Hei Pretty Damsels !!!

Dette merket er enda et nytt tillegg til min makeup kitty. Jeg var veldig glad for å prøve den ut fordi den fungerte veldig bra for en filt-eyeliner og min tidligere erfaring med produkter av denne sjangeren har ikke vært veldig hyggelig. Fortsett å lese for å vite hvorfor jeg er så fornøyd med dette produktet.

Produktbeskrivelse: Vår lett å håndtere, smarte penn gir store og dristige linjer og langvarig farge. Vår svarteste svart glir på og forblir på for en flekkfast finish med kondisjonalger ekstrakt.

ingredienser:

Pris: $18

Jeg tar på Eyeko London Fat Black Liquid Eyeliner:

Dette er den tredje filtypen eyeliner jeg noensinne har brukt - den første var Maybelline Colossal følte tips øyefôr og den andre en eyeliner fra Jordana. Jeg hadde en god opplevelse med den tidligere og en ikke så bra med sistnevnte. Derfor var jeg litt skeptisk til å bruke den, men en fargepulver av denne eyeliner slettet alle mine tvil.

emballasje:Det er som en tykk markørpenn, den typen vi bruker på hvitt bord med en filtespiss som er veldig glatt og ikke har en grov svamplignende tekstur. Den glir med like letthet på både hard hud på håndleddet og ømfintlig hud på øyelokkene.

Farge: En fargeprøve gir en intens svart farge som kan intensiveres videre med noen flere fargeprøver.

pigmentering:De andre filtlinene jeg tidligere har brukt, virker ikke når spissen er plassert vinkelrett på huden og må påføres vinkel, men Eyeko eyeliner kan brukes oppreist for å få en tynn, presis linje eller i en vinkel for å få en tykkere og dypere linje. Uansett hvordan det påføres, gir det en like god pigmentering og fargebetaling.

Shimmer and Shine:Ingen glimmer og glans; det gir en matt finish.

Oppholdsstyrke:Dette produktet er vanntett, svettefast og tårebestandig og gir en imponerende slitasje. Linjen trukket av denne liner forblir nesten skarp og presis til slutten av dagen og kan fjernes med letthet på slutten av dagen.

Dette produktet er virkelig fantastisk og en av sitt slag i følte tips liner sjangre. Det er tykt, men kan brukes til å lage linjer av varierende tykkelse og er perfekt for å lage vinger, som jeg sliter med å gjøre på de fleste dager. Det er litt på den dyre siden sammenlignet med vanlig apotek øyenliner, men er verdt øye penny og gir en mer merkbar ytelse.

Fordeler av Eyeko London Fett Svart Væske Eyeliner:

 • God emballasje - lett å lagre og bruke.
 • Perfekt for å lage en vinget sminke.
 • Kan brukes til å lage linjer med varierende tykkelse.
 • Gir en intens fargegodtgjørelse i ett slag.
 • Ingen duft.
 • Filtips gir en presis linje.
 • Tørker veldig raskt.
 • Farge kan bygges opp.
 • Svampespissen er glatt og gjør ikke øyelokkene vondt.

Cons av Eyeko London Fett Svart Væske Eyeliner:

 • Litt dyrt sammenlignet med andre apotek alternativer.
 • Tilgjengelighet kan være et problem for noen.

Ville jeg tilbakekjøpe Eyeko London Fat Black Liquid Eyeliner?

Ja, fordi det er god valuta for pengene, og det har gjort det lettere for meg å bruke vingefylt eyeliner. Jeg anbefaler det til alle leserne som elsker følte tip liners for deres brukervennlige funksjonalitet.

IMBB Rating: 4.9/5

Eyeko Skinny Liquid Eyeliner Eyeko Making Eyes Powder Pink Automatisk Gel Eyeliner Best Liquid Black Eyeliners Tilgjengelig i India: En Samling Best Felt Tip Eyeliner penner tilgjengelig i India Makeup Revolution London Svart Vanntett Væske Eyeliner Makeup Revolution London Svart Vanntett Væske Eyeliner NYX Vinyl Væske Eyeliner i svart Essence Black Liquid Eyeliner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: