ 18 for 5 par.

Veibeskrivelse: Rengjør området rundt øynene grundig. Åpne foliepakke og bruk umiddelbart ett pute under hvert øye. Påfør jevnt for å sikre god kontakt med huden. La på i 20 minutter og deretter avfelle og kast. Ikke bruk igjen.

Viktige ingredienser:

Min erfaring med Wilma Schumann Hydrating Kollagen Eye Pads:

Som navnet sier, er Wilma Schumann Hydrating Collagen Eye Pads kollagen øye pads med glycerin og rosa canina fruktolje for å redusere rynker, fine linjer og puffiness i øyekonturområdet. De er formet på en slik måte at de perfekt sitter i øyekonturområdet. Hver foliepakke består av et par kollagenputer, fuktet i vann og veldig fuktig, noe som gjør at øyeområdet føles veldig forfriskende etter bruk. Jeg føler at pads er laget av tykt silikon type, elastisk materiale. Imidlertid er ingenting nevnt i produktbeskrivelsen eller ingrediensene om materialene som brukes til å lage øyeklær.

Denne øyeputen må holdes på huden i 20 minutter. I de fleste dager har jeg vanligvis en stram tidsplan med datarentert arbeid og utilstrekkelig søvn. Denne livsstilen gir meg trette og puffete øyne hver dag. Jeg foretrekker å bruke disse øyeputer når jeg må gå ut og øynene mine er slitne og puffete.

Disse padsene tar bort puffiness helt, noe som gir en forfrisket følelse til huden rundt øynene, men det virker ikke på fine linjer (jeg har kråke, men ikke rynker ennå, heldigvis). Resultatene er også kortvarig og varer ikke hele dagen. Jeg har brukt dem minst en gang i uken siden to og en halv måned, men jeg kan heller ikke se noen langsiktige fordeler heller. For meg er dette bare et gjennomsnittsprodukt. Også å holde pads i 20 minutter var for mye å be om med min travle timeplan.

Oppsummering fordeler og ulemper:

Fordeler av Wilma Schumann Hydrating Kollagen Eye Pads:

  • Oppfrisker øyeområdet.
  • Tar bort puffiness helt.
  • Kollagen pads.
  • Øyeblikkelig kjøleeffekt.

Ulemper med Wilma Schumann Hydrating Kollagen Eye Pads:

  • Inneholder parabener.
  • Ikke effektiv på rynker eller fine linjer.
  • Ingen langsiktige fordeler.
  • Litt dyrt for de oppnådde resultatene.

IMBB Rating: 2.5/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Wilma Schumann Hydrating Kollagen Eye Pads? Ikke i det hele tatt fordi jeg ikke er fornøyd med resultatene. Jeg vil foretrekke et øye serum noen dag over Wilma Schumann Hydrating Kollagen Eye Pads.

Forest Essentials Light Hydrating Hydra Eye Gel Derma E Hydrating Eye Cream Dr. Hauschka Daily Hydrating Eye Cream Kiehl's Creamy Eye Treatment med avokado Beauty Formulaer Kollagen Essens Facial Mask Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster Det Kosmetikk nr. 50 Serum Collagen Veil Anti-Aging Primer Beauty Formulas Agurk Kjøling Øyeputer Hip Hop Under Øyeputer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 21 2019