Jeg kan ikke forklare hvor mye jeg elsker sommer og strender. Jeg bryr meg ikke om hudfarvning og tørt hår når jeg er på en strand. Og da jeg så på denne håndkremet, minnet kokos- og lime-kombinasjonen umiddelbart på meg ... Ja, du gjettet det riktig, strender! 😀

Produktbeskrivelse: Denne nærende Hand Lotion hydrerer og beroliger hender og negler. Det vil forlate huden din herlig duftende med en forfriskende zesty sitrus duft, med notater av zingy lime, appelsinskall og kremaktig kokosnøtt.

Hvordan å bruke: Massasje i hender etter rensing for nydelig duftende, jevn hud.

Pris: INR 638

Min erfaring med Grace Cole Fruit Sensation Coconut og Lime Hand Rescue Kit:

Det er to produkter i dette settet - håndkrem og neglelager. Begge produktene kommer i en gjennomsiktig plastemballasje. Aksentene er grønne og det er bilder av smakfull kokos og lime trykt over den. Lotionen kommer i en rørform som gjør den hygienisk og enkel å bruke. Det kan også lett kastes i en veske. Spikerfilen er også vakker. Det er tykke og saftige frukter trykt over den (jeg elsker bare frukt). Røret kom med en folieforsegling for å unngå manipulering.

Jeg elsker alt kokosnøtt - kokosnøtt olje, vann, burfis. Jeg ventet at det lukte fantastisk, akkurat som kokosnøtter og lime. Og det gjør det. Men med noen vendinger. Duften er veldig mild og forblir ikke lenge. Så det kan være en god ting for folk som ikke liker sterke dufter.

Lotionen er hvit i farge, men har konsistensen til en lett håndkrem. Bare et lite beløp blir spredt og absorbert veldig enkelt, på mindre enn et minutt. Dysen er god størrelse og du kan styre mengden av produktet. Siden det er en lotion, er det litt rennende, men det kan ikke betraktes som et negativt punkt.

Nå kommer til punkt her! Spikerfiler fungerer bra, akkurat som alle spikerfiler ville. Det eneste som gjør det skiller seg ut er at det ser bra ut. Jeg har ikke noe annet å si om det. Første gang jeg søkte på lotion, følte alt godt. Det luktet godt og ble absorbert så godt. Det gjorde ikke engang hendene mine føle seg fettete. Men min lykke var kort levetid! 🙁

Etter noen minutter begynte hendene mine å svette. Nå svetter mine hender aldri. Ikke engang når jeg utfører HIIT-øvelser på treningsstudioet. Dette var rart. Kort tid etter dette, ble mine håndflater mykest! Siden det var første gang jeg hadde brukt lotionet, ignorert jeg det og holdt det. Nå har det vært så mange dager, og jeg ser fortsatt de samme resultatene. Først gjør det hendene mine svette, så blir håndflatene myke.

Jeg la merke til en ting om dette settet. I motsetning til andre Grace Cole-serien er dette Fruit Works-serien laget i Kina, og ikke England. Det har også parabener. Så jeg er ikke fornøyd med denne håndkremmen. Det er mest grunnleggende hensikten er å fukte og det kan ikke gjøre det riktig. Den eneste trøst her er sømfiler, men så hvorfor skal jeg skille ut så mye penger til en fil. Jeg mener at jeg ikke engang holder neglene lenge mesteparten av tiden.

Pros av Grace Cole Frukt Sensation Kokos og Lime Hånd Rednings Kit:

• Lukt av fersk kokos og lime • Søt emballasje • Reise vennlig • Nailfiler ser vakker ut og er også nyttig

Cons av Grace Cole Frukt Sensation Kokos og Lime Hånd Rednings Kit:

• Gjør ingenting for å nærme eller gjenopplive hender, som påstått • Gjør hendene svette • Gjør palmer squeaky • Fragrance forblir ikke i enda ti minutter • Parabener! • Ingen forseelse, men den er laget i Kina. Jeg ville at den skulle bli laget i England. 😛 • Overpriset!

IMBB Rating: 2/5

Ville jeg tilbakekjøpe Grace Cole Fruit Sensation Coconut og Lime Hand Rescue Kit? Jeg vet at du alle vet svaret på dette. Jeg skal aldri kjøpe dette. Jeg vil heller leve uten fuktighetskrem i hånden enn å bruke dette. Også, jeg vil ikke kjøpe noe produkt av Grace Cole, hvis det er laget i Kina.

Vil jeg anbefale Grace Cole Fruit Sensation Coconut og Lime Hand Rescue Kit? Ingen dearer. Jeg er ikke en grusom person. Så mange håndkremer og lotioner er tilgjengelige i markedet, du trenger ikke å torturere hendene dine med denne.

Grace Cole Passion Frukt og Guava Shower Gel Grace Cole Jordbær og Kiwi Kroppsmørk Grace Cole Boutique Wild Fig og Pink Cedar Body Lotion Grace Cole Ananas og Passion Fruit Body Scrub Grace Cole Magnolia & Vanilla Cleansing Dusj Gel Patanjali Kokos Hair Oil The Body Shop Kokosolje Shine Lime Crime Velvetines Væske Matte Leppestift i Riot Kropps Shop Almond Oil Hand Rescue Treatment Parafinvoksbehandling for hender og føtter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 21 2019