Av Khushboo C.

Hei vakre damer,

I dag skal jeg vurdere en bronzer fra Marc Jacobs. Bronzere legger til en gylden bronse-y-glød og gir en viss varme til huden, en Jennifer Lopez-lignende glød for å være mer presis

Produktbeskrivelse: Større, bronzer, bedre. Denne superstore bronzeren skaper øyeblikkelig og universelt med en pensel. Mikrofin, jetmalet pulver blander sømløst for en feilfri, strålende matte finish. Silkeaktig tekstur sørger for den jevneste applikasjonen med mikrofint pigmentteknologi og innebygde hudkondisjoneringsmidler. En strålende matt finish som ser feilfri ut - aldri skinnende. Denne super store kompakte er perfekt utseende for både ansikt og all-over body bronzer. For feilfri applikasjon, par med bronsebørsten.

Min erfaring med Marc Jacobs Tantric O! Mega Bronze Perfect Tan Bronzer:

Bronsere er ikke så mye elsket i vårt land og andre østlige land, sannsynligvis fordi vi elsker rett hud, så vi er mer besatt av hudavlastningsprodukter. Tvert imot er vakkert bronsehud en stor trend i vestlige land. Hvis du besøker deres supermarked eller skjønnhet butikker, kan du finne "n" antall bronzers. Soling er lik "vakker" der ute. Selv om hver hud er vakker, har vi alltid en tendens til å gå bak ting vi ikke har. Menneskelig natur fra hverandre, la oss snakke om denne bronzer nå 😛

emballasje:Denne bronzer kommer i en stor, slank, glanset, svart, kompakt sakkemballasje. Det er en liten sølvknott, som du må trykke for å åpne opp lokket.

Den glatte finishen på lokket tiltrekker seg lett fingeravtrykk og ser rotete ut. Den har et stort speil, som kommer til nytte når du reiser. Bronzer er kompakt pakket i pannen. Mengden av produktet er nesten dobbelt dersom du sammenligner med andre bronzere. Jeg tror du kan bruke den som en kilde til kroppen også.

Skygge:Jeg har skyggen "Tantric (102)", som er perfekt for middels hudfarger. Det kan ikke være synlig på mørkere hudtoner. Skyggen er nøytral brun (sjokoladebrun), ikke så veldig kul og ikke mye oransje - en perfekt nyanse for å bronse opp! Det er helt matt, ikke engang litt skimmer, noe som gjør det til et godt produkt for konturering også, og det er hovedgrunnen til at jeg har valgt denne bronzer. Jeg vet at bronzere ikke er ment for konturer som konturprodukter har litt asy undertoner som kan etterligne naturlige skygger, men fargen på dette produktet er så allsidig. Jeg elsker contouring (ikke tung konturering skjønt), da det gir kinnene en god definisjon og slims ned i ansiktet mitt. Jeg bruker dette til å konturere ansiktet mitt på daglig basis, og dette bronzeret er perfekt for det.

Formel:Dette bronsende pulveret er veldig finmalt og silkeaktig. Det går ikke på krittete eller usammenhengende. Den blander sømløst inn i huden uten mye anstrengelse. Det er helt matt. Pulveret er kompakt pakket i pannen, det er ingen signifikant faller ut.

Bli ferdig:Det er en matt finishbronse som går så bra med min kombinasjon / fet hud. Du kan bruke den på dagtid også fordi det ikke er glimmer (skimmer er noen ganger uforgivende under sollys og kan gjøre at du ser ut som en disco ball). Du kan også koble den sammen med kontorsminken din, i kombinasjon med en blusher for å få en sofistikert varme.

Applikasjon:Jeg bruker en stor, myk børste / kabuki børste for å støv pulveret for å bronse opp ansiktet mitt. For konturformål bruker jeg Real Techniques contouring brush og gjelder under kinnbenet, templene, under kjevelinjen og på nakken (i en klassisk "E" -form vet vi alle). Denne teknikken er veldig nyttig når jeg har et mediet fulle dekningstunnel for å unngå blankt ansikt, da dette bronzeret kan legge til liv og dimensjon i ansiktet mitt.

Oppholdsstyrke:Med en primer og grunnlag varer denne bronzer i 5-6 timer, hvorpå den begynner å falme.

Parfyme:Det er ikke helt duftfritt. Den har en veldig mild duft som jeg ikke kan beskrive.

Fordeler av Marc Jacobs Tantric O! Mega Bronze Perfect Tan Bronzer:

  • Det er en god mengde produkt i pannen.
  • Kommer med et stort speil.
  • Elegant og kompakt emballasje, reisevennlig.
  • Gir nok varme til huden, ingen overdreven oransje toner.
  • Matt finish.
  • Kan også brukes til konturering.
  • God oppholdsstyrke.

Cons av Marc Jacobs Tantric O! Mega Bronze Perfect Tan Bronzer:

  • Kostbar.
  • Tilgjengelighet i India.

IMBB Rating: 4.5/5

Ville jeg anbefale Marc Jacobs Tantric O! Mega Bronze Perfect Tan Bronzer? Anbefale denne bronzeren til jenter som elsker liten varme på huden deres.

Marc Jacobs Under Cover Perfekt Coconut Face Primer Marc Jacobs Form Contour og Blush Brush Marc Jacobs #Instamarc Light Filtering Contour Powder Marc Jacobs # 110 Rollespill Nytt Nudes Helt Lip Gel Lipstick Marc Jacobs Re (marc) i stand til å kunne konsolidere Full Cover Foundation Våt n Wild Mega Glo Belysende Bronzing Powder Dolce & Gabbana Perfect Luminous Liquid Foundation Yves Rocher Bronze Nature Tanning Spray NYX Bronse Smokey Look Kit NYX Matte Bronzer - Deep Tan Cover Girl Bronzer in Shade Golden Tan - Dusky Complexion Beauties Ikke vær redd NYX Tan Enthusiasm Tango med Bronzing Powder Chanel Bronze Universell gjennomgang: Soleil Tan De Chanel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: