Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen vil være på Josie Maran Argan Enlightment Illuminizer.

Om produktet: En konsentrert strålevæske til ansiktet, med høyytende krystaller som er infundert med flerfargede glanspigmenter for å fange og reflektere lys.

Hva det gjør: Ta et glødende utseende til huden med Argan Enlightenment Illuminizer. Beriket med arganolje, som gir næring til huden, dens champagne nyanse speiler det naturlige, strålende utseendet på sunn hud. Det er infundert med madonna lilje, en ren hvit blomst, og dikterens narcissus, en gammel påskelilje, som jobber sammen for å lyse og til og med hudtonen din. Hud ser straks strålende ut når du bruker denne allsidige flytende belysningsapparatet alene, eller bland den med fundament, fuktighetskrem eller olje for en lett-fra-inne-glød.

Argan Enlightenment Illuminizer er inspirert av ideen om opplysning. Den overveldende skjønnheten som utstråler fra en person etter å ha oppnådd selvtillit og spre lyset av medfølelse mot andre. Josie Argan Enlightenment Iluminizer er den samme skyggen og berømmelse som den opprinnelige Argan Illuminizer. Den eneste forskjellen er en ny og forbedret pumpepakke og utseende.

Pris: $26

Min erfaring med Josie Maran Argan Opplys Illuminizer:

Jeg har Josie Maran Argan enlightment illumnizer i pulveret, pinne og denne flytende versjonen. Jeg har allerede vurdert de andre to versjonene på IMBB.

emballasje:Denne flytende belysningsapparatet kommer i en liten flaske med en pumpe. Min flaske kommer ikke med en pumpe, den har en liten pinne dispenser som jeg liker som pumpen kan noen ganger spre seg for mye, og som du vet, med highlighters, trenger du bare en liten bit.

Tekstur og skygge:Dette produktet er et flytende høydepunkt og ligner veldig på Becca Shimmering Skin Perfector i flytende versjon. Tekstur er tynn, men den er ikke rennende. Siden det er et flytende medium, kan du til og med blande dette i fundamentet eller bruke det under grunnlaget for en all-over glød. Jeg liker effekten den gir, ettersom huden min gir en intens glød som ligner på Becca-glitrende hud perfeksjon. Gløden skyldes en haug med mikro-glimmerpartikler, men det har også noen klumpete glitterpartikler kastet inn, som jeg ikke liker i det hele tatt.

Jeg liker ikke å bruke dette som et høydepunkt på kinn og nese, da jeg finner dette litt vanskelig å blande jevnt. Det ble brukt ujevnt og ujevnt. Siden det er super glødende, kan det etterlate en unaturlig stripe av glimmer på kinnene. Skyggen er veldig lik Josie Maran Argan Enlightenment Illuminizing Wand, men bare leveringsmekanismen er forskjellig. Jeg liker den tidligere en til å fremheve. Denne nyansen er en vakker peachy champagne gull som ligner Becca Opal.

Denne fargen vil se bra ut på lyse dype hudtoner, men hvis du er veldig blek, bør du prøve ut dette produktet før du kjøper som den veldig varme og fersken tonen i dette høydepunktet kan se for sterk mot rettferdige hudtoner.

Det føles ganske glatt og silkeaktig på huden. Det er ikke fettete eller klebrig og klamrer seg ikke til mine tørre flekker. Når den brukes som et over-ansikt lys under eller blandet med primer, fremhever det utseendet til porene, så bruk en pore-fyllende primer sammen med dette produktet.

Totalt sett er jeg ikke en stor fan av dette produktet. Jeg foretrekker Becca'en versjonen mye mer, og dette unnlot å imponere meg mye. Selv om gløden det gir, er det ganske imponerende, jeg er ikke en fan av de tilfeldige chunky glitterpartiklene den har, og det faktum at det er litt vanskelig å blande seg på egenhånd over fundamentet og ser strekt ut. Ut av alle de 3 versjonene av Josie Maran høyttalere jeg har brukt, liker jeg den beste staven / staven versjonen.

Fordeler av Josie Maran Argan Opplys Illuminizer:

  • Flytende høydepunkt, kan brukes alene eller blandes med fundament.
  • Vakker peachy-champagne skygge.
  • Super duper glødende finish.
  • Lett tekstur.
  • Ikke fettete eller klebrig.
  • Klamrer seg ikke på tørre flekker.

Cons av Josie Maran Argan Opplys Illuminizer:

  • Tilfeldige klumpete glitterpartikler.
  • Vanskelig å blande seg på bestemte områder, kan se strekkete og ujevne.
  • Fremhever utseendet på porene.
  • Becca-versjonen er mye bedre enn denne.

IMBB Rating: 3.8/5

Josie Maran Argan Enlightenment Illuminizing Wand Josie Maran Argan Enlightenment Illuminizing Veil Josie Maran Pure Argan Oil Josie Maran 100 prosent Pure Argan Oil Light Josie Maran Pure Argan Milk Intensive Hydrating Treatment Josie Maran Pisket Argan Oljekropp Smør Colorbar Spotlight Illuminerende Lotion Det Kosmetikk CC + Veil Beauty Fluid Foundation SPF 50 Gjøre opp for alltid Uplight Face Luminizer Gel Stila All Over Liquid Luminizer i Kattunge Sephora MicroSmooth Star Dust Bakt Luminizer Buxom Divine Goddess Luminizer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: