Maybelline Colorshow Lipstick 109 Violet Fusion Review

Innholdsfortegnelse:

Maybelline Colorshow Lipstick 109 Violet Fusion Review
Maybelline Colorshow Lipstick 109 Violet Fusion Review

Video: Maybelline Colorshow Lipstick 109 Violet Fusion Review

Video: Maybelline Colorshow Lipstick 109 Violet Fusion Review
Video: GIVEAWAY|| Maybelline Color Show Creamy Matte Lipcolor || Review + Swatches - YouTube 2023, Juni
Anonim

Maybelline Colorshow Lipstick 109 Violet Fusion Review

Hei alle sammen,

Jeg håper alle gjør det bra. Været i disse dager er bare fantastisk og denne tiden av året er min fav! Høst bringer med seg mange vakre ting, været er selvfølgelig en av dem. Og så er høstfarger akkurat det jeg liker best om denne sesongen. Dette er sesongen når vi kan bringe ut alle våre mørke plommer og lyse siennafarger og burgunder og komme seg unna med det. "Det er det produktet jeg vurderer i dag, også veldig" fall ". Det er Maybelline Colorshow Lipstick i skyggen "Violet Fusion." Les videre for å finne ut mer om det.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Pris:

INR 299

Maybelline Color Show Lipstick er en fasjonabel intens leppestift, som kommer i elegante til levende nyanser. Maybelline Color Show Leppestift er svært pigmentert og gir dristige lepper.

Image
Image
Image
Image
 • Den holder seg opptil fire til fem timer.
 • Den kremete tekstur er ikke tung på leppene.
 • Det smøres ikke eller smusses.
 • Det slår seg ikke i kø.
 • Som det er svært fuktighet, trenger du ikke å bære en leppebalm.

Hvordan å bruke:

For en perfekt leppeform begynner du i midten av leppene og glatter ut til munnens hjørner.

Jeg tar på Maybelline Colorshow Leppestift 109 Violet Fusion:

emballasje:Lippestiften kommer til en pris på INR 299, så emballasjen kan ikke være så luksuriøs som high-end leppestifter selvfølgelig, men jeg håpet i det minste at den ligner på Colorsensational leppestifter, men jeg ble virkelig skuffet over den spinkel emballasjen. Den er laget av veldig billig kvalitet, lett plast og hetten er et bevis på at plastet kan sprekke snart hvis det ikke håndteres med stor forsiktighet. Uansett er det svart i farge og midt på leppestiftet, som viser hvilken familie av farge den tilhører, som er ganske smart (brun for nyanser av brun, lilla for nyanser av lilla og så videre). Klistremerket nederst angir navnet og nummeret på kolonnen. Alt i alt er det lett å bære, men ikke veldig solid.

Image
Image

Tekstur: Teksturene til disse leppestiften er det som virkelig fikk meg til å hekta på disse. Den er super myk og kremaktig uten å være fettete eller klissete. Det føles også veldig lett på leppene. Søknaden er veldig jevn, selv om leppestiften legger seg i fine linjer på leppene.

Skygge:Skyggen heter "Violet Fusion", men faktisk er den mer mot brun enn fiolett. Egentlig er det som en fusjon av dyp fiolett og sjokoladebrun farge. Uansett, jeg likte denne fargen, så jeg kjøpte den. 😛 Det gir medium dekning til lepper og tre swipes er mer enn nok til å få skyggen som vist i kulen. Lippestiften er ikke matt eller den er skinnende, selv om den har veldig små skummer som kun er synlige under sollys. Alt i alt har jeg en følelse av at jeg vil ha på seg dette leppestiftet mye denne sesongen fordi det skriker vinter. Hehehe!

Image
Image
Image
Image

Longevity:Lippestiften kommer til en rimelig pris, så selvfølgelig forventer jeg ikke at den skal vare i 8 + timer, og det hevder ikke merkevaren noe slikt. Merkets nettside sier at den holder seg i 3-4 timer, og det var så lenge det holdt seg på meg da jeg søkte det i morges, men med tanke på at det ikke var glatt i tekstur, kunne oppholdskraften ha vært bedre.

Image
Image
Image
Image

Pros av Maybelline Colorshow Leppestift 109 Violet Fusion:

 • Veldig rimelig.
 • Reise vennlig.
 • Super glatt og kremaktig i tekstur.
 • Et bredt utvalg av farger å velge mellom, fra pinks til purples til browns to reds.
 • En vakker brunaktig fiolettfarge som passer til "alle" hudtoner.
 • Lett tilgjengelig nå i India (etter en så lang ventetid: P)

Cons of Maybelline Colorshow Leppestift 109 Violet Fusion:

 • Emballasjen kunne ha vært vei, vei, måten bedre. Det er leppestifter fra andre apotek / high street merker i samme prisklasse med bedre og kraftigere og finere emballasje.
 • Oppholder seg i maksimalt 3 timer, trenger en touch etter det.
 • Setter seg i fine linjer på leppene.
 • Det er så kremaktig i tekstur og lett i vekt at jeg vurderer å holde det i kjøleskapet.
 • Nettstedet viste leppestiftet tilbake i juni, og vi har måtte vente så lenge for å få det. Selv om dette ikke egentlig teller som en con, men ….

Ville jeg tilbakekjøp Maybelline Colorshow Leppestift 109 Violet Fusion?

Maybelline Color Show leppestifter kommer i 27 forskjellige nyanser, så ja, jeg vil prøve så mange nyanser som jeg kan til denne rimelige prisen, og jeg anbefaler denne leppestiften til alle som er en leppestifter og liker å samle leppestift (akkurat som jeg gjør ).

IMBB Rating:

3.5/5

Konklusjon:Det er en leppestift med en anstendig tekstur og en fin nyanse, selv om emballasjen ikke er så bra, men jeg er sikker på at emballasjen kan ignoreres. Den kommer i alle veldig vakre nyanser og har noe for alle. Det er et flott apotek lipstick. Et must prøve!

Maybelline ColorShow leppestift i oransje ikon 5 Nail Arts med Maybelline Color Show Nail Maler Maybelline Colorshow Crayon - Skinnende Beige Maybelline Colorshow Crayon - 06 Noble Purple Maybelline Color Show Krybbe Kohl - Grønn Street Wear Color Rich Lipstick Violet Cream L'Oreal Endless Lipstick: Violet Attitude Clinique Long Last Lipstick - Violet Berry Revlon Super Lustrous Lipstick - Va Va Violet Chambor Powder Matte Lipstick - Indiana Fusion 56 Chambor leppestift bilder, stikkprøver, leppeprøver

Populært emne