Hei, vakre damer!

En av mine favoritt Youtubers ga fantastisk anbefaling til dette produktet, og jeg kjøpte det så mye fordi jeg alltid er gung-ho om gode resultater som er tilgjengelige til rimelige priser. Les videre for å vite mer om denne BB-krem.

Produktbeskrivelse: En all-in-one skin beautifier! Dette viktige nye tillegget til L.A. Girl's HD PRO-serien forenkler en grunnleggende hud- og sminkebehandling i et enkeltrør. Nyt huden din med denne kraftige multitaskeren. HD PRO BB Cream primer, fuktighet og forbedrer hudtone.

Dette produktet ble formulert uten parabener og duftfritt for å skjemme bort følsom hud og skånsomt nærme huden med tilsatt vitamin B3, C og E. Den silkeformede formelen dekker et bredt spekter av hudtoner med åtte nyanser. Glatt, ungdommelig hud. Primtall. Fukter. Forbedrer hudtonen.

ingredienser:

Pris: $7

Jeg tar på L.A. Girl HD Pro BB Cream:

Jeg har brukt BB-kremer tidligere og min personlige favoritt er Lakme CC-krem, men resten av dem jeg har brukt utført enten gjennomsnittlig eller dårlig, og gjorde meg angrer på å kjøpe dem, men jeg hadde ikke noe problem med denne LA Girl BB-krem og etter å ha brukt det, innså jeg hvorfor youtube guruer elsker det så mye.

Denne krem ​​kommer i et plastrør, skinnende svart i fargen med produktnavnet skrevet over det. Røret er presset snill med en vridd cap. Hver klemme dispenserer en generøs mengde produkt som er mer enn nok for ansiktet mitt. Selv om det er en BB-krem, bør den brukes som en grunnlag fordi den har høy dekning og bare en liten mengde går langt. Jeg bruker den med en våt Real Techniques-svamp, slik jeg bruker grunnlaget hver dag.

Denne BB-krem har subtil ingen duft som fungerer bra for meg fordi jeg forakter sterke kunstige dufter i sminke og hudpleieprodukter.

Selv om jeg har varme undertoner, valgte jeg en nøytral nyanse fordi skyggenavnene er litt misvisende, og jeg måtte nøye sjekke nyanser gjennom online vurderinger for å gjøre en intelligent gjetning om skyggen som ville utfylle hudtonen min. Det er 8 nyanser å velge mellom, og de fleste av dere vil finne en nyanse som passer til hudfargen din.

Jeg hadde høye forventninger fra dette produktet, og jeg er glad for at den levde opp til de forventningene. Etter første søknad visste jeg at jeg ikke skulle bruke den som en vanlig BB-krem og behandle den som et flytende fundament fordi det har høy dekning, er lett å påføre og blande, og gir en jevn og feilfri finish.

Den gir en satinfinish som kan gjøres matt ved å påføre et mattingspulver eller kan gjøres dugg ved hjelp av en strobekrem.

Det ga en anstendig slitasje på 6 til 8 timer, og etter det glir den fra noen få obskure steder, men ingenting er for tydelig og det forblir intakt uten vanlig støv av gjennomsiktig pulver.

Jeg er veldig fornøyd med dette LA Girl produktet - det lever opp til sine krav og er så lett på lommen min.

Pros av L.A. Girl HD Pro BB Cream:

  • God emballasje - klemrør som er perfekt for folk som reiser ofte.
  • Tilgjengelig i 8 forskjellige nyanser, og de imøtekommer de fleste hudtoner.
  • Man kan til og med blande to nyanser for å få en ønsket farge.
  • Lett å påføre og blande.
  • Gir en satin finish.
  • Full dekning, fungerer som en vanlig grunnlag.
  • Lett på lommen.
  • Bruk klokka 6 til 8 timer, hvorpå det kan øke litt.

Cons av L.A. Girl HD Pro BB Cream:

  • Jeg kan virkelig ikke tenke på noen bortsett fra at det kanskje ikke er så lett tilgjengelig for noen av dere der ute.

Ville jeg tilbakekjøp L.A. Girl HD Pro BB Cream? Å ja, fordi denne BB-kremet virker for godt og ikke biter i lommen min for mye. Jeg anbefaler det til alle leserne fordi det er definitivt verdt et forsøk.

IMBB Rating: 4.9/5

L.A. Jente Ultra Beauty Brick Eyeshadow Collection LA Girl Smoky Beauty Brick Eye Shadow Collection L.A. Girl Nudes Beauty Brick Eyeshadow Collection L.A.Girl Neons Beauty Brick Eyeshadow Collection LA Girl Pro Conceal HD Concealer Ben Nye Media Pro HD Deksel Alt - SK 1 BH Cosmetics BH Studio Pro HD Foundation Gjøre opp for Ever HD Foundation Garnier B-B Cream Deborah Milano 5 i 1 BB Cream Clinique Age Defense BB Cream med SPF 30

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: