Jeg er høy på øyenskyggepinner og plukker opp nyanser fra alle merkene. Fikk denne matte sorten for det meste for å skape enkle røykige øyne. Les videre for å vite hvordan det gikk for meg.

Pris - Rs 595 / -

ingredienser:

Produktbeskrivelse: Vanntett kremskygge som blander seg lett og forvandler seg til en lett finish med ultimate 16h oppholdsstyrke. Maksimal fargeintensitet fra dyp mat til rike glitrende nyanser. Meget pigmentert kremaktig formel som ikke krøller eller smelter bort. Spesielle flyktige stoffer kombinert med silikonharpiks gir det ultimate oppholdspulveret. Et allsidig produkt som kan tegne en linje så fint som en eyeliner, belegge dekslene i farge som en øyenskygge, og tegne linjer så dramatisk tykk eller subtilt tynn som stemningen slår.

Min erfaring med Deborah Milano Mat 12 24Vann vanntett øyenskygge og blyant:

Blyanten er en lubben som må skarpgjøres; har fargekodd spiss og hette. Selskapet gir ikke en spisser som ville vært bra. Luken lukkes ikke med et klikk, så du må være litt forsiktig mens du bærer den i sminkepose.

Tekstur er veldig skuffende da den er tørr og slår på lokket mens påføring. Den er ultra matt i tekstur og gir god pigmentering i ett slag, men på grunn av tekstur er skyggen plagsom og ujevn. Du må røre opp for å jevne ut skyggen på lokket.

Det er en ren matt svart skygge med intens pigmentering; veldig bra alternativ for de som liker røykfylte øyne. Hadde det vært litt kremere med det matte utseendet på plass, ville det vært et flott tillegg til øyeskyggepinneområdet, som regjerte skjønnhetsverdenen i disse dager. Det kan brukes som en liner, men linjen vil komme av så tykt siden spissen ikke er spiss. Også tugging og pulling er et problem.

Oppholdsstyrken er veldig lang, alt fra 5-6 timer uten smussing. Når det er satt, forblir det lenge uten mye fading eller smøring på dekslene. På vannlinjen ble blyanten i 2-3 timer intakt, etterpå må den røres opp for det dype, mørke, svarte blikket mot øynene.

Fordeler av Deborah Milano Mat 12 24Vann vanntett øyenskygge og blyant:

• Ultra matt tekstur. • God base for røffe øyne. • Ingen irritasjon ved påføring på vannlinjen. • Langt opphold.

Ulemper med Deborah Milano Mat 12 24Vann vanntett øyenskygge og blyant:

• For tørr, slenger og trekker lokket. • Patchy applikasjon. • Ingen skjerp forsynt. • Dyrt for kvaliteten.

IMBB Rating – 2.5/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Deborah Milano Mat 12 24Or Vanntett Øyenskygge og blyant? Nei til begge deler.

Deborah Milano 24 Ore vanntett øyenskygge og blyant metall 04 Colorbar Moss All Day Vanntett Øyenskygge Stick Review, Swatch, EOTD Colorbar Dream All Day Vanntett Øyenskygge Stick Review, Swatch, EOTD Colorbar Denim All Day Vanntett Øyenskygge Stick Review, Swatch, EOTD Estee Lauder 08 Charred Plum Magisk Smoky Powder Shadow Stick Rimmel London Skandal Eyes Eyeshadow Stick Bad Bronze Rimmel London # 100 Rose Gold Idol Eye Shadow Stick av Kate Rimmel London # 002 Bulletproof Beige Scandaleyes Eye Shadow Stick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: