Hei kjære damer!

Selv om jeg ikke er en gloss person, men noen produkter bare imponerer deg for å begrense. Dagens gjennomgang handler om Clinique Superbalm Moisturizing Gloss i skygge Raspberry. Dette var en GWP med min Clinique Pore Refining Solutions Foundation, som jeg tilbakekjøpte nylig.

Pris: $16.5

Produktbeskrivelse: Lip balm med en fargerik vri. Luscious, high-gloss nyanser behandler din mest undermoisturiserte hud til beroligende glans. Løs øyeblikkelig tørrhet, beskyt med antioksidanter og mer.

Hvordan å bruke: Påfør Superbalsam fuktighetsgivende glans for å rense, blanke lepper eller over din favoritt leppestift for ekstra glans.

ingredienser: Aktive ingredienser: Titandioxid 12%. Inaktive ingredienser: Alaria Esculenta ekstrakt, Ascorbylpalmitat, Bambusa Arundinacea Stampulver, Benzylbenzoat, Benzylsalisylat, Boringnitrid, Camellia Sinensis (Grønn te) Bladutdrag, Cananga Odorata Blomstolje, Capryl / Capritt Triglyserid, Cetylfosfat, Kokokaprylat, Corallina Officinalis Extract, Geraniol, Iron Oxides, Jojoba Esters, Lauroyl Lysine, Linalool, Glimmer, Silica, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolje, Tocopherol, Vitis Vinifera (Grape) Frøolje, Zinkoksid

Min erfaring med Clinique Superbalm Fuktighetsgivende Glans Raspberry:

Etter min mening har leppestifter en overhånd på leppeplaster i form av lang levetid, pigmentering og opasitet. Men for de som leter mot mer naturlig utseende eller lider av tørre lepper, er kjærligheten til leppeplaster rettferdiggjort. Hvis du har tørre, uttrukne lepper, er Clinique Superbalm Moisturizing Gloss løsningen.

Begynn med emballasjen, Clinique Superbalm Moisturizing Gloss er pakket i et klart og klembart rør med en skrå dyse applikator. I motsetning til vanlig fotfotapplikasjonsemballasje, kommer denne til å være nyttig for på-legg-gjengivelser. Søknaden er pen uten å være klissete. Glansen er super fuktighetsgivende; for godt for de tørreste leppene, den er fullpakket med vitamin E og andre fordelaktige ingredienser. Røret er en sprengning av hydrering og fuktighet alt i ett. Det gjør at leppene er myke og smidige, gir komfort og lindring i vinter og det også uten å være klissete. Det er et kjemisk og duftfritt produkt, og dermatologisk testet.

Skyggen bringebær er en ren rød, uten glimmerpartikler, men det er veldig høy på glans. Det gir en fullere og plumpereffekt til leppene. Med høy glans ser det glamorøse ut på tross av den rene dekningen; men pigmenteringen er for god til glansen. Du kan alltid bruke den som en topplakk for enhver matt leppestift som tilhører rød eller varm rosa fargefamilie. Fargen forblir på leppene i noen timer, men fuktigheten forblir hele dagen lang. Prisen er på den øvre siden for en leppeglans, men kvaliteten på produktet begrunner de pengene du investerer i Clinique Superbalm Moisturizing Gloss.

Pros av Clinique Superbalm Fuktighetsgivende Glans Raspberry:

• Høy glans, glitterfri lipglans. • Rød, rød, men pigmentert nyanse. • Ser veldig veldig vakkert ut. • Kan fylles på noen leppestift. • Ser glamorøse ut når de bæres alene på nakne lepper. • Meget fuktighetsgivende. • Gir lettelse til tørre lepper. • Duft og kjemisk fri. • Pakket med vitamin E. • Handy emballasje. • Gjør leppene myke og smidige. • Gjør leppene fyldigere og tettere. • Kvaliteten begrunner prislappen. • Langvarig.

Ulemper med Clinique Superbalm Fuktighetsgivende Glans Raspberry:

• Ingen.

IMBB Rating: 5/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøre Clinique Superbalsam Fuktighetsgivende Glans Raspberry? Ja! Jeg gleder meg til å skygge abrikos for å kjøpe inn formelen. Dette er den mørkeste nyansen i serien, men noen subtile nudder, brune og pinks er også tilgjengelige og like vakker.

Clinique Grape Tint Superbalm Tinted Lip Treatment Review Clinique Superbalm Lip Treatment Review Clinique Repairwear Intensive Lip Treatment Review Clinique Kjærlighet ved første øye Long Last Glosswear Review Clinique Kissyfit Long Last Glosswear Review Clinique Long Last Glosswear SPF 15: Klart Lyserød Clinique Full Potential Lips Plump and Shine Mini Lip Gloss Duo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: