Ser på hype rundt Bblunt-serien, jeg fikk denne sjampoen rettet mot normalt tørt hår. Les videre for å vite hvordan det gikk for meg.

Produktbeskrivelse: Denne pick-me-up for håret gir den en god fuktighetsbalanse. Den unike formelen gir deg perfekt renset, sunt hår. En daglig løsning gjort enkelt.

ingredienser:

Glyserin og Provitamin B5.

Pris:

Rs. 500 / - for 400 ml.

Min erfaring med BBlunt Perfect Balance Shampoo for normalt til tørt hår:

Emballasjen er enkel, søt og funksjonell samtidig. Å være så stor, det virket å være litt vanskelig å bruke i dusjen, men formen gjorde det en bris å bruke. For det første gjør pumpepumpen og deretter formen det super praktisk. Det er som å holde opp en pris 😛 ok joke fra hverandre, det er ikke reisevennlig, men et godt alternativ som en daglig shampoo.

Tekstur og konsistens i sjampoen er som typiske de der ute. Det er ikke for tykt, eller for rennende. To pumper er nok for skulderlengdehår, og det lurer opp som gal. Lukten er igjen typisk, ikke noe bra, men ikke plagsom heller. Lukten hviler på håret en stund før det forsvinner helt.

Kommer til effektiviteten av produktet, vil jeg si at det definitivt gir et løft av hydrering til mitt tørre og krusete hår. Selv om jeg ikke kan hoppe over balsam og serum etter dusj, ville jeg likevel holde dette foran andre sjampoer som er tilgjengelige i markedet. Det vasker av olje i en enkel vask, men fjerner ikke fuktighet fra håret.

Håret mitt forblir glatt og frizzfritt i to dager hvis jeg ikke utsetter det for forurensning / fuktig klima.

Totalt sett er det en anstendig sjampo etter min mening. Jeg ville ikke rangere det som "hellig gral" som konditioneringsdelen ikke kan hoppes over. Ser på prispunktet og tilgjengeligheten, tror jeg det er definitivt et flott alternativ for vanlig bruk.

Fordeler med BBlunt Perfect Balance Shampoo for normalt til tørt hår:

  • Hyggelig emballasje.
  • Renser håret godt.
  • Ripper ikke av fuktighet fra håret.
  • Lammer godt.
  • Rimelig.
  • Tilgjengelighet.

Ulemper med BBlunt Perfect Balance Shampoo for normalt til tørt hår:

  • SLES.
  • Kan ikke hoppe over balsam.

IMBB Rating:

4.25/5

Ville jeg tilbakekjøre BBlunt Perfect Balance Shampoo for normalt til tørt hår?

Tilbakekjøp - kanskje ikke fordi jeg liker å prøve nye ting. Anbefaler - Ja, hvis du er ute etter en dagligvarende hydratiserende sjampo.

BBlunt blown away Volumizing Leave-in Spray BBlunt tilbake til livet tørr sjampo BBlunt Født igjen sjampo for stresset hår BBlunt Intense Moisture Conditioner Bblunt Perfect Balance Conditioner for normalt til tørt hår Kroppshandelen Rainforest Balance Shampoo L'Oreal Professionnel Sensi Balanse Beroligende Sjampo Dessange Paris Rensing Leire Balanserende Sjampo Dabur Vatika Oljebalanse Hair Fall Treatment Shampoo Dessange Paris Rensing Leire Balansering Pre-Shampoo Mask Himalaya Protein Shampoo Ekstra fuktighetsgivende for normalt til tørt hår Hydrastase Spa Begamot & Wheatgerm for normalt til tørt hår

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: