Av Tanya Arora

Hei skjønnhet!

Jeg hadde vært på binge shopping et par uker tilbake, og jeg la merke til disse søte nagel emaljene på en kosmetisk butikk i nærheten. Med festsesongen på, var jeg på jakt etter lyse neglelakk som passer alle festlige antrekkene.

Produktbeskrivelse: Denne samlingen av nagel emaljer fra Street Wear er sikker på å ta ut den morsomme siden av deg. Perfekt for denne sesongen, er de livlige nyanser av disse nagel emaljene ganske sjarme.

Street Wear Color Rich Nail Emalje - Fairytale Romance Street Wear Color Rich Nail Emalje - Lagre Dato Street Wear Color Rich Nail Emalje - Etter Party Street Wear Color Rich Nail Emalje - Bridal Sensation Street Wear Color Rich Nail Emalje - Lilla Passion

Pris: INR 50-60 hver

Min erfaring med Street Wear Color Rich Nail Emalje - Fairytale Romance, Lagre Dato, Etter Fest, Brude Sensation, Lilla Passion:

emballasje: For å være ærlig var det emballasje av produktet som tiltrukket meg mot det. Nail emaljer har den vanlige emballasjen av Street Wear nagel emaljer, med søte animerte pouty ansikter på hetten og en gjennomsiktig flaske.

Stå i kraft: Jeg er så veldig lat når det gjelder å påføre strøk av neglelakk, så jeg ender opp med å bruke en enkelt strøk hver gang. Oppholdsstyrken for et enkelt lag neglelakk er ikke veldig imponerende, vil jeg si. Det sjetonger av litt ved den tredje dagen. Selv om jeg prøvde å påføre et annet lag for det, ble det på en uke med svært lite fading. Så med et dobbeltfrakk, blir oppholdskraften tommelen opp fra meg. 🙂

Konsistens: Perfekt ! 🙂 🙂 Ja, konsistensen av neglelakk er oh-så-perfekt. Det er verken veldig rennende eller det er tykt. Disse neglelakkene har ingen glimmer i dem, men de gir deg et blankt utseende etter et par dager etter at du har brukt dem.

tørking: Dette er igjen en fordel med disse neglelakkene - de tørker opp ganske raskt. Jeg følte nesten at de tørket opp så snart jeg søkte dem.

Børste: Den største avslaget på settet er børsten til disse nagel emaljene. Noen pensler er så grove at de forlater strikker mens du påfører malingen, og du kan ikke få en riktig finish. Derfor etterlater det en utilfredsstillende følelse. Du må reapply spiker emaljen igjen og igjen for å få den perfekte finishen.

Bridal Sensation-7:

Dette er en klassisk rød farge som passer til alle hudtoner. En lys rød farge som jeg føler, gjør hendene mine mer rettferdige. 😀

Fairytale Romance-42:

Dette er en veldig fin skygge og er litt bøyd mot neoner. Det er en vakker rosa nyanse som faktisk gjør at du føler deg som en prinsesse. Jeg er sikker på at jeg skal fullføre denne nyansen snart dette er min favoritt fra serien.

Etter parti-4:

Dette er den mørkeste nyansen av partiet og passer de fleste av de tradisjonelle antrekkene.

Lagre dato-39:

En annen behagelig rosa nyanse fra settet som kan brukes hvis du har vanvittig antall funksjoner til å delta på bryllup, da det ser bra ut uansett hva du har på deg.

Lilla Passion-21:

Dette er en veldig fin lilla nyanse og ville bli elsket av de som liker milde farger. Du kan også bruke denne nyansen til å fungere.

Alt i alt er dette en perfekt samling av pinks og reds og til en slik pris, verdt en stjele. Jeg har allerede bestilt tre flere av disse som vennene mine elsket kitet og vil ha det samme. Perfekt for gifting også.

Pros av Street Wear Color Rich Nail Emalje - Fairytale Romance, Lagre Dato, Etter Fest, Brude Sensation, Lilla Passion:

• Overkommelig pris • Vakre nyanser • Fin konsistens • Ingen glimmer 😀 • God oppholdsstyrke • Fin emballasje

Ulemper med Street Wear Color Rich Nail Emalje - Fairytale Romance, lagre datoen, etter fest, brudefølelse, lilla lidenskap:

• Pensel - hvordan jeg skulle ønske det var litt bedre

6 Street Wear Color Rich Nail Polish 4 Street Wear Neglelakk Streetwear Farge Rich Nail Enamel Bedside Blush, Bli Mine, Lady Blue Eyes, Drama Diva, Trafikkstopper 5 Streetwear Color Rich neglelakk Colorbar Matte Touch Lipstick - Fairy Tale Slank Makeup i-Divine Vintage Romance 10 ting å bære i vesken på en første dato L.A. Girl Party Pink Lipliner Grace Cole Frukt Sensation Kokos og Lime Hånd Rednings Kit ELF Studio Single Eyeshadow i Lilla Passion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: