Hei damer, Enten du er en blogger eller en freelancer, er det en ting vanlig i begge, og det jobber du hjemmefra. Arbeide hjemmefra kommer med egne fordeler og ulemper. Du er i komforten av ditt hjem, men det kan bli veldig distraherende noen ganger. La oss finne ut hvordan du kan være mer produktiv og organisert når du arbeider hjemmefra.

1. Klær deg før arbeidet starter Jeg tror ikke du vil føle deg for produktiv hvis du er i din PJ. Våkne opp på et passende tidspunkt, ta et bad, ta frokosten din og ha semi-formelle klær for å komme deg i arbeidsmodus tidlig på dagen.

2. Lag ditt arbeidsområde Din sofa eller din seng kan ikke være arbeidsplass. Velg et hjørne i rommet ditt som kan være din ubestemt tid, og gjør det ditt dedikerte plass til å fungere.

3. Sett mål Start alltid dagen med en gjøremålsliste. Sett ned alle tingene som må gjøres på en bestemt dag, og prøv å fullføre dem alle. En liste som dette vil drive deg til å gjøre det bedre og effektivt.

4. lager plass Uansett hva du kanskje trenger for å fullføre en bestemt oppgave, behold dem praktisk i arbeidsområdet ditt. Hold litt lette snacks i rekkevidde av din hånd også. Du vil ikke ha forstyrrelser!

5. Still inn timene dine og hold deg til dem Det er lett å bli trukket bort fra jobb når du er hjemme. Du trenger bare å behandle enhver hjemmebasert jobb som en vanlig kontorsjobb. Opprettholde en tidsplan og et bord og hold deg til det. Ikke la noen hjem distraksjoner trekke deg bort fra arbeidet ditt.

6. Hold deg i hyppig kontakt med kolleger Arbeide hjemmefra kan være isolerende til tider, slik at du får en følelse av å være i det sammen, prøv å lage små samtaler som vil bidra til å opprettholde ditt forhold til dine kolleger.

7. Arbeid fra et annet sted av og til Kaffehus, biblioteker eller andre steder! Prøv å bytte arbeidsområde, det vil si ditt hjem for å bryte monotonen til å være hjemme hele dagen og jobbe.

8. Ta planlagte pauser Du trenger ikke å begrense deg til samme sted. Ta 10-15 minutter pauser mellom tid og gang og ta en tur for å friske deg opp.

9. Sett grunnregler for familien Du vil ikke ha noen forstyrrelser, så sett noen grunnregler for familien din. Prøv å holde et eget rom hvor du er alt for deg selv og unngå å gjøre noen husarbeid når du jobber.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4

Daglig hudpleieregime for arbeidskvinnere 8 må ha sminkeartikler til arbeidende kvinner Daglig hudpleieregime for arbeidskvinnere Styling Tips for arbeidende kvinner Beauty Hacks Hver arbeids kvinne bør vite 20 ting hver kvinne burde ha i sin pung 8 feil smart kvinner gjør aldri på arbeidsplassen

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: