Hei alle,

I dag vurderer jeg et produkt som har eksistert i min forfengelighet for en tid nå. Jeg brukte det en stund tidligere, og det fant igjen min kjærlighet når vintermånedene startet. Les videre for å finne ut mer om H2O + Spa Sea Salt Hydrating Body Lotion.

Pris: $ 7 for 60 ml.

Produktbeskrivelse: Nøkkelelementer: Triple Tea Complex: En proprietær blanding av kraftige antioksidanter: Japansk grønn te, Paraguay te og Gotu Kola, en gammel kinesisk medisinsk urt. Triple Tea Complex hjelper skjermhudet mot å øke miljøelementene mens beroligende irritasjon og reduserer rødhet, flekk og irritasjon. Hydrating Marine Blend: En trippel-drevet syntese av marine botanicals som optimaliserer hudens fuktighetsbalanse, samtidig som det styrker fri radikalresistens. Wakame: Brown kelp fronds høstet fra Sea of ​​Japan; aktiverer hudens naturlige funksjoner og ladetone Havslaks: Dewy gulgrønne blader dyrket fra kysten av Bretagne, Frankrike; støtter hudfastkollagen og elastin Fennikel: Voksige grønne bånd rikelig langs steinete engelske sjøklipper; tillater hud å motstå aldrende miljøskader.

ingredienser:

bruk: Påfør daglig til renset hud.

Min erfaring med H2O + Spa Sea Salt Hydrating Body Lotion:

emballasje: Kropps lotion kommer i et solid plastrør med en skrue på hetten. Luken lukkes og det er ingen fare for at produktet lekker. Emballasjen er ganske praktisk og reisevennlig. Jeg elsker den grønnbrune emballasjen til H2O + Spa-serien; det ser veldig stilig ut og spa-lignende.

Tekstur og ytelse: Kroppen kremer har en middels tykk konsistens og er ikke rennende. Den sprer seg lett på huden og blir også absorbert lett. Det fukter godt og gir ikke huden fettete eller klissete. Selv om det gir god fuktighet, føler jeg at de med ekstremt tørr hud ikke vil ha så mye nytte. Det er også en kroppskrem fra dette området, og tørrhudede mennesker vil bli bedre med det.

Lotionen hevder å inneholde noen ganske eksotiske ingredienser som Wakame, Sea Lettuce and Fennel, som skal støtte hudstramming og redusere aldring, men jeg kan ikke garantere for slike effekter på huden min ennå.

Parfyme:Kremet har en behagelig mild duft som trolig kommer fra alle de marine ingredienser som den inneholder. Det føles veldig spa-lignende for den tiden det varer. Det fader imidlertid bort ganske snart.

Fordeler med H2O + Spa sjøsalt Hydrerende Kropp Lotion:

  • Moisturizes huden ganske bra.
  • Ikke-fettete tekstur.
  • Hyggelig spa-lignende duft.
  • Robust emballasje.

Ulemper med H2O + Spa sjøsalt Hydrerende Kropp Lotion:

  • Kan ikke være egnet for ekstremt tørr hud.
  • Duft varer ikke for lenge.

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal H2O + Spa sjøsalt Hydrating Body Lotion? Jeg vil anbefale denne kroppen lotion til de med fet til normal hud. Jeg ville ikke tilbakekjøp det som jeg liker å prøve ut nyere lotioner.

H2O + Spa målrettet pleie hånd og nagelkrem H2O Plus Sea Lavender Body Lotion H2O + Spa Sea Moss Black Sand Body Scrub H2O + Spa Havsalt Kroppsvask St Ives Rensende Havsalt Exfoliating Body Wash Lush Big Sea Salt Shampoo Nivea Express Hydration Body Lotion Victoria's Secret Aqua Kiss Hydrating Body Lotion Nivea Q10 Plus Skin Firming Hydration Body Lotion Victoria Secret Secret Crush Hydrating Body Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 27 2019