Hei skjønnhet!

Øyeprodukter går sjelden ubemerket av IMBB-teamet. The Coloressence H.D. Eye Definer Pencil så lovende ut, pluss det kom med en fri øyeskygge. Grunn til å gi inn til fristelsen! Og her er jeg med anmeldelsen for mine favoritt damer. 🙂

Pris: INR 350

emballasje: Eyepencil er slank og reisevennlig, med en svart kropp. Det er ikke uttrekkbart, noe jeg ville ha foretrukket, men så mange som sharpenable blyanter av presisjon og hygiene grunner. En pen oppstyrfri emballasje, med detaljene trykt på øyets definerers kropp. Ytterkassen har alle detaljer skrevet.

Min erfaring med Coloressence Black H.D. Eye Definer Pencil:

Coloressence tilbyr flere savner enn treff, så jeg var skeptisk. Men uansett, gikk jeg videre og kjøpte den. Fargen er ikke jet svart, men en intens matt svart. De som liker glossy blacks vil ikke helt sikkert være lykkelige. Men for alle som elsker å ha på seg matt svart for hverdagens utseende, vil de helt sikkert elske fargen.

Pigmenteringen er overraskende stor. En swipe gir en rik svart utbetaling, og to swipes kan bidra til å legge til drama til utseendet ditt. Bonuspoeng for pigmenteringen! Teksturen er jevn, og spissen er myk, og overtrykk kan føre til smuldring. Likevel glir det uanstrengt både på lokkene og på vannlinjen, uten å rive eller trekke.

Den er vannavstøtende og flekkfast, og er en av de få øyepennene som ikke har gitt meg panda øyne; En annen grunn til å elske dette produktet. Uten et pulver ble det satt i rundt 5 timer, og med pulver det varte et par timer mer. Jeg har gniddt øynene mine, men ikke endte med vaskebjørn øyne, og jeg kan ikke bare takke dette nok.

Det har ikke irritert øynene eller forårsaket noen prikkende følelser. Det blir fjernet med en hvilken som helst oljebasert sminkefjerner eller god rensingstette. Jeg er ikke personlig glad i pennbare blyanter, da slike blyanter fører til produktspill, men noen kan like det. Bortsett fra dette er det ingenting IKKE å elske om dette. Jeg tilbakekaller gjerne en backup fordi den går tom for lager så snart.

Pros av Coloressence Black H.D. Eye Definer Pencil:

• Elegant, reisevennlig • Matt svart • Stor pigmentering • Glatt tekstur • Vanntett • Sprøytetett • Ingen irritasjon • Anstendig oppholdskraft • Lett å fjerne

Cons of Coloressence Black H.D. Eye Definer Pencil:

• Produktspild på grunn av sliping • Prisen er på høyere side

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Coloressence Black H.D. Eye Definer Pencil? Ja, definitivt. Grip det snart.

IMBB Rating: 4.5/5

Coloressence Intense Long Wear Liquid Lip Farge i Rose Petal Coloressence Intense Long Wear Lip Color Peach Fizz Review Coloressence Liquid Lip Color Vibrant Violet Review Coloressence 70 Desire Mesmerizing Lipstick Sisley Black Rose Cream Mask Matrix Opti Black Profesjonell Shine Forbedre Shampoo Gjøre opp for alltid Ultra HD Invisible Cover Foundation Revlon Petunia Ultra HD Lipstick Burberry Eye Definer Midnight Brown No 2 Revlon Kajal Kohl Pencil 11 Black

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: