Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen vil være på mai Coop Raw Sauce hydrating nærende essens. Dette produktet er fra et koreansk merke, og det har nylig begynt å selge på Sephora.

Om produktet: En hydratiserende, nærende essens med en silkeaktig formel som er sterkt konsentrert i lønnssaft for å skape et sterkere hudmiljø, og bidrar til at huden bedre absorberer produkter som følger og øker effektiviteten.

Hva det er formulert å gjøre: Denne essensen hjelper effektive ingredienser til å trenge inn i huden, takket være sin unike løv-tre sap base. Den innovative formuleringen er fullpakket med nærende botaniske komplekser, sammen med ingredienser som har antioxidantegenskaper, som nøytraliserer frie radikaler og støtter naturlig hudcelleregenerering. Denne luksuriøse silkeaktig væsken har en jevn, ikke-klebrig tekstur som raskt absorberes i huden for en umiddelbar økning av hydrering, noe som resulterer i hud som ikke bare er sunnere, men bedre i stand til å oppnå fordelene ved et produkt som påføres etterpå. Det er videre beriket med unike, botaniske, urte- og blomsterkomplekser for å intensivt hydrere og fremme en strålende hudfarge.

Hva annet trenger du å vite: Maple Tree sap partikler er nesten nøyaktig samme størrelse som våre kroppsvæsker (enda mindre enn vann) og gjør at formelen lett kan absorbere dypt inn i huden. Essensen hydrerer intensivt og gir kritisk næring til huden, og skaper en sunn utseende fra innsiden. Det hjelper også å prep huden for bedre å absorbere etterfølgende produkter, for eksempel serum og fuktighetskrem, slik at du får mest mulig ut av både din morgen og kvelds hudpleierutiner. Dette produktet er grusomt.

Pris:

$ 14 for en mindre størrelse og $ 43 for en større størrelse.

Min erfaring med May Coop Raw Sauce Hydrating Nourishing Essence:

emballasje:Dette produktet kommer i en høy glassflaske med en trehette. Det er veldig estetisk tiltalende og ser veldig slank og stilig ut. Du må bare være forsiktig når du håndterer den fordi den er laget av glass og dispenseren har et lite hull for å helle væsken ut.

Tekstur, bruk og resultater:Dette produktet er en "essens" som er et viktig skritt i den koreanske hudpleierutinen. Det brukes i utgangspunktet etter rensing og toning, men før du bruker et serum. Det finnes ulike typer essenser i markedet som adresserer ulike hudproblemer. Dette produktet av May Coop er designet for å være en fuktighetsgivende, nærende essens.

Dette produktet ser veldig ut som vann, men er bare litt tynnere og mindre rennende enn vanlig vann. Siden jeg har tørr hud, bruker jeg dette produktet som toner og essens. Jeg tar et par dråper i hånden etter å vaske ansiktet mitt og bare klappe det på huden min. Den absorberer rett inn i huden min i løpet av sekunder, og etterlater absolutt ingen rester på den. Det er ingen klissete eller fettete følelser, bare ren og glatt hud. Den nærmeste følelsen til dette jeg kan beskrive, er når du bruker en håndavløser og hvordan den øyeblikkelig løsner fra huden din med en svak kjølefølelse, føles det akkurat som det som ikke er overraskende siden den andre ingrediensen i dette produktet er alkohol. Jeg er ikke begeistret over forekomsten av alkohol i så stor mengde i dette produktet, fordi alkohol er en kjent hudirriterende og tørker ut huden (derav i mitt sinn har ingen plass i noe som hevder å være "hydrerende"). Men dessverre overser jeg dette ved kjøp av dette produktet, ellers ville jeg aldri plukket opp det, men siden jeg allerede har det, bruker jeg det.

Heldigvis har denne essensen ikke tørket ut huden min, selv når jeg har brukt den under super tørr vintersesong. Det får huden min til å føle seg frisk og silkemykt etter absorpsjon, og jeg har lagt merke til det forbedrer absorpsjon av serum og fuktighetskrem som jeg bruker etter denne essensen. Det etterlater en fin glød på huden min som jeg liker. Det får huden min til å bli fastere og krymper noen åpne porer. Jeg kan ha postrensing.

Når det gjelder hydratiserende og nærende krav, tror jeg dette er et godt tillegg til hudpleie, da det gir en fuktighetsbarriere på huden din, men hvis du har tørr hud som min, må dette produktet brukes sammen med en fuktighetskrem eller ansiktsolje for å gi deg full fordel. Dette produktet kan også brukes av fet hud som den er super lett, forfriskende, og synes å balansere huden og stramme porene.

Litt går langt med dette produktet. Du trenger bare et par dråper per applikasjon, og selv den lille flasken varer deg i flere måneder.

Parfyme:Jeg elsker den forfriskende rene, nesten såpige duften den har. Det kan ikke være alles kopp te, men jeg liker det ganske godt.

Totalt sett ventet jeg at dette produktet skulle være en stor svikt så snart jeg la merke til "alkohol" i ingrediensene, men det overrasket meg hvor fint dette produktet utførte. Det gir en fantastisk boost til huden min og har blitt et flott tillegg i min hudpleie rutine. Jeg tror ikke dette produktet er en absolutt nødvendighet, ettersom andre vanlige hydratiserende tonere kan fungere på en lignende måte, men hvis du ønsker å prøve ut koreansk hudpleie som inkluderer bruk av essenser som et ekstra skritt i huden din omsorg, dette er et flott produkt å prøve. Jeg vil anbefale dette produktet.

Pros av May Coop Raw Saus Hydrating Nourishing Essence:

 • Lett.
 • Absorberer øyeblikkelig.
 • Leaves ingen rester bak.
 • Ikke fettete, ikke-klebrig.
 • Forfriskende.
 • Blader huden jevn, myk og klumpete.
 • Hud føles fastere og krymper åpne porer.
 • Gjør andre hudpleieprodukter som brukes på toppen, absorbere bedre.
 • Lys, forfriskende, ren duft.
 • Litt går langt.
 • Ikke-tørkestruktur.

Cons of May Coop Raw Saus Hydrating Nourishing Essence:

 • Alkohol er den andre ingrediensen i dette produktet.

IMBB Rating: 4/5

Algenist Hydrating Essence Toner L'Oreal Hydrafresh Deep Boosting Essence Neutrogena Hydro Boost Essence Naturens Essence Nourishing Pink Flower Moisturizing Lotion Essence Min Base Skin Perfection Make Up Base La Prairie Essence of Skin Caviar Eye Complex

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: