L'Oreal Paris True Match Rose Lumi Liquid Glow Illuminator Review

Innholdsfortegnelse:

L'Oreal Paris True Match Rose Lumi Liquid Glow Illuminator Review
L'Oreal Paris True Match Rose Lumi Liquid Glow Illuminator Review

Video: L'Oreal Paris True Match Rose Lumi Liquid Glow Illuminator Review

Video: L'Oreal Paris True Match Rose Lumi Liquid Glow Illuminator Review
Video: L'OREAL LUMI GLOW COLLECTION | FIRST IMPRESSIONS + REVIEW | Blissfulbrii - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hudtype: Kombinasjon og akne-utsatt Hudtone: rettferdig til middels

Hei søt,

Highlighters er så mye i trend i disse dager, og jeg er veldig spent på å prøve alle de nye. Jeg har brukt mange pulveriserte highlightere og ønsker nå å hengi seg til flytende highlighters. Jeg har allerede prøvd en fra Faces og nå ville jeg prøve noe større, så jeg fikk dette noen måneder tilbake fra L'Oreal! Se hvordan dette virket for huden min i det nåværende været.

Image
Image

Pris: $ 12,99 / Rs 870 for 20 ml Produktbeskrivelse av L'Oreal: Den ultimate i lysstyrke! L'Oreal introduserer sin første flytende highlighter som er spesielt utviklet for å forbedre nøkkelfunksjonene eller belyse all-over. True Match Lumi Liquid Glow Illuminator forbedrer alle hudtoner og undertoner. Ice forbedrer rosa eller blå toner. Rose forbedrer gult, fersken, rosa eller blå toner. Golden forbedrer fersken eller gule toner.

Image
Image

Fordeler: • Fremhev viktige funksjoner eller lys over alt • Lettvektsformel • For hver skintone og undertone

Hvordan å bruke: Påfør hele ansiktet eller bruk som høylys. Kan brukes alene eller blandes med fundament. Påfør med fingertuppene og bland i huden.

Min erfaring med L'Oreal Paris True Match Rose Lumi Liquid Glow Illuminator:

emballasje: L'Oreal illuminator kommer i et veldig pent, slank invertert rør. Røret ser fett ut, men er flatt på den annen side, noe som gjør det veldig enkelt å bære under reisen. Den har en rosa gullkropp som skinner med en blank glanset gullhett som gjør den til å se nydelig ut. Den har en liten dyse som bare lar ut en liten mengde belysning. Denne serien har 3 nyanser; Jeg plukket rosenguld en og de to andre er 'Icy' og 'Gold'. Jeg elsket hvordan de tilføyde 3 sammen sammen svært forskjellige nyanser av belysningsapparater, slik at hver enkelt kan velge i henhold til deres behov og hudfarge. Prisingen er veldig hyggelig og det er fra et godt merke, så det er kult.

Image
Image

Skygge, konsistens og følelse på huden: Skyggen "Rose Gold" er en veldig fin varm rose gullfarge som er helt sant til navnet. Det ser veldig intenst ut, men det må blandes for et slitesterkt utseende. Jeg elsker denne skyggen, siden den passer til alle hudfarger og gir en fin rosa glød. Det varmer opp ansiktet helt! Konsistensen er tykk, men når den er blandet, er den ekstra glatt. Det smelter veldig pent på huden min og et jevnt lag opprettes som ser bra ut. Det irriterer ikke huden min; Faktisk kan jeg ikke føle noe på huden min, som er flott.

Image
Image

resultater: Den nydelige belysningen gir ansiktet mitt en fantastisk glød med ekstra varme. Min hud blir forvandlet i løpet av sekunder. Dette gir meg sikkert det som en kjendis som er svært nødvendig for den kommende festlige sesongen. Dette kan være et perfekt produkt for hver dags glød og å ha på spesielle anledninger også. Dette kan enten brukes alene eller med grunnlaget for en all-over glød. Det lyser opp ansiktet og skinner utrolig. Det gir ikke olje på ansiktet mitt siden dette forblir i mer enn 5 timer. Shimmers i det ser veldig fint ut som øker gløden, men de blir veldig synlige etter en stund. Også, tørr skinned skjønnhetene må riktig prep opp ansiktet siden det vil fremheve tørre flekker. Det er et veldig fint produkt som holder seg til alle sine krav, så du kan få det hvis du er ute etter noe for hverdagsbruk.

Image
Image

Fordeler av L'Oreal Paris True Match Rose Lumi flytende glødelyse:

• Veldig praktisk emballasje som ser luksuriøst og nydelig ut. • Fargekodd emballasje. • Tilgjengelig i 3 forskjellige nyanser å velge mellom i henhold til smak. • En vakker rose gullskygge med shimmers som gir en lysende glød. • Overskudd av olje eller skinn vises ikke før tiden er der. • Gjør huden min så rask og sunn som en kjendis. • Gir kinnene et skulpturelt utseende. • Kan blandes med grunnlag for all-over glød. • Passer alle hudtoner. • Oppholder seg i en rimelig tid på 5 timer eller så. • Ikke flekker mye etter påføring. • Reagerte ikke på huden min. • Rimelig for en høylys / illuminator.

Image
Image
Image
Image

Ulemper med L'Oreal Paris True Match Rose Lumi Liquid Glow Illuminator:

• Testet på dyr. • Det fremhever tørre flekker. • Shimmers ser ganske synlig etter en stund. • Får litt vanskelig å bruke over et fundament.

IMBB Rating: 3.8/5 Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal L'Oreal Paris True Match Rose Lumi Liquid Glow Illuminator? Nei! Jeg liker highlighters eller illuminators fra Makeup Revolution eller MUA mer, så jeg vil kjøpe dem i stedet. Dette er en anstendig en, men jeg har prøvd bedre. Konklusjon: Jakt etter flere rosa-gull highlighters som mani har helt økt for denne fargen.

L'Oreal Youth Code Skin Illuminator tonet alt i en fuktighetskrem L'Oreal True Match Lumi Powder Glow Illuminator - Gull Revlon Skinlights Face Illuminator Loose Powder Revlon Skinlights Face Illuminator Lotion Pink Light NYX Født til Glødende Væske Illuminator i Sunbeam Clinique Up-Light Liquid Illuminator-Natural NARS Flytende Belysning i Copacabana Inglot AMC Face og Body Illuminator # 61

Populært emne