Hei alle sammen!

Hva er drømmen din for en perfekt vinter? Et varmt hjem, snø ute og peisen brenner lyse ... ganske typisk, eller tilbringer dagen på et luksuriøst spa. Jeg liker en avslappende dag på spa, men det er ikke helt mulig å gå dit veldig ofte på grunn av tidsbegrensninger. Det er noen flotte produkter som kan gi spaopplevelsen til ditt hjem. Produktet som jeg vurderer i dag er en av dem!

Pris: $ 13,00 for 6,5 floz / 192 ml

Produktbeskrivelse:

Ultrakremaktig, nærende kroppslotion er formulert for å gi huden langvarig fuktighet, mens en aromaterapiblanding av naturlige ingredienser og essensielle oljer fordeler kropp, sinn og humør. Pust inn dypt for å få de beste resultatene. Nøkkelord: Jasmine Absolute inspirerer sexy selvtillit mens Vanilla Absolute beroliger. Forhøyer Sensualitet Ikke testet på dyr

ingredienser:

Hvordan å bruke: Glatt generøst inn i huden. Pust inn mens sansene dine våkner.

Min erfaring med Bath & Body Works Sensuell Jasmine Vanilje Body Lotion:

emballasje: Den Bath & Body Works Sensual Jasmine Vanilje Body Lotion kommer i en pumpe dispensing flaske som er laget av glass og det er ganske tungt. Jeg antar glassflasken blir brukt siden disse er aromaterapi-produkter og alle produkter med essensielle oljer kan ødelegge i plastbeholdere. Det er flott for bruk i hjemmet, men forferdelig for reise på grunn av pumpen og den tunge glassflasken.

Jeg har brukt Jasmine Vanilla sukkerskrubbe fra samme rekkevidde og duft kategori og likte det ganske, men det eneste problemet for meg var de større kornene av sukker som irritert min sensitive hud. Kroppsrøret er lett og absorberer nesten umiddelbart i huden min. Jeg bruker det etter dusj på mørke og mørke dager som det har en veldig oppløftende duft, og den drar rundt i 7-8 timer. Noen kan finne lukten litt for overveldende, så de kunne velge produkter fra andre aromaterapiområder. Det samme området har en skrubbe og kroppsvask også, og det er flott å lagre produktene.

Tekstur og applikasjon: Dette er nærende og lett og absorberer nesten innen minuttene av applikasjonen. Lotionen er nonsticky og hydraterer uten at jeg føler meg hydrert i god 6-7 timer.

Parfyme: Dette er en jasmin og vanilje duftende lotion og parfymeblandingen er veldig avslappende for sansene.

Pros av Bath & Body Works Sensuell Jasmine Vanilje Body Lotion:

• Hydrerende. • Avslappende aroma. • Nonsticky. • Hurtigabsorberende.

Cons av Bath & Body Works Sensuell Jasmine Vanilje Body Lotion:

• Bulk flaske.

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg anbefale Bath & Body Works Sensual Jasmine Vanilla Body Lotion?

Ja, dette er et veldig godt produkt fra Aromatherapy-serien Bath & Body Works. Det er en perfekt blanding for alle; ikke glem å finne din.

Bath og Body Works Sensual Jasmine Vanilla Body Wash og Skum Bath Review Bad og Kroppsarbeid - Varm Vaniljesukker Kropp Lotion Review Bath & Body Works Twilight Woods Body Lotion Review Bath & Body Works Japansk Cherry Blossom Body Lotion Bad og kroppsverk Sugar Plum Dream Body Lotion Review Bath og Body Works Wild Peach Poppies Body Lotion Review Bath og Body Works Velvet Sugar Body Lotion Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: