Hali Halo alle!

Dagens gjennomgang handler om Labello Nude Care og Color Lip Balm.

Koste: € 2,45 for 4,8gms ca. / INR 175 for 4,8gms

Produktbeskrivelse: • For beste resultat gjelder daglig på leppene dine. • Labello Care & Color Nude etterlater en fantastisk, subtile nakenfarge på leppene dine. labello Care & Color Nude har 2 lag for en lip care sensasjon: Formelen med en indre Care • Kjernen med panthenol og en ytre fargebelegg bryr seg intenst og etterlater en flott, subtil, nøgenfarge på leppene dine. • Formelen med en indre Care Core med Panthenol og en ytre Color Coat bryr seg intenst og etterlater en fantastisk, subtil, nøgenfarge på leppene dine.

ingredienser: Ikke tilgjengelig

Min erfaring med Labello Nakenpleie og farge Lip Balm:

De harde vintrene er her, og det ene produktet jeg ikke kan leve uten akkurat nå, er leppebalsam. Jeg bruker det hele gjennom dagen for å holde mine lepper godt næret. Jeg har 2 nye leppepleieprodukter, og her er anmeldelsen av Labello Care og Color Lip Balm-Nude.

Emballasjen er som mange andre leppepleieprodukter. Den kommer i et snorrør. Røret fungerer fint, og det er ingen produktlekkasje når den beveges opp og ned. Hetten på røret passer perfekt og klikker også når den er lukket. Produktet sammen med emballasjen er ganske praktisk og kan lett passe i håndvesker eller clutcher, eller til og med jeanslomme. Produktet er trygt.

Produktet, som du ser fra bildene, har 2 fargete produkter som er pakket inn i den andre. Det indre produktet er pakket med panthenol som fukter og nærer leppene. Det ytre laget er ansvarlig for å fargelegge leppene på en subtil måte. Fargen er en naken og gir ingen farge på leppene mine. Det føles som å bruke en vanlig leppebalsam uten noen farge. Det kan dukke opp på veldig rosa lepper, ikke på pigmenterte lepper.

Konsistensen av produktet er kremaktig og glir jevnt over leppene. Produktet sprer seg jevnt over leppene og føles ikke klebrig eller fet. Selv etter mange bruksområder forbli indre og ytre produktet atskilt og ikke blandes med hverandre.

Jeg holder denne leppebalmen i posen min og bruker den når og når leppene mine føles tørre. Siden produktet flekker leppene, foretrekker jeg å bruke det utendørs. Produktet har en gjennomsnittlig oppholdsstyrke, som 2 til 3 timer. Det blir overført til kopper og jeg må tørke det av etter å ha spist et måltid. Men jeg har ikke noe imot å bruke det igjen. Fordelen er at du ikke trenger et speil for å bruke det som en leppestift. Du kan bare bruke det på farten. Totalt sett er jeg fornøyd med produktet.

Swatch:

Fordeler med Labello nakkestøtte og fargelampe:

• Liten, praktisk emballasje • Nærer leppene godt • Ikke klebrig • Lever en subtil nyanse på leppene • Lokk lukkes godt og gjør det trygt å reise

Ulemper med Labello Nakenpleie og farge Lip Balm:

• Den "nakne" fargen vises ikke på leppene mine (kan virke for lettere lepper)

IMBB Rating: 4.8/5

Ville jeg tilbakekjøre Labello Nakenpleie og Fargelampe? Ikke sikker. Det ser ut som en vanlig leppebalsam på leppene mine uten noen "naken" effekt. Så jeg ser ikke noe poeng ved å kjøpe det igjen.

Vil jeg anbefale Labello Nakkesorg og fargepulver? Hvis leppene dine ikke er pigmenterte og er lyse i fargen, så gi det en tur. Denne leppebalsam fungerer fint i vintermånedene. En må-prøve for alle naken elskere.

Labello Raspberry Rose Lip Butter Labello Cranberry & Raspberry Vitamin Shake Lip Balm Dior Diorskin Nude Air Nude Healthy Glow Ultra-Fluid Serum Foundation Maybelline The Nudes Eyeshadow Palette 10 Office Wear / Nude Lipsticks fra min samling Leger Formel Super CC Fargekorrigeringspleie Øyeblikkelig sløring CC-øyekrem Nivea Red Care og Color Lip Balm Nivea Color Care & Protect Conditioner MUA Peach Dream Sweet Sheen Lip Balm

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: