Hei skjønnhet!

Håper alle dere nyter 2016. Dette nye året har motivert meg, derfor forlater jeg gamle tanker, eldre meg og går mot en "ny" meg. Jeg prøver også nye rødme, og jeg er glad jeg fikk hendene mine på denne. Det får meg til å se så ung og frisk selv om vinteren. Jeg var nølende med å prøve denne glitrende bakt rødmen, men det endret helt min oppfatning om glitrende rødme. La oss lese mer om Laura Geller Catalina Baked Color True Blush.

Pris: $ 27,50 for 0,23 oz, eksklusive skatter og frakt

Produktbeskrivelse: Laura Gellers silkeblodpudder blader en naturlig glans. Laget av italienske håndverkere, begynner den som krem ​​baket i 24 timer på terrakottafliser, så håndlaget for jevnhet. Parabenfri, sateen formel inneholder antioksidanter centella asiatica og hvite teekstrakter.

ingredienser: Glimmer, Talc, Dimetikon, Polysorbat 20, Octyldodecyl Stearoylstearat, Magnesium Aluminiumsilikat, Isopropyl Palmitat, Fenoksyetanol, Glyceryl Etylheksanoat / Stearat / Adipat, Natriumdehydroacetat, Polyakrylamid, Lauroyl Lysine, Simmondsia Chinensis Olje (Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolje), Tocopheryl Acetat, BHT, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Isopropyl Myristat, Cetearyl Etylheksanoat, C13-14 Isoparaffin, Retinyl Palmitat, Sorbitan Stearat, Zea Mays Stivelse (Zea Mays (Corn) Stivelse), Tinnoksid, Camelia Sinensis Extract (Camelia Sinensis Leaf Extract), Centella Asiatica-ekstrakt, Laurith-7, CI 77891 (Titandioxyd), CI 15850 (Rød 7), CI 77492 (jernoksid) kan inneholde: CI 77491 (jernoksider), CI 77499 (jernoksider) , CI 77007 (Ultramarines).

Min erfaring med Laura Geller Catalina Baked Color True Blush:

Den kuppelformede rødmen kommer i en rund kompakt emballasje med et festet speil. Jeg har også fått en liten rød børste med sin emballasje, men jeg bruker den ikke lenger som jeg foretrekker min Bare Minerals Blush Brush (anmeldelse snart). Samlet sett finner jeg det ganske brukervennlig og reisevennlig, emballasje klokt.

Min skygge "Catalina" er beskrevet som "lykkelig pop av lilla rosa i glatt satefinish", som er ganske sant til ordene sine. Det er en varm lilla rosa skygge som gir en så fin, varm glød til min bleke hud som om jeg egentlig rødmer. Jeg har også lagt merke til at når jeg bærer denne rødmen i nærheten av hårlinjen min, får det mitt ansikt å bli slankere i bilder og i person også. Jeg er mer glad for å se at den har en naturlig overflate, derfor mesteparten av tiden spør ingen om jeg har sminke, noe som ganske lindrer. 😛 Jeg er ikke sikker på hvordan det vil være rettferdig på mellomstore og mørke skinn skjønt.

Som de hevder, har den en myk, satin finish. Det er en superpigmentert rødme, men den er pulveraktig og skinnende i naturen, og jeg ser mye rødme som feathering rundt, spesielt når vi virker eller klapper på fingrene og / eller børster på kuppelen. Men heldigvis, ingen slike problemer finner sted når rødmen er riktig blandet på huden. Laura Geller-rødme er super mettet og gir full fargepenger med fingertips også. Men uten riktig blanding på huden, kan det se ut skimrende. Det gode poenget er at jeg aldri kan virkelig gå overbord med denne skyggen, da det ikke blir fremhevet mye. Plus, det kommer alltid opp som mykt en glans på huden, derfor ingen problemer for nybegynnere som meg.

Jeg ser at flere swipes kan komme opp ashy på huden min, det er tross alt en intens pigmentert rødme. Faktisk er det perfekt for profesjonelle siden de kjenner triksene og har gode verktøy for å lage magi med en slik forgivende nyanse og tekstur. Og for å være ærlig, lest om glimmer, talk i formuleringen irked meg litt, men jeg har ikke sett noen bivirkninger på huden min. Den forblir på og på for god 8 + timer på min fet hud, men med sminke. Dens oppeffekt kan bli påvirket på bare hud skjønt.

Jeg lærte også et sted at hvis vår rødme er intenst pigmentert, bruker den den tidligere grunnlaget, blussen varer lenger. Jeg prøvde denne teknikken med denne glitrende skyggen, og det gikk ikke bra. Uansett, det er ganske overraskende for meg at det til tross for å være en skinnende nyanse, fremhever det aldri eller fremhever min fet hud eller porer. Jeg sveiper det ofte på den nakne huden uten primer / fundament, og likevel kommer den opp som en myk glans. Dessuten legger det seg heller ikke på mine tørre flekker eller forverrer dem ytterligere, til min smak.

For å oppsummere er det en fin varm, rosa, superpigmentert, men skinnende nyanse som er perfekt for alle hudtyper. Derfor anbefales til alle skjønnhetene du har det bra med talk og glimmer. Jeg føler det er kostbart pluss det vil vare meg lenger, derfor kan jeg ikke få det igjen. Men, makeup elskere som er vekk unna å bruke rødmer, bør definitivt prøve denne. Denne rødmen vil øke din selvtillit.

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Fordeler med Laura Geller Catalina Bakt Farge True Blush:

• En skinnende lilla rosa rødme med en myk myk finish • Gir full farge lønn • Fremhever ikke hudproblemer • Det har aldri irritert huden min • Løsner ikke inn i de fine linjene • Oppholder seg i god 8 + timer med primer, 5-6 timer på bar hud • Man kan aldri gå overbord med denne slitesterke skyggen • Ansiktet mitt ser slankere ut når jeg bærer det nærmere hårlinjen • Ser veldig naturlig ut på huden min • Ganske brukervennlig og reisevennlig

Cons av Laura Geller Catalina Bakte Farge True Blush:

• Shimmers kan være slått av matte elskere • Tricky for mørkere hudtoner • Krever riktig blanding • Inneholder talk, glimmer • Dyrt

Nå, nå som jeg har lært grunnleggende om sminke, føler jeg at riktige verktøy og børster spiller en viktig rolle. Derfor er jeg glad for at jeg investerte i en anstendig rødme børste før du testet denne rødmen, eller det kunne ha vært bare en annen skinnende ubrukelig ting for meg.

IMBB Rating: 4.2/5

Laura Geller Rosewater Baked Gelato Vivid Wirl Blush Laura Geller Rosewater Baked Gelato Vivid Wirl Blush Laura Geller Baked Color and Contour Palette Laura Geller Ballerina Bakt Gelato Swirl Illuminator Laura Geller Gilded Honey Bakt Gelato Swirl Illuminator Makeup Revolution London Pink Lights Levende Baket Highlighter ELF Studio Baked Eyeshadow Palette i Texas Kryolan Derma Color Camouflage Cream Dolce & Gabbana Blush Apricot 27 Streetwear True Color Blush - Peachy Sheen

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: