Hei alle sammen, Jeg er her med en annen hånd krem ​​anmeldelse som er kjent som mor til alle 😀 alvorlig! Jeg tuller ikke; Denne håndkrem har den mirakuløse evnen til å forvandle selv de groveste og overarbeidede hender til babyen myke. Jeg snakker om O'Keeffe's Working Hands håndkrem. Vennligst les videre for å vite om dette er IT-produktet.

Pris: $6.99

Produktbeskrivelse:

Luktfri og ikke-fettstoffer, denne svært effektive fuktighetskremet er perfekt for svært tørr hud som ofte sprekker. O'Keeffe's Working Hands Hand Cream er en konsentrert formel som naturlig hydrerer huden og bidrar til å beholde fuktighet. Det er kjemisk forskjellig fra andre håndpleieprodukter. En forskjell du vil føle i løpet av dager. O'Keeffe's Working Hands er en unik formulering av fuktighetsgivende ingredienser som garanterer å forbedre tørr, sprukket hud. Det hjelper med å gjenopprette fuktighet og skape en sunn, hydratisert hud. Etter to tiår med å gi kundene en lettelse for tørr hud på hender, er O'Keeffe's glade for å tilby en tube-versjon av vår hardt arbeidende krem. Vår nyutviklede formel gir resultatene O'Keeffe brukerne vet og forventer, nå i bruk av et rør!

ingredienser:

Vann, glyserin, stearinsyre, dimetikon, Ceteth-10, Laureth-4, paraffin, Hydroxypropylmetylcellulose, Allantoin, Ammoniumhydroksid, Octyldodecylstearat, Diazolidinyl Urea, Iodopropynylbutylkarbamat, Akrylamidkopolymer, Akrylater, Borsyre, Mineral Olje, Polysorbat 85.

Hvordan å bruke:

Påfør sparsomt. Litt går langt. Påfør på tørr hud etter behov hele dagen, spesielt etter vasking av hender eller bading. Nattbruk er også sterkt anbefalt, da dette er den mest effektive tiden for fuktighetsgivende ekstremt tørr hud. Mild stikk av alvorlig tørr hud er normal. Avbryt bruk hvis du opplever overdreven stikking, eller hvis stikket fortsetter. Når du er ferdig, stram lokket på krukken. Oppbevares ved romtemperatur. Før og etter håndbilder: Bilder vist på pakken er fra en person som bruker dette produktet før sengetid og tre ganger daglig i en uke. Resultatene kan variere.

Min erfaring med O'Keeffe's Working Hands Hand Cream:

emballasje:Denne krem ​​kommer i et rør og i et badekar også, og jeg foretrekker fortrinnsvis røret over karet på grunn av hygieneproblemer.

Jeg har brukt mange kremer og lotioner til mine tørre hender og til tross for bruk av hansker mens du gjør alle husholdningsarbeid, lider jeg fortsatt av tørr, irriterende og peeling hud på hendene mine. Jeg kjenner mulige grunner som hyppig håndvask og superdrik vintre sammen med oppvarming på innsiden av rommene. Jeg hadde hørt mange gode ting om denne håndkrem og var glad for at alle var sanne; det helbringer og reparerer alvorlige tørre hender i en enkelt applikasjon. Denne håndkrem tilhører den magiske helbredende kategorien, og hvert ord jeg hadde hørt om det er sant; Jeg er glad for å få hånden min på den. Jeg bruker den før du sover, og om morgenen våkner jeg med myk og smidig hud.

Tekstur og applikasjon:Dette er en tykk håndkrem, men på ingen måte er den klissete; det blir absorbert superquick uten rester og jeg er ute av arbeidet mitt.

Parfyme:Håndkremet har ingen duft overhodet, så det er et godt positivt fordi overveldende duftende håndkremer er off-putting.

Fordeler av O'Keeffes Arbeidshånd Håndkrem:

• Healer og fornyer huden. • Tykk og hurtig absorberende. • Nonsticky. • Nonscented.

Ulemper med O'Keeffs Arbeidshånd Håndkrem:

• Ingen i det hele tatt.

IMBB Rating: 5/5

Vil jeg anbefale O'Keeffe's Working Hands Hand Cream?

Yeah! Det er et sterkt anbefalt produkt for overarbeidede hender og kan brukes av menn og kvinner begge deler, så det er et godt produkt å ha hjemme, nesten som enhver antiseptisk krem ​​som du beholder. Det er et ikonisk produkt og en kultfavoritt.

Best Marks and Spencer Hand Creams tilgjengelig i India The Body Shop Frosted Cranberry, glasert Apple og Vanilla Brulee Hand Creams Review Khadi Milk og Saffron Herbal Hand Cream Review Body Shop Strawberry Hand Cream Review Himalaya Herbals Age Defying Hand Cream Review L'Occitane - Lavande de Haute-Provence - Håndkrem gjennomgang Innisfree Jeju Rose Hand Cream Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: