Hei alle,

For et par måneder siden introduserte Burt's Bees et nytt permanent utvalg av leppestifter som ble laget med 100% naturlig fuktighetsgivende ingredienser. Nå, hvem vil helst passere noe? Så endte jeg med å plukke opp 7 av de 14 nyanser ved første sjanse jeg hadde. De nyanser jeg plukket opp er "Magenta Rush", "Ruby Ripple", "Fuchsia Flood", "Sunset Cruise", "Scarlet Soaked," "Brimming Berry" og "Russet River." I dag vurderer jeg skyggen " Magenta Rush "for deg. Les videre for å finne ut mer.

Pris: $ 8,99, prisene varierer fra butikk til butikk.

Produktbeskrivelse: Intenst farge oppfyller konditionering 8-timers fuktighet. Fulldekkende, levende farge i 14 nyanser laget med 100% naturlig fuktighetsgivende ingredienser som moringa og bringebærfrøoljer for å hjelpe myke og forholde leppene dine hele dagen.

 • 8-timers fuktighet.
 • 100% naturlig.
 • 14 allsidige nyanser leverer saftig, fet farge.
 • Glatt, satin finish.
 • Tørker ikke ut leppene.
 • Hjelper til å hydrere og fukte lepper som gir dem en myk og glatt følelse.
 • Fungerer naturlig fuktighetsgivende ingredienser som bivoks, moringaolje, bringebærsfrøolje og vitamin E.

Min erfaring med Burt's Bees 511 Magenta Rush Lipstick:

emballasje:Da jeg først hadde sett leppestiften på nettstedet, hadde jeg så elsket honningkassen og den rektangulære nyansen av emballasjen. Men da jeg faktisk hadde leppestiftet i hånden min, trodde jeg det føltes litt billig. Den er laget av veldig lett plast. Det er ikke spinkel eller lett brytbart, men jeg liker bare leppestiftfatene mine til å være litt tunge. Hetten lukker litt for stram etter min smak, og jeg må trekke den med en liten kraft for å åpne.

Videre svinger leppestiftet ikke helt ned i tønnen. Dette kan føre til at du ved et uhell kaster ut tippen på leppestiftet. Du kan se leppestiftens skygge fra honningkassen, og selve navnet vises på et klistremerke nederst.

Shade / pigmentering:"Magenta Rush" er sant i navnet og er en nydelig magenta skygge. Dette er en nyanse som passer perfekt til indiske hudtoner. Pigmenteringen av leppestiften er litt mot den rene siden. Det leverer ikke full på fet farge i en sveipe, men nok til å dekke på leppene. Du kan lagre det på for å intensivere fargen. Layering fører ikke til clumping av leppestift.

Jeg liker vanligvis leppestiftene mine for å levere dristig, lys pigmentering, men jeg elsker kjærligheten denne leppestiften gir akkurat den riktige fargen på leppene. Det ser ikke så godt opp og er egnet for kontorrekvisita.

Tekstur / Avslutt / Vedvarende kraft:Tekstur av denne leppestift føles som en tykk balsam. Det glir på leppene og det er absolutt ingen slepebane i det hele tatt. Formelen er faktisk veldig fuktighetsgivende på grunn av tilstedeværelsen av ingredienser som bivoks, moringaolje, bringebærsfrøolje og vitamin E.

For en fuktighetsgivende leppestift, er den varige kraften også bra. Det varer på meg i ca 5 timer med litt snacking og lette måltider. Det overfører, men ikke for mye, og det beste er at leppene mine fortsetter å føle seg myke selv etter at leppestiftet har slitt seg. Jeg er sikker på at de med tørreste lepper vil elske denne formelen. Lippestiftets finish er en nydelig halvmatt med glans.

For å oppsummere, er dette en 100% naturlig leppestift med godheten til en leppebalsam, akkurat den rette mengden farge og en god oppholdsstyrke. Hva er det ikke å like?

Pros av Burt's Bees 511 Magenta Rush Lipstick:

 • Nydelig nyanse av rosa.
 • Vakker finish med glans.
 • Gjelder jevnt på leppene.
 • Fantastiske fuktighetsgivende egenskaper.
 • Laget med 100% naturlige ingredienser.
 • Anstendig varig makt.

Cons av Burt's Bees 511 Magenta Rush Lipstick:

 • Lippestiften svinger ikke helt ned.
 • Jeg personlig likte ikke den lette plastemballasje.
 • De av dere som liker sterk dristig pigmentering vil ikke nyte denne leppestiften.

IMBB Rating: 4/5.

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Burt's Bees 511 Magenta Rush Lipstick? Ja, jeg vil sikkert anbefale denne leppestiften til alle. Jeg vil ikke tilbakekjøpe nøyaktig samme nyanse, men jeg har allerede andre nyanser fra dette området.

Burt's Bees Replenishing Lip Balm Burt's Bees Renewal Intensive Firming Serum Burt's Bees Renewal Intensive Firming Serum Burt's Bees Facial Cleansing Håndkle med hvit te ekstrakt Colorbar Velvet Matte Lipstick-Addictive Magenta Maybelline Mesmerizing Magenta Color Sensational Creamy Matte Lipstick Lotus Herbals Magenta Fire Pure Colour Lipstick Lakme Absolutt Red Rush Sculpt Studio Hi-Definisjon Matte Lipstick Colorbar Matte Touch Leppestift Brown Rush Maybelline Red Rush Color Show leppestift er rødt!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: