Essens er et så flott merke som du kan handle uten skyld og prøve mange ting før du bestemmer deg for en bestemt nyanse eller tekstur. Jeg har denne mascaraen fra dem som jeg har lest gode ting (for det meste) om forskjellige mascaras av Essence. Les videre for å vite hvordan det gikk for meg.

Pris - Rs 449 / - for 12 ml

Min erfaring med essens lash prinsesse falsk lash effekt mascara:

Emballasjen er veldig søt og girly, som de fleste Essence-produkter. Det er grønn gummi detaljering over hele røret som legger til skjønnheten i produktet. Borstene er korte og pakket tette. Å være kort de ikke pokker øynene og kan også brukes på de nederste piskene.

Tekstur er kremaktig og ikke vassen, derfor føles det litt tung på lashene. Én kappe gir en viss definisjon på lashene, men to frakker klumper dem opp og dette gir et edderkopp-lash-utseende. Jeg liker egentlig ikke disse to viktige aspektene, så mer eller mindre er det en dud for meg. Det bør enten gi volum, lengde eller krølle; dette gir heller ikke.

Mascara forblir på i 3-4 timer, hvorpå det begynner å flakse. Ikke smuldre-typen, men det mister nærværet og gjør vippene faller flatt. Når den brukes etter bruk av en lash curler, holder mascara krøllen i god 3 timer. Jeg er ikke imponert over denne, da den klumper og føles tung; vil ikke anbefale dette. Å legge til noen flere dollar og få en utøver er bedre etter min mening. Clumped opp edderkoppevisker ville være den siste tingen vi vil ha fra mascara.

Pros av essens lash prinsesse falsk lash effekt mascara:

• Søt emballasje. • Gir litt lengde til lashene. • Grusomhet fri. • Rimelig. • Langt opphold.

Cons of Essence Lash Prinsesse False Lash Effect Mascara:

• Klumper. • Føler seg tungt på lashene.

IMBB Rating – 3/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara? Nei til begge deler.

Essens Få Big Lashes Volume Boost Mascara Essence Plump No Clump! Volum Mascara Essens Få Big Lashes Volume Curl Mascara Essence All Eyes on Me Vanntett Multi-Effect Mascara Essence Lash Princess Volume Mascara Essence 02 Browny Brows Gjør meg Brow Øyenbryn Gel Mascara Essence Plump No Clump! Deep Black Volume Mascara Essence Lash og Brow Gel Mascara

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: