Hei alle sammen, Ønsker dere alle et veldig godt nytt år! Jeg har vært ute med å skrive for en stund siden min fars helse ikke var bra, og vi dro til India for å besøke våre foreldre. Selv om det var en måned lang tur, endte det så fort at vi følte at det skulle ha lengre tid, men jeg er glad for at faren min har det bra, og han var veldig glad for å se oss. Siden faren min har det bra nå, og jeg har sett ham personlig, er jeg tilbake igjen :). I dag har jeg en anmeldelse på en RITUALS ... håndbalsam.

Pris: $ 17 for 75 ml

Produktbeskrivelse: Denne luksuriøse, rike håndbalsamen er spesielt laget for å berolige og reparere røffe, tørre hender. Beriket med Ginseng (symbolet for udødelighet) og Ginkgo Biloba som er kjent for å styrke blodårene.

Tips: bruk Ginkgo's Secret om natten når hudens naturlige fornyelsesprosess fungerer 8 ganger raskere. Bruk balsam på daglig basis.

Hvordan å bruke: Massasje i hendene daglig eller etter behov.

ingredienser:

Min erfaring med RITUALS ... Ginkgo's Secret Caring Hand Balm:

Vinteren er i full gang; det kalde været og stadig vaske hender med varmt vann ta en toll på dem. Hvis du ser mine nonmoisturized hender, vil du gjette min alder som en 70 + gammel dame 😀 jeg overdriver ikke. Jeg trenger dosen av en god håndkrem i løpet av vintrene, og jeg fortsetter å prøve nye. Jeg liker lukten og tekstur av TBS-ene, men de gjør ikke nok for mine tørre hender; Det samme er for Crabtree-ene, da jeg trenger noe tykkere.

emballasje: Håndkremet kommer i et lett olivent metallfarget plastrør med en flip-open cap.

Tekstur og applikasjon: Jeg elsker tykkelsen og den hurtige absorpsjonen av krem ​​og elsker måten den legger på min hånd uten å gjøre dem klebrig.

Parfyme: Kremet har en mild urte lukt som ikke irriterer nesen min.

Pros av RITUALS ... Ginkgo's Secret Caring Hand Balm:

• Tykk og veldig fuktighetsgivende. • Nonsticky. • Hurtigabsorberende.

Ulemper med RITUALS ... Ginkgo's Secret Caring Hand Balm:

• Dyrt.

IMBB Rating: 4.5/5

Anbefaler jeg RITUALS ... Ginkgo's Secret Caring Hand Balm? Ja, jeg anbefaler dette selv til denne høye prisen fordi det virkelig fungerer.

Best Marks and Spencer Hand Creams tilgjengelig i India The Body Shop Frosted Cranberry, glasert Apple og Vanilla Brulee Hand Creams Review Khadi Milk og Saffron Herbal Hand Cream Review Body Shop Strawberry Hand Cream Review Himalaya Herbals Age Defying Hand Cream Review L'Occitane - Lavande de Haute-Provence - Håndkrem gjennomgang Innisfree Jeju Rose Hand Cream Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: