Hei alle sammen,

I dag vurderer jeg Jane Iredale Amazing Base Loose Mineral Powder i skyggen Varm Sienna; skyggen er lett til middels med sterke gule undertoner. Dette løse mineralpulverfundamentet gir et kremaktig og lysende utseende, og føles som silke. For å vite mer, vennligst fortsett å lese.

Produktbeskrivelse: Utseendet er kremet og strålende. Følelsen er som silke.

Pris: £ 38 for 10.5g

Viktige ingredienser: • Titandioksid er oppført av FDA som en av kun to fysiske solkremaktører. Hjelper rolig betennelse og gir dekning og farge. • Zinkoksid oppført av FDA som en av kun to fysiske solkremaktører. Hjelper rolig betennelse og gir bakteriell beskyttelse. • Ekstrakter av havmineraler: plankton og alger beroliger og nærer. Hjelper også hydrering.

emballasje: Den leveres pakket i en plastkasse av god kvalitet, som har en gylden fargehett. Denne plastboksen kommer i en hvit farget pappkasse. Hetten er preget med Jane Iredales logo. Luken lukkes godt og det er ingen sjanser for spilling og spild av produktet.

Min erfaring med Jane Iredale Amazing Base Loose Mineral Powder:

For min moderat rettferdige hud ble jeg foreslått å bruke løs mineralpulver i skyggen Warm Sienna for å oppnå full dekning med grunnlaget, og for bedre solbeskyttelse. Skyggen Warm Sienna er lett til middels, med sterke gule undertoner. Den har en myk og silkeaktig tekstur, og gir en lysende finish. Pulveret blandes lett, er følsomhetstestet og forblir satt.

Lett og trygt for sensitiv hud, laget av mikroniserte mineraler, fri for syntetiske kjemikalier, oljefri og vektløs. Jeg bruker min Natio Kabuki børste til å bruke dette pulveret etter mitt fundament og concealer. Det gir en vakker, lysende glød til huden og huden min føles myk og smidig etter påføring.

Dette pulveret virker ikke pulverisert, har en jevn tekstur, blander seg lett og holder seg på lenge. En meget liten mengde er nødvendig, og intensiteten er byggbar for et ønsket utseende fra ren til full dekning. Det irriterer eller tørker ikke ut min følsomme hud. Det gir et glamorøst utseende til ansiktet mitt, føles lett og silkeaktig. Det er ikke kremet eller veldig tørt; har en satin tekstur. Denne er en fantastisk base pulver som kan brukes til vanlig bruk, for spesielle anledninger og om kveldene.

Imidlertid liker jeg å bruke den i løpet av dagen siden den har SPF 20. Når den brukes med Jane Iredale Tinted Moisturizer, gir den full dekning. Men når de brukes direkte over en normal fuktighetskrem eller ansiktscreme, uten fundament eller concealer, er dekning ren til middels.

Oppholdsstyrken er veldig bra, må fjernes med sminkefjerner. Det tetter ikke eller forsterker porene mine, men bidrar til å skjule rødhet. Det diffunderer også utseendet på fine linjer og porer med sin myk fokus effekt. Dette er samlet sett en fantastisk base som gir en perfekt lysende finish og en vakker, naturlig glød i ansiktet mitt.

Fordeler av Jane Iredale Amazing Base Loose Mineral Powder:

• Et løs mineralpulver som gir ren og middels dekning. • Laget av mikroniserte mineraler, fri for syntetiske kjemikalier, oljefri og vektløs. • Et fundament, pulver, concealer og bredspektret solkrem. • Skjuler rødhet og diffiserer utseendet på fine linjer og porer. • Gir et lysende, jevnt utseende, og føles som silke. • Vegan og glutenfri.

Ulemper med Jane Iredale Amazing Base Loose Mineral Powder:

• Ingen etter min mening, unntatt prisen.

Vil jeg anbefale Jane Iredale Amazing Base Loose Mineral Powder? Ja, jeg anbefaler dette produktet til alle som ønsker å prøve. Avhengig av hudtonen din, kan du velge mellom 17 nyanser tilgjengelig i kjølig (rosa undertone), varm (gul undertone) og nøytrale nyanser.

IMBB Rating: 5/5

Takk og hilsen!

Jane Iredale Dream Tint Tinted Moisturizer Jane Iredale Rio Just Kissed Lip Plumper Jane Iredale PurePressed Eye Shadow Rose Gold Makeup Revolution London Divine Amazing Lipstick Inglot Eye Makeup Base Leger Formel Mineral Wear Talkum Gratis Mineral Løs Pulver Ansikter Mineral Løs Pulver Golden Beige Bourjois Mineral Enriched Loose Powder

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: