Hilsen alle,

Første ting først, når jeg nevner hudavlastning, refererer dette bare til forbedringen av misfarging av huden forårsaket på grunn av akne, blemmer, mørke flekker eller andre hudsykdommer. Nå, når vi kommer til emnet, har vi et stort utvalg av hudbelysningsprodukter i markedet i form av dagkrem, nattkrem, serum, essens og rensemiddel. Hvis du er forvirret hvilken som skal kjøpes fra dette store varianten, vil denne artikkelen hjelpe deg med å komme igjennom. I denne artikkelen vil jeg fokusere på ingredienser som faktisk lyser huden din. Derfor må du alltid se etter disse ingrediensene i dine skjønnhetsprodukter eller behandlinger. Les videre for å få vite mer.

Kojinsyre

Kojinsyre er laget av forskjellige sopp, hovedsakelig sopp. Kojinsyre er en av de viktigste ingrediensene i produktene eller behandlingene som er ment for hudavletting. Aktuell bruk av Kojic acid stopper produksjonen av melanin i huden din. Og vi vet alle at melanin er ansvarlig for pigmentert hud. I motsetning til andre behandlinger, er kojinsyre veldig trygt for huden og gjør den sunn. Det er tilgjengelig rå samt pre-blandet i aktuelle behandlinger som er ment for hudbelysning. Du bør imidlertid alltid konsultere en ekspert før du bruker slike produkter.

Lakkekstrakt

Liquorice ekstrakt har sin plass i Ayurveda i årevis. Det er kjent å behandle mange hudforstyrrelser uten skadelige effekter på huden. Det gjør underverk på huden når det brukes til behandling av pigmentering, da det er en av de mest kjente skjønnhetsrediensene. Den har en aktiv ingrediens, glabridin, som reduserer produksjonen av melanin i huden og forbedrer misfarging. Aktuell bruk av lakris hjelper med å fade bort alt soling, hyperpigmentering, mørke flekker etc. og beskytter mot solskader også. Annet enn dette, er det veldig effektivt å behandle akne også.

Hvite mulberry ekstrakter

De hvite mulberry-ekstraktene hjelper til med å hemme tyrosinase-enzymet og hjelpe til med å forbedre misfargingen. Disse ekstraktene er hentet fra røtter og blader av planten. Det er nå mye brukt i hudpleieprodukter som er ment for hudbelysning og lysdannelse. Det behandler alle typer misfarging effektivt og er også trygt. Bortsett fra dette reduserer hvite mulberry-ekstrakter også utseendet på fine linjer og rynker.

niacinamide

Niacinamid, kjent som vitamin B3, er blant de vitaminer som gir en rekke fordeler for huden. Det virker effektivt når det gjelder behandling av pigmentert hud, da det hemmer tyrosinase-enzymet som er ansvarlig for produksjon av melanin i huden. Aktuell bruk av produkter med vitamin B3 bidrar til å holde huden fuktig og gjør den plump. Det reduserer også utseendet på fine linjer og rynker.

L-askorbinsyre

L-askorbinsyre er vanligvis kjent som vitamin C. Vi vet alle at vitamin C hjelper i hudavletting ved blekemetoden. Det finnes mange skjønnhetsprodukter som har C-vitamin som de viktigste ingrediensene, det være seg cleanser, toner, serum, peeling, ansiktsmasker etc. Vitamin C hemmer tyrosinase-enzymet. Bortsett fra dette virker C-vitamin også som antioksidanter som nøytraliserer frie radikaler fra huden.

Alpha Arbutin

Alfa arbutin er naturlig avledet fra bjørnebærekstrakter og betraktes som et alternativ til hydrokinon. På den annen side kan den syntetiseres kunstig også. Som hydrokinon hemmer alfa arbutin også tyrosinase-enzymet som hjelper til med melaninproduksjon. Bearberry ekstrakter er avledet fra bjørnebærbladene. Aktuell bruk av alfa Arbutin beskytter også mot solskader, og forhindrer for tidlig aldring og soling. Det behandler effektivt fregner, solflekker, hyperpigmentering eller annen form for misfarging av huden.

Giga hvit

Giga hvit, formulert med syv alpine planter, brukes mye som et alternativ til hydrokinon. Det er en patentert ingrediens som brukes i hudbelysningsprodukter. Det er veldig effektivt i behandling av pigmentert hud. Som hydrokinon hemmer Giga white også enzymet tyrosinasen som er ansvarlig for produksjonen av melanin. Det er veldig trygt med minimal eller ingen irritasjon på huden.

Emblica ekstrakter

Den er avledet fra indisk gooseberry som brukes i ayurveda for å behandle ulike hudproblemer. Emblica ekstrakter, kjent for antioksidanter egenskap og vitamin C innhold, beskytter huden mot solskader og behandler pigmentering. Aktuell bruk av emblica ekstrakter undertrykker produksjonen av melanin i huden, fading bort misfarging av huden.

Lys din hudton naturlig Hjem Rettsmidler for å bleke hender og ben 5 Hjemmelagde Skin Lightening Face Masks Hjemmelaget Face Pack for å lette kompleksjon: Gjør det selv 5 Potet Face Packs For Beautiful Skin Best Fairness Face Washes 8 Eye Makeup Hacks for nybegynnere 8 ting ingen skjønnhetsmisbruker vil noensinne si! 8 Skjønnhetstips og triks Hver kvinne trenger å vite

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: